רעיון

אין לכם אומץ ואם תעשו את זה תחטפו

מכות וכל המשחק תחטפו חפצים חבל על הזמן אתם סתם הומואים תחטפו מכות חבל על הזמן לא כידי לכם להגיע ותנו לחיות צריך לעשות לכם כי אתם ערבים ועל הדיסק שהוצאתם תשלמו רואים בדיסק איזה ערבים אתם

תראו את הבובת מין של אבוקסיס

זה יהיה גדול כמו הבובה אם תביאו שלט כזה לטדי תחטפו מכות מכות אין הפרדה בין המרכז של המזרחי שמה הגוב וכל השרופים לבין הצד השמאלי במזרחי שמה תיהיו זה יהיה ממש קרוב וגם אם תיהיו בצפונים נגיע לשם בקלות ונפוצץ אותכם למה לכם לבוא לטדי ערבים לא חבל על המכות שאתם הולכים לקבל שלט אחד שתביאו ניקח לכם אותו כבר בחוץ ואם תקללו פעם אחת תקבלו מכות כמו מכבי ביום רביעי שקיללו וחטפו מכות אפילו אם תעודדו את הקבוצה הערבית שלכם תחטפו מכות חיזבאללה תרגיעו הכי גדול שבאנו מחוץ לשער 5 וקיללנו אותכם ולא הגבתם אתם כאלה הומואים אפילו האיש ביטחון שר איתנו הפועל ת"א חיזבאללה ושעבר אוהד הפועל מאחורי שער 11 ישבנו על המידרכה וקיללנו אוהדים שלכם שעברו והכי מצחיק היה אוהד שלנו שאמר לאוהד הפועל אז הוא אמר למה איזה קבוצה אתה רוצה דאני יועד אולי מתישהו תאספו 10 אוהדים בינתיים יש לכם רק 6 אבל ככה יותר טוב האיזור של מאחורי שער 11

pentagon89

New member
מסכן..

ציטוט מהשיר של גל סוקולובסקי "טייב לא שכחנו איך פתחת ת´רגליים" מוקדש לך: רק חכה תבוא לבלומפילד , נפוצץ לך ת´מח לא ניתן לך לברוח תמות גוב הקופים.. סדאם, תיקח כבר את ביתר מכאן סדאם סדאם אמן כל העולם כולו , שונא את הפועל , שונא את הפועל , שונא את הפועל , כל העולם כולו שונא את הפועל ורק אני אוהב! והעיקר והעיקר שישרפו כל אוהדי ביתר!

מוות לאדומים

ערבים אתם רק תקבלו יותר מכות במילא תקבלו מכות במיוחד יורי הקוקסינל וסוקולוסבקי הבן זונה אין לכם סיכוי מולנו עובדה שאנחנו מקללים אותכם חופשי שאנחנו באים לבלומפילד ועומדים מול שער 5 ומקללים אותכם יש לכם מזל שהייתה משטרה למה אחרי כל משחק אנחנו מכסחים אותכם באינטרנט אתם עושים את עצמכם חכמים ועם הדיסק אבל אין לכם אומץ אתם רק מקללים וגם זה לא שאתם ליד אוהדי הקבוצה היריבה והדיסק המפגר שהוצאתם שאתם לידנו אתם מתחילים לשקשק אתם קומץ אין מה לעשות בחיים לא תגיעו ל-10 אוהדים ראו בשכונה שבמכות אתם פשוט יוצאים מכוסחים והכי מצחיק על המחיאות כפיים שלכם לאוהדי הקבוצה השנייה שמקללים אותכם אתם מוחאים כפיים אוהד שלכם שאני מכיר אמר שזה קוטל איזה קוטל בתחת שלי אתם חבורת הומואים

עם השם שלך את לא יכולה ליהיות חכמה

והכי מצחיק שאחד מהאנשים כאו אמר פיפי אדום אמר לי את התוצאה איזה יופי של שם אתם רוצים עוד מכות בכיף אתם דיסלקטים כי אתם ערבים ובמיוחד את דיסלקטית איך ערבים יכולים ליהיות חכמים אתם תקבלו רק יותר מכות בטדי על כל קללה אז תרגיעו כי במילא אתם הולכים לחטוף מכות

תחישרפו אתם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהד הפועל מאיים עלי אין אין לכם אומץ מולנו אז אתה מתלהב באינטרנט כל משחק אנחנו מכניסים לכם מכות ואתם בורחים אנחנו באים לשער 5 מקללים ואתם לא עושים כלום רואים איך אתם מפחדים האוהדים שלכם ראו איך הם מפחדים שהתקרבנו אליהם אז תיהיה בשקט אין לך אומץ תישרפו אמן יערבים מסריחים

תחישרפו אתם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהד הפועל מאיים עלי אין אין לכם אומץ מולנו אז אתה מתלהב באינטרנט כל משחק אנחנו מכניסים לכם מכות ואתם בורחים אנחנו באים לשער 5 מקללים ואתם לא עושים כלום רואים איך אתם מפחדים האוהדים שלכם ראו איך הם מפחדים שהתקרבנו אליהם אז תיהיה בשקט אין לך אומץ תישרפו אמן יערבים מסריחים גם בבלומפילד אנחנו מפוצצים אותכם במכות

יא

קופיף מפגר אנחנו נזיין אותכם!! "לא ניתנן לך לברוח נאנוס את אישתך את הבן שלך נחנוק את הבת שלך נידפוק ואותך! כוש על אחותך!!" "לא שכחנו!!!" "תמות מאיידס שתידרוס אותך רכבת תאנוס אותך ארנבת תקבל סרטן בראש שיפול אליך סגר תקבל שיתוק יא נאצי זונה פיגוע או תאונה!" יאללה הפועל מלחמה אוולה עווולה! ובקשר למחיאות הכפיים! זה עובד ואתה עובדה חיה ! בהמה!!

pentagon89

New member
אתה רוצה לקבל ת´חכה

שלי בראש שלך?! תמות!! תשיך!! תקבל שיתוק!!! תמוות אמן

XSuperKi11erX

New member
ירושלים לא תרד אם לא תתחילו לעודד

בית"ר יא קופים בני זונות לכו תזדיינו
הוווווו תנו לחיות לחיות
תנו לחיות לחיות תנו לחיות לחיות תנו לחיות לחיות

לביתריס"ט המפגר

מה יש לך מהדיסק? כל ההודעות שלך אתה מזכיר אותו אולי תזכיר איך אתם קניתם את המשחק?איך האליפות הזאת הייתה מכורה מהתחלה? מזל שדדש המושחת הלך הביתה,רק חבל שהקבוצה ההמזדיינת שלכם לא התפרקה כבר...ואל תשחק אותה גבר באינטרנט ותזיין את השכל על האוהדים הערסים שלכם ש"יאכילו אותנו מכות",למה אתה בטח לא אחד מהם...

הייתם חרה באותה עונה

לא היה מגיע לכם אליפות קרענו אותכם באותה עונה היינו פי כמה יותר טובים לא היה לכם שחקן אחד נורמלי באותה שנה ואיתן טייב כולה קשר שרוכים זה לא אומר שהוא היה מציל את הגול הייתם חרה אותה עונה ממש זבלים והדיסק הראה כמה אתם זונות מסריחים שמנסים לדפוק כל קבוצה בעונש שירביצו לכם בשביל שיקבלו עונש כמו שעשיתם לבני יהודה למה איפה הייתם לפני 5 שנים עד אז לא באתם למגרשים למה מי אתם שתקללו את הגוב בגלל זה אתם חוטפים וחוץ מזה כל הליגה הייתה שמחה ממה שבית שאן עשתה כי כולם שונאים אותכם וכל הליגה אוהבת את איתן טייב המלך חוץ מהקומץ שלכם יש לכם כולה 5אוהדים

אני לא מזכיר אותו כל הודעה

עכשיו אני כבר הפסקתי להיכנס חשבונות נחסל בטדי אין לי כול אליכם תמסרו לשמרית אבוקסיס שהיא זונה אתם התחלתם בכל גם אנחנו לא מנסים שיאהבו אותנו אבל די לשחק אותה ערסים אוהדי הפועל

נאצים אתם

אנחנו נשארנו היהודים האחרונים במדינה אוהדי הפועל מאיימים עלי זה מפחיד מאוד כולה חבורה של סנובים ערבים אין לכם סיכוי להתקרב אלי שנשחק נגדכם וגם בלי משחק נגדכם אתם משקשקים שאתם רואים אוהד שלנו

למעלה