זה עדיין לדעתי לא עושה אותה בוגרת כי אני לא רואה אותה עדיין ככזאת אפילו מהבחינה הנפשית כי בדייגו למשל יש יותר ניסיון ובגרות כדי להמודד עם החיים והוא לא חייב להיות פרופסור אלא זאת חכמת החיים הטבעית שלו ואם כבר בנושא של חוכמה, דייגו לדעתי הרבה יותר חכם ממנה בלי קשר לאקטואליה כי לפעמים זה נראה שהיא פשוט לא קולטת את מה שהיא אומרת לאנשים.
בטח יצילו את אלדיה אבל יאיצו במשפחה לגבי הליך הצינטור שאם לא יעשו את זה מהר היא תמות....ואז, מאוריסיו ישמע על כך ויהיה זה שישלם על זה ואז דייגו ירגיש שהוא חייב לו
מאוריסיו ינצל את המצב שדייגו זקוק באופן דחוף לכסף וילחץ עליו לעבוד אצלו. אולי אפילו דייגו בעצמו יגיע וישאל אם האופציה של העבודה עדיין אפשרית... אגב...יש לי שאלה קטנה...אני התחלתי לצפות בסדרה רק אתמול כי לפני זה לא היה לי את הערוץ ויוה פלטינה...התחרשו הרבה ארועים חשובים עד עכשיו? יש מצב שאני אצליח להבין את המתרחש או שפספסתי יותר מידי? תודה
כמו צב! אני הפסדתי איזה 10 פרקים וכלום לא השתנה חוץ מהעובדה שמאוריסיו הכיר את דייגו.... הסידרה ממש מאכזבת לדעתי.....כל כך פיארו אותה בויוה פלוס מגזין טי וי ואמרו שהיא הייתה הצלחה מסחררת בארגנטינה ואפילו עשו לה הקרנה מיוחדת לפרק האחרון באולם מלא... ות'אמת אני לא מבינה למה...היא פשוט מאכזבת ואני שונאת את הדמות הראשית!!!!!! חוליה! מעצבנת ברמות! עדיף לו להישאר עם מרטינה בהרבה!