רסיסטירה

FeLiPe Te Amooo

New member
רסיסטירה

הם לא הולכים לשכב נכון?? לאונורה הזאל הזקנה או איך שלא קוראים לה וההוא חח היא פדופילית או מה!?

mzbeng

New member
חוליה עברה כבר את הגבול

מזה לדרוש מדייגו לסרב להצעה של מאוריסיו, מהי אלוהים שצריך להחליט מה כולם יעשו וזה נראה שלא ממש אכפת לה מכל הסבל שדייגו עובר אלא רק חושבת על עצמה וגם דורכת עליו בזה שאמרה לו שאין לו מילה וזה כאילו שאמרה שאין לו חשיבות ונותנת לו להרגיש שהוא סתם. אהבתי אך שדייגו התנהג איתה כי זה באמת הגיע לה כי אין לה בושה לדברים שהיא עושה. זה היה מאוד אכזרי מצדה אם תשתף פעולה עם אנדרס בהצעת הברית נגד דייגו.

../images/Emo12.gif

וואי!!!אמא של דייגו.....
אני ממש אהבתי אותה....היא הכי חמודה שם מכל המשפחה שלו! איך חוליה בכתה כשהיא שמעה שדייגו עזב.....
אני ממש הופתעתי....
מישו מוכן לההסביר לי- מה הקטע עם לאונרדה ואנדרס? הם אחיינים???סוטים?? ומה זאת האובססיה של מאוריסיו עם ממתקים???

someone135

New member
הם דודה ואחיין....והדודה סוטה בטירו

ף ומאוהבת באחיין שלה ובגלל שהיא גידלה אותו אז גם הוא עם תסביך רציני.... ואת חוליה אני לא סבלתי מתחילת הסידרה! פשוט מטומטמת! מי היא חושבת את עצמה?! היא כל הזמן מזלזלת בו בדייגו! ת'אמת לא מגיע לה אחד כמוהו אז שתישאר עם המאוריסיו שלה וזהו! כשהיא טועה דייגו סולח לה אבל כשהוא טועה..חס וחלילה שהיא תסלח ותגיד לא נורא! עדיף לו להיות עם מרטינה....היא משוגעת אבל לפחות יודעים את הסיבה.....השנייה גם משוגעת אבל אצלה לא יודעים מה הסיבה...

מוזר...../images/Emo12.gif

והשנאה שיש לה לבנות.... חחחח זה דווקא מצחיק.... איך היא שונאת את השדיים שלהן!

someone135

New member
חחחחחחחח כי היא משוגעת...והחזה

שלה כניראה נפול אז אפשר להבין....חולת נפש...חחחחחחחחחח

arnolD boy

New member
אוףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לוקח לתפוז הזה שנתייםםםםם לשלוח לי מייל .. טוב, אני אחכה.. ולגבי חוליה, סתומה !!!!!!!!!!!!!!!! דמות יותר מפגרת לא ראיתי ממנה. וחבל על סלסטה .. כאילו הדמות - אפשר להבין אותה, נשארת עם היציבות של מאוריסיו, אבל היא ממש אבל ממש דפוקה במובנים אחרים !!! היא פרנואידית !!! היא דומה ל... טוב בטח בהמשך היא תתנרמל ( = תהיה נורמלית), כי היא לא !!! היא מזוכיסטית.

וואוווו את מהירה../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

רק לפני שנייה שלחתי את הודעה
חח גם אני מזהה אנשים כשהם אומרים לי שלום
חחחח התכוונת *שלמות

למעלה