רסלמניה 9

nadavtsm

New member
כן

עניתי לך לגביו ועכשיו ראיתי שזה לא עלה.... רשמתי שגם כתבת הודעה צינית ביותר שכאילו אני יגיד שהWWE מבוים אז הם רצו שיחשבו שזה בחוץ.... אז כמה שזה היה ציני זה היה ממש נכון וכנראה זה אחת הפעמים היחידות שהם הצליחו להטעות את רוב האנשים במשהו (כפי שנראה, או לפחות פה בפורום)

URITAKER

New member
זנ עלה פשוט שירשרת את זה לשרשור

אחר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=13&msgid=65183480

nadavtsm

New member
אמרתי כבר

באמת אין לי בעיה להודות מתי שאני טועה, אבל אם יש משהו שאני בטוח בו אני גם יתווכח עם מליון אנשים, אבל שוב, תן לי כמה ימים ואני ישלח לפה מלא תמונות של האולם שהיה בו האירוע

הייתה שם רוח

תראה את האירוע, הייתה רוח שהזיזה שיער ובגדים של האנשים. מה תגיד עכשיו, זה היה מאוורר ענק, שהפעילו אותו מדי פעם? אם אתה כבר ליד סיזר, תשאל איזה עובד ותיק לגבי הרסלמניה 9.

DDN

New member
אתה יודע כמה דברים יכולים להשתנות

ב12 שנים? אתה יודע שאולי אפשר לפתוח את הגג? (כמו באולם של רסלמניה 19, שבמקור הוא אולם פתוח של פוטבול, וסגרו את הגג לרגל האירוע?) יכול להיות שאתה רואה את הגג, והוא קיים, אבל זה משהו שהתווסף ב12 שנים האחרונות. העלית זאת בדעתך?

Legend Killer1

New member
נימוק מצוין!

סייפקו פילד הינו מגרש בייסבול! ולכבוד רסלמניה 19 סגרו את הגג.. אבל 10 שנים קודם לכן ברסלמניה 9 זו הייתה הפעם הראשונה שה-WWE הופיעו ב-PPV תחת כיפת השמיים

Guy Schlesnar

New member
אין נימוקים מצויינים עם הבחור הזה

לפחות הבחור שחשב שוינס הוא שחקן שינה את הדיעה שלו קצת,אבל זה פשוט עקשן בטיפשות שלו.

nadavtsm

New member
טוב

12 בלילה ואני מת לישון אז אני מחר ישמח לקרוא עוד תגובות של אנשים שראו את האירוע ויגידו "רואים שזה היה בחוץ" או "אתה לא רואה שזה שמים ועננים" וכו.... אבל.... אם יש פה מישהו בפורום שבאמת היה בסיזר פאלאס ויודע על מה אני מדבר שיכתוב.... ואני לא מדבר על אנשים כמו ההוא שטען שהוא היה שם לפני חודש ועוד אומר לי "רואים שהחשיך לקראת הערב" כי מי שהיה שם יודע שהתאורה בתקרה מתחלפת מבוקר לערב ולצהריים כל הזמן

nadavtsm

New member
ודרך אגב

הפינק פלויד פה גם שבוע הבא אז אם יש פה מישהו שרוצה גם תמונות מזה ככה על הדרך שיגיד..... לילה טוב

hanaorb9999

New member
במקרה השבוע ראיתי את האירוע

יש צל על המתאבקים כל הזמן ורואים בברור שהכל היה באולם פתוח. אם התקרה היתה מחליפה צבעים היו מרגישים בזה.

Elad1n

New member
אני החלטתי לחזור לקלטות וידאו לבדוק

העברתי כרגע את הקלטת של רסלמניה 9 וזה נראה בחוץ לחלוטין כולל השפעות של רוח, צל, תאורה חד כיוונית (שמש) וכו'. כמובן שכל זה ניתן לביום ובכמה מלונות כיום באמת יש מערכת שמדמה שמיים וחילופי יום-לילה אבל לפני 12 שנה זה היה הרבה פחות נפוץ. בכל מקרה אני חושב ששוה לפנות לאנשים שהיו שם פיזית. כדי לקבל חוות דעת סופית ומוחלטת.

hirshfe

New member
אין צורך

הביאו הוכחות מאר של WWE שאומר שרסלמניה 9, הייתה הרסלמניה היחידה בחוץ אי פעם יותר מזה? את אמת, באופן אישי זכרתי שגם 19, הייתה בחוץ אבל לאחר שבדקתי הסתבר שטעיתי

kendog keds

New member
זה בערך נכון (על 19)

כי האולם הוא במקור פתוח, והתקרה לא כיסתה הרבה מאוד שטח במעלה האולם שנשאר פתוח והושפע באור הערב בתחילת האירוע (מאוד מאוד אהבתי את האווירה הפתוחה שם, למרות שתכלס זה היה סגור)

hirshfe

New member
אני יודע

ולא היה חבר פורום ברסלמניה הזו? וניר ותומר לאא להזכיר שאתם הייתם ב-20

למעלה