רעיון

נאצים אתם מה אתה מדבר טועמה אצלכם

אנחנו נשארנו היהודים האחרונים במדינה אוהדי הפועל מאיימים עלי זה מפחיד מאוד כולה חבורה של סנובים ערבים אין לכם סיכוי להתקרב אלי שנשחק נגדכם וגם בלי משחק נגדכם אתם משקשקים שאתם רואים אוהד שלנו אתם חבורת זונות מסריחים אתם אלה שמשחקים אותה עבריני אינטרנט ובמגרש בורחים נסיים את העבודה שהתחילה בני יהודה עליכם

pentagon89

New member
?

בוא נראה אם אתה כזה גבר לבוא לבלומפילד להיפגש איתי.. אני אתן לך את החכה שלי בראש ואני ידליק לך אבוקה בפרצוף.. יא קופיף..תמות.. למי איכפת שכל הליגה שונאת אותנו? ומה אתה חושב שאיכפת לנו מהכמות אוהדים? אתם בחיים לא תגיעו לרמת אוהדים כמו שלנו..

אתם לא תגיעו לרמה שלנו בחיים

אוהדים נשמות שמעודדים עם הנשמה לא כמוכם חבורת סנובים מסריחים שלא יודעים לעודד

הצילו אוהד הפועל מאיים עלי

נחסל חשבונות איתכם בטדי עכשיו אני לא נכנס לפורום אוטיסטים שלכם כי יש לי חיים בניגוד אליכם אז להתראות שלי בלילי ושמרית אבוקסיס זונות מתל ברוך

האמת,כבוד לבית"ר ולהאוהדים שלה

דבר מופלא שכמה אלפי קופים הצליחו ללמוד את חוקי הכדורגל ולהוציא לפועל קבוצת כדורגל שמורכבת כולה מקופים ועוד מייתמרת לייצג את בירת ישראל (אולי זה בגלל גן החיות התנכ"י?) מה שעוד מופלא שכמה מהם אפילו התקדמו שלב והם גם יודעים לכתוב ולגלוש באינטרנט...באמת,קופים כאלה מוכיחים שתהליך האבולוציה מתרחש עוד פעם בעולם,השאלה היא כמה שנים עוד ייקח שאוהדי בית"ר באמת יצליחו להפוך לבני אדם? תעלומה... אני רק מקווה שבשנה הבאה הפועל ירושלים תעלה ליגה וסוף סוף גם תהיה קבוצה אנושית מהבירה בליגת העל

pentagon89

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה רואה? אתה פוחד..אם אתה גבר תיקבע איתי עכשיו תאריך ויום ותביא לי ת´מספר שלך וניפגש... לא יודעים לעודד?? ראית ת´דרבי ?? עידוד אצלכם זה לקלל את המאמן נכון?

דייייייייייייי נמאס מספיק עם האלימו

מה קורה לכם? אני לא מבינה דייייייייי עם האלימות המילולית הזאת מספיק יש לנו שונאים מבחוץ אפשר לעודד את הקבוצה של כל אחד כי זה טבעי אבל למה להגרר לדבר הזה ? זה רק ספורט בחייתתתתתתתתתתתת מכינרת אחרת האדומה והצוהלת

זה לא חוכמה לעודד בהצלחות

אנחנו קיללנו את גוטמן כי לא אהבנו אותו אבל השנה אנחנו עודדנו במצב של פיגור 3:0 נגד מכבי בני יהודה וכל המשחק נגד ראשון זה לא חוכמה בדרבי לעודד בדרבי שאתם טובים למה לפני 5 שנים איפה הייתם אנחנו מעודדים יותר ממכם ותפסיקו לחפש תירוצים

XSuperKi11erX

New member
שתוק כבר יא אפס צהוב../images/Emo70.gif

ירושלים של זהב ושל נחושת ושל אור הלא לכל שירייך אוחנה בן זונה שיכור
ביתר י-ם קבגוצה של שיכורים עם האוהדים הכי מזדיינים בליגה תפסיקו להתלהב
יא כלבים 2:0!!!!!!!!!!!!

כולה הפסדתם הפסד קטן

עדיף שתשתוק, אתה טוחן מים, ואתה יודע בעצמך שאתה מדבר שטויות.

pentagon89

New member
תפסיק לזיין ת´שכל

יא קופיף..לא אהבתם אותו.. בחיים לא תגיעו לרמת עידוד כמו שלנו..אבוקות, דגלים ורימוני עשן.. אתה בכלל לא יודע איך זה נראה.. שתיחנק מרימון עשן אמן

למעלה