רס"ל גלית ארביב ז"ל

Romulan

New member
חיילת קרבית ואשה בתפקיד לוחמה

זה היינו הך שוב הדקדוק הפמיניסטי שאינני מבין אותו מלכתחילה כתבתי שגלית ארביב ז"ל לא היתה צריכה להיות שם מדוע נשים וילדים מפונות תחילה מספינה טובעת? או שגם את הכלל הזה צריך לבטל?

.inbal

New member
בוודאי שצריך לבטל!

אני מוכנה לקבל שמפנים בעת סכנה ילדים וזקנים. אני לא מוכנה לקבל פינוי נשים, המעמיד אותן בקטגוריית חסרי הישע. מה קרה? הן טובעות מהר יותר? חייהן יקרים יותר?

El Duche

New member
"אידאלים ומלחמה לא הולכים ביחד"

אצלי אידאלים הם המלחמה.

Yarik N

New member
הודעותייך מקוממות ונוטפות

גזענות וזכרנות. על מה את בעצם מתלוננת? על כך שאשה נהרגה במקום גבר? על כך שהיתה מקסימה וחבל שמתה? אם היתה גסת רוח ולא נותנת אף פעם כוס חלב לשכניה היית מצטערת פחות על מותה? הפמיניזם מהותו לתת שיוויון הזדמנויות לנשים, באותה מידה יכלת לומר שאשה שבחרה לעבוד בבניין ונהרגה מנפילה מפיגום, לא חבל? או אשה שנבחרה להיות ראש ממשלה ונרצחה ע"י מתנקש, לא חבל? שיוויון הזדמנויות לנשים מתות?? בהודעתך אני רואה הרבה שוביניזם. התייחסות לאשה אשר בחרה במקצועה ועשתה אותו על הצד הטוב ביותר, כאל ילד/ה קטן אשר יש לנו צורך לגונן עליו.

Yarik N

New member
למנהלות הפורום../images/Emo32.gif

האם רק אצלי על המחשב הפכתן להיות מנשים כחולות לכאחת החווה? או שמא הדברים נעשו כך בכוונה תחילה?

טל קר

New member
בכוונה תחילה.כדי שהודעות שמסומנות

בכחול ישמרו להודעות מנהלתיות, ולא להודעות שלנו כמנהלות-גולשות.

Boojie

New member
כמובן שלא היה הכרחי.

תמיד עדיף ששוטרים יעסקו בענייניהם (במיוחד אם הם מקסימים וחבל שהם ייהרגו) בזמן שמחבלים תוקפים אזרחים. זה יותר בריא. אחרי הכל, מה בכלל תפקידו של שוטר, אם לא להסתכל בעניין רב מהצד כשמחבלים הורגים אזרחים? תגיד, אתה בכלל קורא את מה שאתה כותב? האם נראה לך שמישהו מאושר כשאדם, ולא משנה מה מינו ומה מידת מקסימותו, נהרג במילוי תפקידו??? בגלל אנשים שמפרסמים הודעות תת-אינטליגנטיות כאלו אני מצטערת שאין איזשהו תהליך רישוי מינימלי לפני שמרשים לאנשים להשתמש באינטרנט.

nirdagan

New member
אל תצטערי על חופש הביטוי

אילו היה ניתן רק למי שיש לו אינטליגנציה, היינו מקבלים את האינטליגנציה כמובנת מאליה. דבר אחר. כתוב בפרקי אבות "איזהו החכם? הלומד מכל אדם, שנאמר ´מכל מלמדי השכלתי´". ניר

Boojie

New member
במה שנוגע לפרקי אבות,

אני מתנצלת, אבל אני לא לוקחת את כל הכתוב בהם כמורה דרך לחיים. צר לי. אני בהחלט מאמינה שאם אטרח להשכיל מכל מלמדי, אשרוף הרבה מאד זמן בלבור את התבן מן הבר ובאיסוף מידע שגוי ולא מועיל. יש כשישה מיליארד אנשים בעולם, ואני מעדיפה לצמצם את המעגל שממנו אני לומדת לאלה שיש הסתברות גבוהה יותר שאני אכן אלמד מהם משהו מועיל. טמבלים שוביניסטים שמקשקשים שטויות חסרות משמעות לא נכללים בקטגוריה הזו, כי ההסתברות שאני אלמד מהם משהו מועיל נמוכה הרבה פחות מההסתברות שאני אלמד משהו מועיל, נאמר, מאנשים אינטליגנטיים ואנושיים שלא מנסים להתגרות באנשים אחרים במכוון. מאחר שתוחלת החיים שלי היא כשבעים וחמש שנה, ודאי תבין למה אני רואה צורך לעצמי לייעל במידת האפשר את התהליך, ולסנן מראש חלק מאותם מלמדים פוטנציאליים. ולעולם לא היינו מקבלים אינטליגנציה כמובנת מאליה, כי תמיד יהיה מקום לשיפור. אה, כן, ואני לעולם לא מצטערת על חופש הביטוי. אני מצטערת על חופש הטמטום, אבל זה כבר משהו אחר.

El Duche

New member
בגלל זה אני שונא את הפורום שלכם

כל הודעה קטנה גוררת אלפי תגובות נוספות, שלרוב גם לא קשורות לנושא.

אוי תודה תודה תודה, מזמן לא התרגשתי

כלכך. איזו מחמאה. וכדי שלא ישעמם לך, אתה יכול להתברג היטב בפורום אופנועים. מה דעתך? יש שם המון המון הודעות חדשות שכל אחת גוררת תגובה או מקסימום שתיים. הכל נורא ענייני וגברי כזה, טוב אתה יודע למה הכוונה. צ´יק צ´ק, עשיתי גמרתי ועכשיו אני רץ לספר. אם ילך לנו קלף, תפגוש שם את רומולאן ואני בטוחה ששניכם נורא תיהנו. ביי

Boojie

New member
וטוב שכך.

זה בהחלט עדיף על פני המצב שבו היא היתה מבזבזת אנרגיה על לענות לך תשובה רצינית.

El Duche

New member
למה השם שלך לא בכחול?

אם היית שמה לב למה שכתבתי, היית מבינה שאני מתנגד רק לריבוי ההודעות הלא עניניות, שבמקום לפתוח דיון חדש מתוספות לדיון קודם. זה מעצבן אותי כי זה מקשה עלי לענות (אני יודע שאינכם רוצים שאגיב, אבל אעשה את בכל זאת) ודופק את ההנאה שנובעת מויכוח סוער. הסיבה שדווקא הפורום הזה מעצבן אותי נובעת מכך שזה אחד הפורומים התוססים ביותר (יחד עם אקטואליה ודי לכיבוש), אך בניגוד לפורומים הנ"ל, הפורום הזה מצליח לשמור על רמת דיון גבוהה ומועלות בו שאלות מענינות (לכן אני כאן ולא שם). הבנת? יופי. אגב, אין לי מושג איך הפכת אותי לסקסיסט מצוי - אני לא "מצוי"! אני מיוחד (כמו שאמרה לי היועצת)...

El Duche

New member
תיקון טעות

לא יכולת להסיק כלום מההודעות הקודמות שלי, כי לא נכתב בהן דבר. תזכיר: אם אני רוצה שהמחשבות שלי יגיעו למישהו אחר אני צריך להגיד או לכתוב אותן, אחרת הן נשארות בתוך הראש שלי.

oren*

New member
מסכים איתך במאה אחוז

איך זה פורום פמיניזם ולא נכתב היום אפילו מתכון אחד לעוגה לשבת?

למעלה