רסיסטירה

NE RO3

New member
ככה

חוליה בת 23 ודיאגו נראה לי בן 30 משהו כזה. והאמת, הסצינות הנועזות ב " אני אשרוד" ( ככה אני קורא לזה
) עוד יבואו, ביניהם כל המפורסמות עם חוליה ודיאגו.

NE RO3

New member
בהחלט

((
))
... זה רק אני או שהיא שיחקה ב " קיץ נצחי"?

LIAH1

New member
לא רק שם...

היא גם שיחקה תפקיד מישני ב"המורה פרנקו" בתור אחותו למחצה של נאצ'ו

NE RO3

New member
אולי אתה חושב כך כי

אתה רואה את חוליה עם משקפיים
וחוליה היא אינטלקטואלית, לעומת דיאגו. אבל חוליה צעירה מדיאגו - היא בת 23, 24 כמעט . דיאגו בן 30.

אולי...../images/Emo121.gif

בגללל הרווח הענק הזה שבין החתימה עצמה ל"הוספת תגובה"

mzbeng

New member
זה נכון שלחוליה יש משקפיים אבל

זה עדיין לדעתי לא עושה אותה בוגרת כי אני לא רואה אותה עדיין ככזאת אפילו מהבחינה הנפשית כי בדייגו למשל יש יותר ניסיון ובגרות כדי להמודד עם החיים והוא לא חייב להיות פרופסור אלא זאת חכמת החיים הטבעית שלו ואם כבר בנושא של חוכמה, דייגו לדעתי הרבה יותר חכם ממנה בלי קשר לאקטואליה כי לפעמים זה נראה שהיא פשוט לא קולטת את מה שהיא אומרת לאנשים.

NE RO3

New member
לא ירדתי לסוף דעתך ../images/Emo3.gif

זה לא קשור בכלל אם יש לה משקפיים או לה, פשוט רצו לשוות לה מראה של יותר בוגרת, בגיל. ובקשר למה שהיא אומרת לאנשים, כזו הדמות.

NE RO3

New member
נכון... זו

התספורת אבל המשקפיים תורמים לה מראה של אינטלקטואלית. ומה שנכון נכון. והתספורת גם עושה לה מראה בטוחה בעצמה...

קרלוצה

New member
ניחוש קטן עם מה שעומד לקרות.....

בטח יצילו את אלדיה אבל יאיצו במשפחה לגבי הליך הצינטור שאם לא יעשו את זה מהר היא תמות....ואז, מאוריסיו ישמע על כך ויהיה זה שישלם על זה ואז דייגו ירגיש שהוא חייב לו

אני שנייה משנה את ניחושך../images/Emo87.gif

זה לא ספוילר- אלא רק ניחוש. מאוריסיו ישמע על זה אבל יסרב לתת לדיאגו והוא יתחנן ואז מאוריסיו יתן לו

קרלוצה

New member
להפך.....מאוריסיו מת שדייגו

יבוא לעבוד אצלו הוא לא יצטרך להתחנן מאוריסיו יבוא מרצונו כדי שאח"כ דייגו ירגיש חייב לו

Gitana

New member
גם אני חושבת כמוך...

מאוריסיו ינצל את המצב שדייגו זקוק באופן דחוף לכסף וילחץ עליו לעבוד אצלו. אולי אפילו דייגו בעצמו יגיע וישאל אם האופציה של העבודה עדיין אפשרית... אגב...יש לי שאלה קטנה...אני התחלתי לצפות בסדרה רק אתמול כי לפני זה לא היה לי את הערוץ ויוה פלטינה...התחרשו הרבה ארועים חשובים עד עכשיו? יש מצב שאני אצליח להבין את המתרחש או שפספסתי יותר מידי? תודה

someone135

New member
ממש אבל ממש לא! הכל שם זז לאט

כמו צב! אני הפסדתי איזה 10 פרקים וכלום לא השתנה חוץ מהעובדה שמאוריסיו הכיר את דייגו.... הסידרה ממש מאכזבת לדעתי.....כל כך פיארו אותה בויוה פלוס מגזין טי וי ואמרו שהיא הייתה הצלחה מסחררת בארגנטינה ואפילו עשו לה הקרנה מיוחדת לפרק האחרון באולם מלא... ות'אמת אני לא מבינה למה...היא פשוט מאכזבת ואני שונאת את הדמות הראשית!!!!!! חוליה! מעצבנת ברמות! עדיף לו להישאר עם מרטינה בהרבה!

למעלה