רסלמניה 9

nadavtsm

New member
אז אני יכול להגיד לך

שעכשיו יצאת דבע כי אם היית שם לפני חודש אז אתה צריך לדעת שהתקרה מחליפה כל הזמן את הצבע של השמים ככה שאתה יכול להכנס למלון בצהריים והתקרה תהיה כאילו ערב והפוך אחי אז התמונות שהראת לא אומרות כלום כי הם שינו את התקרה כאילו לילה

yauli747

New member
אני ממשיך עם התמונות

כי אני שונא שאומרים לי לשבת בשקט חבל שתלך לצלם נחסוך לך את הזמן ואת הבושות תבקש כבר עכשיו סליחה תגיד שטעית וזהו הנה תמונה שאני צילמתי של המלון בלילה

nadavtsm

New member
ומה בדיוק התמונה אומרת????

כולה צילמת את הסיזר מבחוץ אז?????? ומי שהיה שם ומכיר את המלון יכול להבדיל שמה שרואים בתמונות מהאירוע זה בתוך המלון ולא בחוץ אז לזה מעליי שרשם ש"רואים שזה בחוץ" אז אתה פשוט לא מכיר את המקום ולזה שאמר שהוא היה שם אז אני באמת מתפלא עליך כי אם היית שם אז אתה אמור לראות שזה בעצם התקרה אבל עזוב זה סתם ויכוח כנראה שאתם פה חושבים שאתם יודעים הכל ואי אפשר להגיד מילה פה וחבל.......

yauli747

New member
להפך אפשר להגיד פה הרבה דברים

רק בצורה הנכונה!! לבוא ולהתווכח על משהו שלא נכון ועוד להתעקש נראה לי לא הגיוני... כולנו פה כדי להנות ולדבר על רסלינג וללמוד אחד מהשני... אבל כדי ללמוד צריך להיות מישהו שלומד ומישהו שמלמד ובמקרה הזה אתה התלמיד אז פשוט תגיד טעיתי צודקים סליחה ונמשיך הלאה... אני מאוד אשמח אם תשתתף בדיונים בעתיד אבל אם לא תשנה את הגישה אני דווקא יהיה בעד שיחסמו אותך.. אז פשוט תקבל את התיקון בקשר לרסלמניה 9 תחייך ותמשיך הלאה

nadavtsm

New member
טוב אז ככה.....

1: לחסום אותי פה זה לא בדיוק איום כי אתה ממש לא מאיים עליי כי אני מבין שהפורום הזה סתם מלא באנשים שאוהבים לדבר בלי לדעת על מה אז כנראה ללמוד דברים נכונים ומענינים על רסלינג אי אפשר למצוא פה בפורום עצמו (ואני לא מדבר על המאמרים) 2:תן לי כמה ימים ואני מצלם לך את כל האולם ומראה לך שזה בעצם לא בחוץ ו3: 2 בלילה??????? מה אתה בניו יורק או משהו?

hirshfe

New member
בבקשה ממך

אף אחד לא אמר לך שתחסם אנא תתיחס להודעה הזו ואני חושב, שאחריה אתה תצטרך להתנצל

"מלא באנשים שאוהבים לדבר בלי לדעת"

אין מלא אנשים כאלה, אבל לפעמים באים אנשים כמוך, שמתעקשים על דברים לא נכונים. כמו אחד שהתעקש שווינס הוא רק שחקן, לא המנהל האמיתי של WWE. WWE הכריזו רשמית שהרסלמניה 9 הייתה בחוץ. אולי מאז עשו בסיזר שינויים, לא יודע. אני גם לא כ"כ קונה שאתה גר בווגאס, אבל שיבושם שלך. בפעם הבאה, כשאתה ניצב מול עשרות אנשים עם ידע הרבה יותר רחב משלך, עדיף להיפתח קצת לאפשרות שאתה לא יודע את הכל.

hirshfe

New member
מותר להגיד מילה,

אתה בהחלט מוזמן ללמד אותנו אבל ששלושה אנשים אומרים לך שאתה טובה סימן שאתה טועה

nadavtsm

New member
ועוד משהו...

גם אם בן אדם אחד יגיד לי שאני טועה וזה משהו שאני לא בטוח בו אז אני יבדוק ובמקרה שטעיתי אני יגיד לו וואלה צדקת אבל במקרה שאני בטוח בו אני מוכן להתווכח גם עם מיליון אנשים ובמיוחד עם כאלה שסתם מדברים כמו זה שכתב "רואים שזה בחוץ" אבל על זה שהיה שם אני באמת מתפלא כי הוא היה אמור לדעת שזה לא היה בחוץ גם אני בתור ילד שראה אז את האירוע הייתי בטוח שזה בחוץ ואם לא הייתי מכיר את המלון עד היום הייתי חושב שזה בחוץ אבל היום אני בטוח וגם יודע שלא!!!!!

hirshfe

New member
תייחס להודעה שכתבתי לך

בה אתר הרשימי של WWE אומר שזה בחוץ!

nadavtsm

New member
אתה יודע מה

אחרי שקראתי את הלינק ששלחת אז עכשיו אני בטוח במיליון אחוז כי אני יודע שהמגרש טניס שלהם הוא בתוך המלון

hirshfe

New member
ואת הלינק שלי קראת?

אתה יודע מה אתה צודק! העולם טועה!

למעלה