רעיון לשרשור

yotem 16

New member
רעיון לשרשור../images/Emo83.gif

בעקבות שיטוט בארכיון של פורום היהודים
מה ההורים שלכם חושבים על אוונסנס? הרי זה ידוע שאוונסנס לא נחשבת כלהקה "רגילה" שרוב האנשים שומעים. השירים מלווים בהרבה מאוד תופים וגיטרות שבד"כ הורים לא מתים עליהם P: והמסרים של השירים גם יכולים לא להתחבב על ההורים לפעמים. אז איפה ההורים שלכם בעניין הזה? הם אמרו לכם פעם משהו על הלהקה ועל זה שאתם אוהבים אותה? התנגדו למסרים שהשירים מביעים? שתפו פעולה, זה יום שישי ומשעמם לי.
ושאלה קטנה- מי הכין את הרקע הזה, המצורף?

Torn Identity

New member
האמת..

כשההורים שלי קראו פה ושם ציטוטים שלהם כשהם עקבו אחרי בבלוג/פורומים/מסן//וואטאבר נראה לי שהם אמרו שהם מפחידים.
אבל לפני כמה שבועות נסעתי עם ההורים, אבא נרדם, אני נהגתי ואמא ישבה לצידי והשמעתי לה כל מיני שירים רגועים יותר דווקא או גירסאות אקוסטיות והיא אמרה שזה יפה.
אבל היא שומעת, היא לא מבינה את המילים.
בשבילה זה "בלה בלה בלה" בכל יפה של איימי לי. מילה פה אולי, מילה שם.

../images/Emo45.gif על החלק השני.

ההורים שלי שומעים רק צרחות ותופים, הם לא מקשיבים ממש למילים. (וזה קצת חבל)

Blue Aura

New member
אממ, הורים אין לי, אבל אמא יש. ../images/Emo3.gif

+
אין לה ממש דעה על מה שאני שומעת כי ישר אני אגיד לה "סתמי.", בצחוק כמובן.
אממ, כתוב לך מי הכין, MUSH או משהו.
עזוב אותך מהורים, בוא נעשה סדר בבלגן של SS וכל הגירסאות של המסר.

Evi Virus

New member
אוהו... נחמד, נחמד ../images/Emo3.gif

אז ככה.. אין להם בעיה עם זה שאני אוהבת אותם
למה שתהיה?
כל אחד ומה שהוא אוהב. למרות שבעיני אמא שלי, איימי רק מתבכיינת
שיהיה... הרי זה ברור שמי שלא מקשיב למילים או למוזיקה ורק שומע את הקול שלה לא יכול להבין על מה מדובר.. P: אבל אבא שלי לדוגמה חושב שיש להם שירים טובים! [למרות שאני חושבת שיצא לו לשמוע בעיקר את השקטים מביניהם P:] כמו לדוגמה My Immortal (שהוא מאוד אוהב, בגרסה הרגילה של Fallen, הוא חושב שזה שיר מאוד יפה
), The Last Song I'm Wasting On You, הממ Lithium ואני חושבת שגם Call Me When You're Sober [כי זה בעיקרון מה שהשמעתי לו/מה שהוא שמע ברדיו P:]. אני לא חושבת שאוונסנס זו להקה עם מסרים "לא טובים", שיכולים לדרדר אנשים או משהו כזה, ואני לא חושבת שההורים שלי שמים לב לזה. [:

TheRainMaker

New member
אני הכנתי../images/Emo2.gif

ממ ובקשר להורים, אמא שלי פעם אמרה שאוונסנס לא מדברים אליה או משהו
אבל עכשיו שהם ידעו ששילמתי להופעה 360 שקל הם בטוח יתעבו אותם

Honey girl17

New member
וואלה רעיון!

אממ בעיקרון אבא שלי גיטריסט והוא מגיל 0 על כל להקות הרוק... אז הוא צוחק על אוונסנס-שאני לא מבינה מזה רוק...
אבל אוונסנס זה לא רוק כבד! זה גות'י.חולה על זההההההההה! ואמא? לא מחבבת את כל העיניין של ההערצה שלי...אבל שתחייה עם זה. כי תאמת שזה משפיע עלי גם על הפנימיות וגם על החיצוניות...ארררררררררר

GooGooSap

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

השמעתי לאמא שלי את Bring Me To Life כדי שתנסה לזהות על איזו להקה היא הולכת לבזבז 360 שקל
שאלתי אותה אם זה מוכר לה.. אז היא ענתה שהדבר היחידי שהשיר הזה עושה לה זה כאב ראש

ben213

New member
אכן יש כאלה, ועוד משהו על הוריי

לגבי אנשים שלא יכולים לשמוע את הסכנון הזה, אז יש את ידידה שלי.. היא פשוט לא מסוגלת לסבול את זה.. לא יכולה לשמוע. קשה לי להבין אותה אבל היא חושבת שכל שיר יפה עד שנכנסות הגיטרות והתופים. ההורים שלי זה לא מדבר אליהם. אמא שלי אהבה את השקטים שהשמעתי לה ואת הרועשים היא אמרה שזה יפה אבל שזה לא מדבר אליה. אני בחיים לא אמצא אותם שומעים את זה להנאתם באוטו או משהו. אבא שלי בכלל בכלל לא. חחחחXD..

FuNKYyY

New member
אצלי אין שום תגובות נלהבות ../images/Emo4.gif

אני מנגן שירים שלהם בפסנתר אז בהתחלה כשרק למדתי את "Breath No More" אמא שלי ואחי היו אומרים לי "די כבר עם השירים הדכאוניים האלה!! תנגן משהו שמח!" חחח.. אבא שלי אוהב את השקטים שלהם.. אחותי סבבה איתם אבל נמאס לה .. בעיקרון.. אף אחד במשפחה שלי כבר לא מסוגל לשמוע את הקול של איימי לי.. חחח

Liquid Dreams

New member
את יודעת כמה זה נחמד?

כשאני נוסעת איתה לאנשהו אנחנו שמות אוונסנס באוטו ואנחנו נהנות שתינו והיא לא אומרת "תסגרי תרעש הזה"D::: ובגלל זה היא גם מוכנה לקנות לי דבריםXDDD

למעלה