רעיון...

ms-bungle

New member
למה למה למה?!?!

למה מגיע לנו לשלם סכומים כאלה על הופעות? למה הופעות בחו"ל עולות 80 ש"ח בממוצע?? אוף

Bodom-child

New member
הביאו לי הנחה מאיפשהו....

בכל מקרה כשבאה להקה כמוהם אז לא נוציא כסף על ההופעה ? ברור שכן.

ms-bungle

New member
אני יודעת למה יקר

אני סתם מתבכיינת שאני לא גרה בלונדון, למשל...

קוראים לי חנה התופרת

על שם סבתא של אבא שלי. היא הייתה תופרת מהוללת בכפר שלה שבשוויץ. כל תושבי הכפר היו באים אליה כדי שהיא תתפור להם סוודרים בחורף. ברור שזה סתם!

dishate

New member
אורי מאורפנד לנד השאיל לי דיסקים..

לפני כמה שנים שהוא עבד בחנות דיסקים בקניון בת ים.. (היום- צליל) ואני אפילו לא ידעתי שקיימת אורפנד לנד ושהוא חלק ממנה....

בןלי

New member
פגשתי את הסולן של...

אינפקציה הלהקה הגדולה והמהוללת. סתם סתם סתם. אני ממש לא חושב ככה ובגלל זה כנראה לא התלהבתי מהמפגש(...) איתו. חברה שלו היא ידידה שלי ו...זהו... לא הרבה יותר מזה.

Metal_F

New member
אם זה נחשב...

אני מכירה את אסף מעזאזל, הוא היה חבר של חברה שלי...

כRובי

New member
הממ...מפורסמים...פגשתי קצת..

פגשתי את פרדייז לוסט כשהיו בארץ - הייתי מברי המזל בדיזנגוף סנטר שהצליחו להכנס פנימה ולהחתים את הלהקה (עד שהשמשה של החנות התנפצה כשדחפו איש אבטחה שניסה למנוע מהמעריצים לפשוט על הלהקה - אני אישית יצאתי עם כ-ל (!) התקליטים שלהם חתומים - מלוסט פרדייז עד לדיסק של אייקון (LIMITED EDITION) ועם פוסטר של כל הלהקה חתום גם הוא..) פגשתי את TIAMAT והחתמתי אותם על CLOUDS . הייתי כזה קרוב
כדי להפגש עם THE GATHERING - אבל בסוף לא היה לי איך להגיע לפאב בו ישבו באלנבי. שיחקתי כדורגל נגד אבי בן יוסף (מBNE- לא להקה אבל...קרב) , חברי להקת TEARS , SUBSTANCE FOR GOD וכמובן אורפנד לנד. הייתי בחתונה של יוסי מאורפנד לנד (ישבתי בשולחן עם שאר הלהקה) והוא היה בשלי.. הייתי בבית של זאב ט. מSALEM (עוד כשהיה לו רוטווילר מפחיד שענה לשם דת´..) הצלחתי להתפלח ברוקסן לחדר ההלבשה שKREATOR היו שם.. ישבתי על הבאר לצד הסולן של GBH.. ו..זהו בערך.. יום טוב !

Jesus Wept

New member
כולי קנאה.....

בקשר לפרדייס לוסט...... לגבי אורפנד לנד, אורי דווקא מכר טוב שלי (אני לא יכול להגיד חבר...), והוא וקובי ואולי יוסי יהיו בהופעה שלנו ביום שני הקרוב בהבימה.....

כRובי

New member
../images/Emo13.gif תמסור לו ד"ש

משוער הכדורגל הגדול ביותר בכל הזמנים ! (ימי שבת בצהריים - מגרש הכדורגל של תיכון "אחד העם" בפ"ת..אחחח...היו ימים...) אגב , באחד מערבי מוות לטכנו (ז"ל)שהיו ברוקסן (ז"ל) הוקרן משחק כדורגל שלנו על המסך הגדול..(אבי יוסף , תיקלט באותו ערב ..וכמובן , השתתף באותו משחק..) אנשים הפסיקו לרקוד ונעמדו לראות את "המשחק".. ואיזו פאדיחה..דווקא בקטע ההוא חטפתי גול שטותי..

Sham 69

New member
המגרש כדורגל של תיכון אחד העם בפ"ת

נתון עכשיו בשליטת "ערסים" ויצורים אחרים. ו80 אחוז מתוך 100 שאם אתה "פריק" כביכול .. תקבל סכין לבטן ..

כRובי

New member
אז ככה...

מדובר על התיכון הישן (זה עם הקרוואנים) - לא החדש המלוקק שנמצא ליד מחלף "התקווה" החדש באזה"ת בפ"ת..(יד לריית אריה).. פריק ? מי פריק ? האם ORPAHNED LAND נראים לך פריקים ?? נראה לך אומר זאת לפסיכופטים האלו ! - רובם תושבי בת-ים ופ"ת..את זה כבר הזכרתי ? (אגב , היינו משחקים בקביעות נגד ערסים - ואותם חבר´ה כל פעם.. לא מכות, לא וויכוחים - להיפך - נבנתה שם חברות ממש טובה ..

Sham 69

New member
טוב כשחושבים על זה ..

ORPHANED LAND נראים ממוצא מזרחי .. והם גם ממוצא מזרחי ממה שאני יודע .. חח .. אחד העם עם הקראוונים .. מכיר את המקום .. אף פעם לא התעמקתי בו, אבל נראה כמו חרא של מקום, כמו עמל א´

למעלה