רעיון לשרשור

Guitar Girl1

New member
חחח רעיון מקורי לשרשור!

בעיקרון, אני זוכרת שכשMI יצא וממש חרשו עליו איזה 5 פעמים ביום בגלגל"צ אז ההורים שלי אמרו שהזמרת שרה ממש יפה.. אבל בשאר השירים זה היה כזה "אוריין תנמיכי את המוזיקה הרועשת הזאת" או כל מיני אימרות על צעקות כלשהן..
.. מה לעשות כל אחד והטעם שלו חח :|

rotemg10

New member
אני חדשה פה אבל זה מעניין :]

אממ ההורים רק אומרים תסגרי את הדלת.. חח את מיי אימורטל הם אהבו חוץ מזה לא אכפת להם מה אני שומעת ותאמת שגם לא אכפת לי מה הם חושבים כל עוד הם מממנים את הכרטיס XD חחח

טרודייי

New member
ההורים שלי

חיים בסבבה עם השירים האלה
, אחותי אם היא לא הייתה מתגייסת סביר להניח שהיא הייתה באה איתי להופעה, שני האחים שלי אוהבים ושומעים את השירים שלהם ואמא שלי חושבת שאיימי לי מהממת

w e e d s

New member
טוב..

אמא שלי אני עוד לא סגור עליה.. אם היא אוהבת אותם או לא.. היא לא מתה עליהם, אבל כשאני שומע את השירים בקוליקולות היא מזמזמת אותם
, אבל עדיין היא אומרת שהם מדכעים אותי. ואבא שלי.. אין לו מושג מי זה, אני יכולה להגיד לט כה פעמים, אבל מה שלא מעניין אותו, הוא לא זוכר. אז לא נראה לי שהוא באמת יודע מי זה אוונסנס, וגם כשאני אומר לו אין לו דעה בעניין.. עכשיו אני אסםר על האחים שלי [אפילו שזה לא היה בשאלכ סתם כי משעמם לי
] אח שלי לא ברור לי, הוא בן 25 וכשהוא שמע את ברינג מי טו לייף הוא אהב אותם אבל עכשיו אין לי מושג.. ואחותי.. היא לא סובלת אותם.. 29 והיא לא אוהבת אותם.

אז ככה../images/Emo13.gif

ההורים שלי לא ממש מכירים אותם לעומק.. אמא מסוגלת לשמוע רק את השירים השקטים, כמו HELLO ו breathe no more , lithium וכיוצא בזה
רק מה, היא נמסה מהקול של איימי (אפשר שלא?!?!) היא אומרת שהוא חודר
.. ואבא? הדבר היחידי שהוא יודע זה שהוצאתי פאקינג 360 שקל על הופעה של איזו להקה, הוא שמע את המחיר ונבהל חחחח אבל, הוא לא זה שיעצור אותי.. חוץ מזה, אין להם התנגדות מסויימת, למה שתהיה?!

yotem 16

New member
אממ אז ככה../images/Emo83.gif

אמא שלי דווקא אוהבת אותם. היא אוהבת מאוד את Bring Me To Life, Going Under, My Immortal, Lithium ועוד כמה פה ושם. היא מתה על הקול של איימי והיא אפילו ראתה את כל הקליפים שיצאו להם עד היום P: ופעם אחת גם ראתה איתי את ה-DVD של ההופעה! מה שכן, לפעמים יש צעקות כמו "יותם אם אני אשמע את השיר הזה עוד פעם אחת אני צורחת"/"תנמיך קצת". אבא לא כ"כ מביע דעה..
האחים שלי אוהבים אותם. לא כמוני, אבל הם שומעים מדי פעם שירים שלהם, ויש להם ב- MP כמה שירים P: לאח הגדול יש את ליתיום ומיי אימורטל, ולאח הקטן יש את טורניקט, BMTL, GU ועוד כמה

../images/Emo9.gif

זה מורכב
בעיקרון הם לא מסוגלים לשמוע את המוזיקה וה"צרחות של זאתי" וצועקים לי להנמיך ולסגור את הדלת אבל מצד שני אמא שלי מכירה את כל המהלך המוזיקלי של BMTL, MI ואפילו טורניקט
אבא קצת אוהב את IMAGINARY ואת המוזיקה בכללי הוא די אוהב :) בקיצור נראה לי שהם די מעדיפים את TOD כי הוא טיפה יותר רגוע ופחות צעקני... אבל אני מה כפת לי מה כפת לי ? אני לא כפת לי לא כפת לי...

../images/Emo3.gifאפשר לחשוב מה הם כבר...

עם כל הכבוד שיש לי לאוונסנס ויש הרבה
זו לא בדיוק להקה שיש להורים אנטי ממנה,בסך הכל השירים MI וBMTL הושמעו המון פעמים ברדיו והרבה הורים מכירים אותם.כמובן שכשאמא שלי שומעת אותי שמה טורניקט בלי סוף היא משתגעת,אבל זה לא שיש לה משהו אישי נגד הלהקה. אין ללהקה איזו שהיא אמירה שגורמת להורים להיות נגד,זו דעתי. יש הרבה יותר להקות שהורים באמת יכולים להתנגד אליהן. אולי אצל משפחות אחרות זה שונה,אני לא יודעת,אני מניחה שאם הייתי בת 12 ושומעת אותם להורים שלי היה מה להגיד...

אני בכלל בקושי מדבר עם ההורים שלי

על מוזיקה
. הם תקועים על שלמה ארצי ומוזיקה ישראלית מודרנית (שאני לא ממש מתחבר לכולם).

לא צריך לדבר,צריך לשמוע את הגיטרות

מהדלת של החדר שלך
נראה לי שעל זה הם דיברו. תאכלס,הורים יודעים מה הילדים שלהם שומעים אם הם לא טורחים ''להסתיר'' את זה

אממ

אבא שלי חושב שיש לה קול מתבכיין, לאמא שלי אין שום דבר נגדם. בכל מקרה, לדעתם הם לא שווים 360 ש"ח

אמא שלי לא אוהבת אופרה...

וגם לא אוהבת רוק בסגנון הזה- הרוק המועדף עליה הוא של הביטלס ואלביס פרסלי... ולאבא שלי זה עושה כאב ראש...

SweetSacrifice

New member
אמא שלי...

לאמא שלי די נמאס מהם...היא אומרת שאני כל הזמן משמיעה אותם וזה כבר נמאס היא רוצה שאני אשמע מוזיקה ישראלית =_________________= כמו יהורם גאון XD ניסיתי להשמיע לה כמה שירים כמו HELLO,GE,MI את השקטים והיא אמרה שיש לה קול יפה
היא רק אומרת שזה מרדים כזה והיא לא סובלת את העליות והירידות בקול XD ניסיתי לגרום לה גם להודות שאיימי לי יפה 3> XDDD בקיצור היא לא מתה עליהם. אבל כל עוד אני שומעת אותה כשהיא קוראת לי [XD] אז זה לא ממש מציק לה ^^ היא רק אומרת שנמאס לה לשמוע אותו דבר כל הזמן [אני אומרת לה שזה לא אותו דבר! אבל היא משוכנעת שהכל אותו שיר =__= XD] בקיצור [XD] היחס שלה הוא חביב ++

outro

New member
ההורים שלי סבבה עם זה..

אח שלי שומע מטאל כבד מאוד אז אמא שלי אומרת שטוב שאני לא שומע כמוהו ושהמוזיקה מאוד מיוחדת.. לאבא שלי לא אכפת.. שאמרת לו שאוונאסנס באים לארץ הוא אמר -"מי?"... אחותי הבת שמונה מרוב שהיא שומעת את השירים אצלי כבר יודעת בערך את כולם בעל- פה ועכשיו היא גם התחילה לאהוב אותם.. ואחותי הגדולה מתמודדת.. מקסימום אני סוגר את הדלת.. אבל נראה לי שאמא שלי לא הכי מרוצה מזה כי עשיתי עגיל בגבה והיא (ואחותי, ואח שלי, ואחותי) חושבת שעשיתי אותו בגלל איימי! (מה שלא..!)

randu

New member
ההורים שלי מפרגנים..

ז'תומרת, הם באמת חושבים שזו להקה טובה. הם יודעים שאני כל הזמן חורש על השירים שלהם. לא מזמן שרתי בבית את "הלו",ואמא שלי רוצה שאני אשמיע לה אותו.. הם עדיין חושבים ש-360 זה טו מאץ', אבל גמני וגם ההורים שלי יודעים שהם יתנו לי את הכסף. הרי חבל שאדרדר לסמים,לא?

למעלה