רעיון...

bercko21

New member
רעיון...

מעניין אותי אם מישהו פה אי-פעם פגש להקת מטאל (מפורסמת, לא הבן של השכן...) ואיך הם, על מה דיברתם וכו´...

yoni162

New member
מזכיר לי

שפעם חלמתי שאמא שלי הולכת להיפגש עם ספולטורה

taya

New member
לא יודעת,

אולי זה בגלל שעכשיו שתיים בלילה, ואולי סתם, ההודעה הזאת גרמה לי לגחך בקול רם. אז, הממ.. כל הכבוד.

xflil

New member
כן,

יש ת´הודעות האלה...

†zLiLi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח...

אני חלמתי שבהופעה של מטאליקה באמצע אז כל האורות וכל העסק קרס עליהם והם מתו אופטימית שכמותי

Bodom-child

New member
זה כזה פתטי

הקטע שבו הם משחקים אותה כאילו הכל מתמוטט ונהרס.

פעם חלמתי

שלאמא של חברה שלי יש יומולדת ואנחנו הולכים לחגוג לה אותו בלנג´דרי, ואנחנו יושבים בשולחן קטן ושותים קפה.

Zed off

New member
מממ

שהייתי קטן והייתי בקייטנה,יום אחד הביאו את דודו זר(אז הוא הייה נחשב הדבר הכי חם בארץ!)הוא הוציא את האיבאנז ג´ם שלו וניגן את מיטב שירי המטאל שלו...אחרי זה לקחתי חתימה...

taya

New member
הא, זה מזכיר לי..

יצא לי כבר כמה פעמים לפגוש את אריאל זילברג. אני זוכרת באחת הפעמים הראשונות, הייתי בכיתה ה´ או ד´, ישבנו לנו בכניסה לבית ספר ושרנו איזה שיר של התנועה (אני עומד על הגשר ומריק לספינה, הרוק שלי שמח כי הוא שט בספינה.. זה שיר חמוד, ואם מישהו מכיר- שיודיע), ואז הוא הגיע עם הבת שלו, שמע אותנו שרים וביקש את המילים (!). הייתי בטוחה שזה עניין של כמה חודשים עד שהוא מוציא את זה כסינגל ברדיו. אחח, האכזבה.

November rain

New member
מממ...

איריאל זליברג שר בסגנון של ווארג´ פחות או יותר?... אממ... פשוט אמרו פה להקת מטאל וזה יכול לבלבל...

Sham 69

New member
אממ .. אני פגשתי את ..

אסף שריג וחמי רודנר .. בתקופת איפה הילד, וממש לא זוכר על מה דיברנו .. אבל זה היה בתקופה שממש אהבתי אותם .. ופגשתי סתם כל מיני אנשים מלהקות מהארץ .. לא משהו מיוחד אני זוכר שכשהלכתי לחרא הזה בדיזינגוף .. להחתמות של ANCIENT RITES ו SALEM .. אז סתם עמדתי בתור .. ומשום מה GUNTHER .. הסולן ניגש אליי ו"טפח" לי על הגב ומלמל איזה משהו מוזר בשפת אם שלו וחייך ואז נתן לי "כיף" מסריח .. ושאל אותי משהו באנגלית .. לא זוכר מה .. יופי .. עכשיו אני מגניב ..

epitaph

New member
אם כבר הזכרת אומנים ישראלים...

אז אני פגשתי את ברי סחרוף,זה היה אחרי הופעה והוא היה שיכור ומסטול אבל הוא חתם לי על הכרטיס של ההופעה,זה היה נחמד.

epitaph

New member
אני דווקא חושב שהוא טוב...

ובכלל,עד שמישהו נורמלי מגיע לדרום קופצים על המציאה...

badphish

New member
אני דווקא כן הייתי משלם

אבל מצד שני שני שלמתי מאה לרוק עצמאות...

למעלה