רעידת אדמה...

ערן1987

New member
אני לא אגיד את זה,יש לי את ההנחה

שלי.. כי אם אני אגיד,ובד"כ הייתי אומר,אני יתחיל כאן ויכוח יותר גדול ממה שהיה עד עכשיו.. אבל אתה יכול לדמיין

Madonna Ciccone

New member
אני באמת לא מעריץ את אמינם

אבל הוא לא עושה מוזיקה בשביל הכסף וגם אם בשביך הכסף אז זה רק בשביל הבת שלו. אמינם הוא אמן אמיתי.

NarihS

New member
אמינם הוא גאון

הוא כותב שירים מהלב ומהרגש, ואומר מה שהוא רוצה מבלי לפחד מאף אחד ויש לו שירים מדהימים ומהממים, שלא נדבר על ההופעות היפות שהוא נותן, הוא ממש אחלה זמר.

הגדרה לא נכונה במיוחד

פופ זה אכן מוסיקה. אמנם בשנים האחרונות היא הפכה למוסיקה מאוד ממוסחרת, מזולזלת, ונחשבת ל"רעה", אבל למעשה אין בה שום דבר רע... זה סוג מסויים של מוסיקה שיש כאלה שאוהבים אותו וכאלה שלא. פופ זה במקור היה מוסיקה פופולארית, מוסיקה עכשווית, שזה לא תמיד רע, במרוצת השנים זה הפך לז'אנר לא מוערך וממוסחר. יש בו טוב, כמו בכל מוסיקה- יוצאים ממנו דברים טובים, יש פופ שיש בו רגש, אי אפשר להגיד שלא. אבל- יש גם רע-הרבה רע. המיסחור של המוסיקה העכשווית, זה שמביאים רקדניות במקום זמרות אמיתיות כדי לשיר... בהחלט עניין איום ונורא :/ אבל להגיד שזה לא מוסיקה זה גם לא נכון הגדרתית, וגם לא מדויק באופן כללי. אבל אני באמת יכולה להבין למה הז'אנר הזה נעשה שנוא בקרב אוהדי מוסיקה איכותית... נקווה שזה יעבור :)

TheRasmus

New member
מזה משנה איכותי או לא

לא כל מה שאיכותי לך ייחשב איכותי אצל אחרים. שכל אחד ישמע מוסיקה שהוא מתחבר אליה או עושה לו טוב על האוזניים, ולא כי היא "איכותית".

ערן1987

New member
כי פופ זו מוסיקה פופולרית,ממוסחרת

במקור של השם שלה לפחות.. ככה שלפי השם הזה כל מי שהזכרתי ועוד הם פופ(כלומר,מטאל-פופ.. נו,הבנת אותי!)

פופ:

כמובן המתייפים יגידו שזה רק עניין של טעם, אני אומר שזה גם רגש, הרבה אוהבים כי זה קליט ועכשווי ו"טרנדי". פופ טוב זה דבר נדיר, שיר שיש בו משהו שונה ומיוחד למרות שהוא מאד קליט פשוט וקל לעיכול, חלק גדול זה מהשירים שסתם שומעים ברדיו לא מעצבן ולא מרגש, פשוט סתמי, בכלל רוב השירים הם כאלה, הם פשוט שמה, בלי סיבה. היום במיוחד הפופ הפך לדבר זול, מגעיל, שיטחי, מלאכותי, ממוסחר, מתחנף, חמדני, נשמע כמו פירסומת למוצר - תיקנו אותי, תיקנו אותי, תיקנו אותי. חסר ייחוד, כל אחד הוא חיקוי של אחר, חסר אופי, חסר יצירתיות, לא בא מהלב והרגש הכל שיקולים מסחריים, סתמי וכו'... בעולם קר וציני כמו שלנו לצערי זה מה שמצליח, לווי קליט, ישר מהמיקרוגל, "מותאם לאוזן". המוזיקה ככלל הפסיקה (כמובן שיש הרבה אמנים טובים אבל יחסית לגרועים...) להיות מקור השראה, משהו קסום וגדול מהחיים, משהו מעניין ומרגש שלאו דווקא נקלט בפעם הראשונה (למי אכפת עם הוא כוסון או לא?!, גם ג'ניפר לופז כוסית אבל היא חרא זמרת), הרבה שכחו שזו אומנות שאמורה להתחבר לאדם בצורה הכי טהורה, הפסקול של חיינו ולא אופנה או הידלקות חולפת.

פופ זה מוזיקה טובה שאפשר

לשמוע תמיד ולרקוד עם המוזיקה ומה שאתה אוהב תסלח לי אבל זה ממש חרא מעופף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי אתה שתרד ככה על הפופ? מי אתה בכלל? מאיפה באת? זכותי לאהוב פופ בריטני כריסטינה וכו' כי הם שרות בשירים שלהם ולא רק עושות רעש עם התופים והגיטרות ולא צורחות כל דקה.... בקיצור אתה יכול לחזור למקום שממנו באת!

Tiaya

New member
מסכימה אבל...

אין מקום להשוואה בין הפופ של מדונה לפופ של בריטני. זה כמו שתשווה את הרוק של בוב דילן לרוק של גאנז. השוני הוא בתקופה. בתקופת מדונה הראשונה פופ היה שמחת חיים וכיף בעוד שרוק היה מוזיקת מחאה. היום, פופ זה כוסית בלונדינית שיודעת לא לזייף וגם זה בקושי שמקפצת ומטערטלת מול המצלמה. נכון שגם מדונה עשתה כך פעם אבל זה היה אייטיז זה שונה. אלבום שלא הייתי רוצה שייכחד - ten של pearl jam ואלבום שכן... לא יודעת אבל כל מה שקשור בטראנסים והאוסים ורמיקסים וכו.

למעלה