רעיון...

כRובי

New member
טוב ..זה כבהר גולש לגזענות

"קלילה" - תחתוך כאן כל עוד אפשר.. ואגב , אחד העם בפ"ת - כל כמה שהיה "רעוע" , עדיין היה במצב מעולה לעומת עמל א´.. בברכה , כרובי מאופנועים שנאלץ לצבוע את קירות אחד העם לאחר "תקרית" מסוימת..

Sham 69

New member
סתם לצורך ההבהרה .. שום גזענות ..

אני בעצמי ממוצא מזרחי בלה

anathema

New member
כרובי אתה בא לערב שלנו ?:)

שלחתי לך את הפלייר באימייל.... למרות שלא היית הכי נחמד באימייל ששלחת לי... :

כRובי

New member
GBH

הופיעו יחד עם THE GATHERING באותו ערב (עלו לבמה מייד אחריהם..)

Sham 69

New member
אתה רוצה להגיד לי ש GBH היו בארץ???

?? מצטער על ההתלהבות אבל אתה רוצה להגיד לי שפיספסתי את GBH?! מתי זה קרה? אני מקווה שלפני הרבה הרבה זמן .. למרות שזה גם ממש מבאס ואם היית בהופעה של GBH, אתה אדם קדוש

כRובי

New member
גחחח...קדוש ? ../images/Emo12.gif

הממ...לא חושב
זה היה בתחילת שנות ה90.. 93 או 94...כל כך מזמן שאני לא זוכר.. ובלי להעליב ? חרא הופעה ..(הכרתי את המוזיקה שלהם עוד קודם לכן אבל הם ביצעו כל כך חרא...שזה הפך להיות ממש סבל...אז יצאתי החוצה וגיליתי שלכל הפאנקיסטים שבאו לראות אותם הייתה את אותה הרגשה בדיוק...איך שהם התבעסו..) אני אישית נהנתי מאוד באותו ערב - THE GATHERING נתנו הופעה מדהימה - אחת מהטובות שראיתי אי פעם..(כן , יותר טובה ממטאליקה..)כך שGBH לא הצליחו להרוס את הערב..
מקווה שזה לא מאכזב , כRובי מאופנועים

Sham 69

New member
באמת מאכזב ..

אבל לא משנה .. לראות את GBH?! את הלהקה שכל כך השפיעה על ההארדקור פאנק .. אחח .. אירוע כל כך גדול .. ופיספסתי .. הייתי צריך להתפלח מהגנון בשביל ההופעה הזאת .. איזה מבאס זה ..

A Pig in a Cage

New member
כמה חברים מהכיתה שלי

עשו מופע רוק שנה שעברה בבי"ס, ובערך חצי מההופעה הם ניגנו שירים של ברי סחרוף, יחד עם ברי סחרוף! הם התאמנו איתו איזה 3 פעמים לפני זה ואמרו שהוא אחלה בנאדם, אבל הכי מגניב זה שהם ניגנו איתו!! עזבו כרגע מה אתם חושבים עליו, אבל לנגן עם אמן/גיטריסט מפורסם זה הרבה יותר שווה מלקבל חתימה שלו, לא? ואגב, היתה אחלה הופעה, וכל מי שראה יעיד

Nomaed Dominus

New member
Ancient Rites

The day before the concert, after they finished giving out autographs in Disengof, they went to THE 2ND FLOOR, and me and my friends were there as well. We drank lot of beer with them (they got it on the house) and we spoke a lot and took photos, and so on. Mostly I sat and spoke with Domingo (the Keyboards) and my friend, and we spoke about lot of thigs, music, culture, people, europe, israel, jews, christians, and many other things, about life in general, about our lives, their lives... Spoke with Gunthar as well... I don´t know how much does it count, but I know most of Arafel members as well personally as well... :) but they are like the neighbours... most of them were in my school. their ex-vocalist-guitarist that left the band when he was drafted, is a very good friend of mine as well...

Sham 69

New member
אני זוכר שהם רצו לקנות גלידה

באיזה 2 שקל, ולא היה להם GUNTHER נראה כמו הר-אדם בלונדיני מהלך מה הגובה של הבן אדם? 2 מטר? טוב אולי הוא נמוך .. אני זוכר אותו בתור בלונדיני גבוה עם מבנה גוף דיי "רחב ושרירי"

למעלה