רסלמניה 9

nadavtsm

New member
רסלמניה 9

קראתי המון בפורום שאנשים חושבים שהרסלמניה הזאת הייתה באולם בחוץ אז סתם ככה לכל מי שחושב שהיא הייתה בחוץ זאת טעות היא הייתה בפורום של הסיזר פאלאס בלאס וגאס שהתיקרה שם זה דמוי שמים אבל זה מקום סגור

yauli747

New member
אתה טועה

זה אכן היה במלון הסיזר פלאס בלאס וואגס אבל זה לא היה ב"פורום" שזה הקניון שיש במלון אלה באולם שצמוד למקום אני היתי שם לפני פחות מחודש! וכל מי שראה רסלמניה 9 יודע בוודאות שזה היה פתוח! אז אתה מדבר פה מבורות לדעתי ומחוסר ידיעה

nadavtsm

New member
בורות????

אחי אני גר היום בוגאס תאמין לי שאני מכיר את המקום במאה אחוז נכון הפורום זה השם של המול שיש שם אבל אם היית שם אתה צריך לדעת שגם הקזינו גם הפורום וגם האולם זה דמוי שמים ובדוק אני אומר לך שזה לא היה בחוץ

nadavtsm

New member
ואני אומר לך בדוק

שלא!!!!!!!! ואתם יודעים מה תנו לי בימים הקרובים לצלם את המקום ולהראות לכם שזה דמוי שמים וכל אלה שמשחקים אותה פה מבינים גדולים ישבו בשקט

hirshfe

New member
אנא קרא את הודעות של יאיר

אתה מדבר על אירוע שהיה לפני 12 וחצי שנים (זקנים אנשים פה). אז, כזכור לי, בכלל לא היה מקום עם צבע של שמיים! אבל על זה אני לא חותם. בכל מקרה רסלמניה 9, נערכה בחוץ!

yauli747

New member
../images/Emo6.gif מזל שאני עייף...

2 בלילה ואני די עייף אם לא היתי ממשיך לחפש הוכחות רק כדי לסתום לו את הפה!!! ואני שואל אותך אותך עופר.... עד מתי?

hirshfe

New member
עכשיו הוא ייטען

שזה הכל בגלל שה-WWE מבוים. אז הם ביימו שזה היה בחוץ
לך לישון

yauli747

New member
WWE מבויים? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אתה שובר לי מיתוס!!! טוב יאללה זזתי לישון

danboy2

New member
דווקא אני זוכר

טוב מאוד את האירוע, וזה 100 אחוז בחוץ

hirshfe

New member
האירוע 100% בחוץ

אני לא זוכר, אם לפני 12 שנה בקיזר פאלאס, היו אלומות שהשמיים בהם היו צבועיים

kendog keds

New member
עופר אני מתפלא עליך

דווקא אתה, שאוהב דיונים באמצעות הוכחות חיוניות ולינקים, אומר משפט שאם מישהו היה אומר לך היית מאוד כועס? תקרא שוב את ההודעה שאני מגיב לה ותבין למה היא קצת לא לעניין (אני יודע שאחרי זה דיברת לענין, זה כבר סבבה)

hirshfe

New member
לא ממש מבין

אבל לזכותי ייאמר ששכחתי לשים את הלינק ולא שמתי לב

kendog keds

New member
מה יש להבין?

"ואני אומר לך בדוק! שלא!!!" אם היו מגיבים לך כך למשהו שאתה טוען היית אומר משהו בסגנון "אם אתה לא מביא הוכחה או טיעון ענייני אז מה הטעם שתגיב?", ובאמת, מה הטעם להגיב ב"אני אומר לך שלא!"? הרי גם לא תשכנע אותו כך, וגם תעכיר את אוירת הדיון. בכל מקרה בשאר הדיון כן היית העופר שאני מכיר

hirshfe

New member
כמו שאמרתי

שכחתי לשים את הלינק לאתר של ה-WWE אחרי זה שמתי לב ששכחתי ותיקנתי בכל מקרה הוא הרגיז בבדוק שלא

yauli747

New member
טוב אז ככה....

אם אתה גר בוואגס אז אתה אמור לדעת שבכול המלונות יש שמיים כחולים בצבא תכלת בהיר! אבל יש גם אולמות פתוחים... אם ראית אי פעם את מניה 9 אתה היית יודע שהאירוע התחיל באור יום והסתיים בחושך! האולם היה אולם פתוח ! הנה כמה תמונות כדי שתבין הראשונה זה באור יום דבר אחרון אנחנו לא אחים!

למעלה