היא היתה חברה של אישתו, וניקו וקרולינה (שני הילדים) היו חברים, בתאונה ניקו היה ברכב עם קרולינה + אישתו הראשונה של מאוריסיו, ובגלל שמאוריסיו ואישתו היו אחרי ריב אז היא יצאה עצבנית מהבית וקרתה התאונה עם שני הילדים בתוך האוטו, ולאחר מה שקרה מאוריסיו הגיע מהר להציל את ביתו. אישתו הראשונה כאמור נפטרה באותה תאונה, וגם ניקו כי מאוריסיו השאיר אותו שותת דם ללא הצלה. זה כמובן מה שמרטינה טוענת שקרה.
ממש אין בעיה עם זה! אני בכלל רואה פעם כן ופעם לא, וממש לא נראה לי שאני מפסידה מי יודע מה... זה כבר פרק 40+ בערך, ולא ממש קרה כלום... הכל זה פרטי רקע כאלה. הסידרה גם למדי מאכזבת, כל מה שכתבו עליה בכלל לא נראה בשטח וגם הדמות הראשית כ"כ מעצבנת שבכלל אני לא רוצה שהיא תהיה עם דיאגו... אני מאוד מקווה שזה יתחיל לזוז כמו שצריך, אחרת נראה לי שבכלל אפשר לוותר על הנובלה הזאת...
אררררררררררררררררר עכשיו יותר מהכל מגיע לך לאכול את החרא שאת בעצמך בישלת
!!!!!!!! אררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!! ועוד מתלוננת שמאוריסיו הוא הכי טוב בשבילך אבל את לא מרגישה שום דבר!!!!!!! הלוואי שתראי את מרטינה ודייגו כמה שהם חמודים יחד ואז תביני מה הפסדת
!!!!!!!! מעולם לא הייתה לי שנאה כל כך טהורה לדמות ראשית אבל זאת בהחלט עברה את הגבול
!!!!!!! ובקשר לאלדיה- היא מתוקה!!!!!
גלוריה
בכנסייה לופה חמוד כמו תמיד וכל השאר לא ראוי להתייחסותי- כולל מאוריסיו והתלבושת המטושת של חוליה.
נראה לכם שבעקבות מה שאנדרס הציע לחוליה לכרות ברית נגד דייגו שהיא תסכים לו? אם זה היה כך אז היא תצא נוראית מכל זה כי חוליה לדעתי מסוגלת לעשות הכל בפרט שמאורסיו לא ישים לב.
על ונינה....זאת לא אשמתה שאנדרס לא נושך כריות כמו לופה!!! (או שכן??) וואי הקשר בין לאונרדה ואנדרס פשוט דוחה!!!! איכסססססססס הוא אחיין שלך למען השם! תירדי ממנו!!
זה כל כך ברור שהוא מרגיש כבר חנוק במערכת היחסים המטורפת הזאת של הדודה. האמת שהם לא הזוג היחידי שמטורף אלא גם אינס ואלפרדו והקשר בין הרנן לאדלה, פער הגילאים בינהם הוא גדול.