רסיסטירה

Gitana

New member
יש לי שאלה...

מישהו יכול לספר לי בקצרה מה יש למרטינה? למה היא הייתה סגורה במוסד למשך שנה? תודה

someone135

New member
היא הייתה שנה במוסד כי היא השתגעה

בגלל שהבן שלה נהרג בתאונת דרכים ולפי מה שהבנתי היא מאשימה את מאוריסיו....

Gitana

New member
תודה

במה היא ומאוריסיו קשורים? הם היו פעם זוג או משהו?

LIAH1

New member
לא,

היא היתה חברה של אישתו, וניקו וקרולינה (שני הילדים) היו חברים, בתאונה ניקו היה ברכב עם קרולינה + אישתו הראשונה של מאוריסיו, ובגלל שמאוריסיו ואישתו היו אחרי ריב אז היא יצאה עצבנית מהבית וקרתה התאונה עם שני הילדים בתוך האוטו, ולאחר מה שקרה מאוריסיו הגיע מהר להציל את ביתו. אישתו הראשונה כאמור נפטרה באותה תאונה, וגם ניקו כי מאוריסיו השאיר אותו שותת דם ללא הצלה. זה כמובן מה שמרטינה טוענת שקרה.

Gitana

New member
עכשיו זה יותר ברור לי...

תודה!!! אני מקווה שההצטרפות שלי לצפיה לא מאוחרת מידי כי בכל זאת...הפסדתי הרבה פרקים.

LIAH1

New member
להגיד לך ת'אמת

ממש אין בעיה עם זה! אני בכלל רואה פעם כן ופעם לא, וממש לא נראה לי שאני מפסידה מי יודע מה... זה כבר פרק 40+ בערך, ולא ממש קרה כלום... הכל זה פרטי רקע כאלה. הסידרה גם למדי מאכזבת, כל מה שכתבו עליה בכלל לא נראה בשטח וגם הדמות הראשית כ"כ מעצבנת שבכלל אני לא רוצה שהיא תהיה עם דיאגו... אני מאוד מקווה שזה יתחיל לזוז כמו שצריך, אחרת נראה לי שבכלל אפשר לוותר על הנובלה הזאת...

mzbeng

New member
אבל נראה לי שזה ישתנה

פבלו בראיון בעיתון ויוה פלוס אמר שהסדרה באמת מתחילה באופן רגיל ושהיא בהתחלה לא זכתה ברייטינג גבוה אבל זה נהפך להיות יותר מעניין ומותח.

חוליההההההה../images/Emo46.gif../images/Emo87.gif

אררררררררררררררררר עכשיו יותר מהכל מגיע לך לאכול את החרא שאת בעצמך בישלת
!!!!!!!! אררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!! ועוד מתלוננת שמאוריסיו הוא הכי טוב בשבילך אבל את לא מרגישה שום דבר!!!!!!! הלוואי שתראי את מרטינה ודייגו כמה שהם חמודים יחד ואז תביני מה הפסדת
!!!!!!!! מעולם לא הייתה לי שנאה כל כך טהורה לדמות ראשית אבל זאת בהחלט עברה את הגבול
!!!!!!! ובקשר לאלדיה- היא מתוקה!!!!!
גלוריה
בכנסייה לופה חמוד כמו תמיד וכל השאר לא ראוי להתייחסותי- כולל מאוריסיו והתלבושת המטושת של חוליה.

mzbeng

New member
שאלה

נראה לכם שבעקבות מה שאנדרס הציע לחוליה לכרות ברית נגד דייגו שהיא תסכים לו? אם זה היה כך אז היא תצא נוראית מכל זה כי חוליה לדעתי מסוגלת לעשות הכל בפרט שמאורסיו לא ישים לב.

someone135

New member
לדעתי היא תסכים....גם ככה עד

עכשיו הדמות שלה לא מזהירה ושווה אהבה ואהדה כל כך...

mzbeng

New member
לופה תמיד חמוד כזה אבל

בפרקים הלאה הוא קצת הכעיס אותי באך שהתייחס לונינה.מה היא אשמה שאנדרס שם יותר לב אליה?

../images/Emo87.gif ואני בספק איך יסובבו את זה

ב180 מעלות כדי שנאהב אוהת פתאום.... בעע...

someone135

New member
הוא עיצבן אותי היום איך שהוא כעס

על ונינה....זאת לא אשמתה שאנדרס לא נושך כריות כמו לופה!!! (או שכן??) וואי הקשר בין לאונרדה ואנדרס פשוט דוחה!!!! איכסססססססס הוא אחיין שלך למען השם! תירדי ממנו!!

mzbeng

New member
זה ברור שהוא רוצה להתנתק מהדודה

זה כל כך ברור שהוא מרגיש כבר חנוק במערכת היחסים המטורפת הזאת של הדודה. האמת שהם לא הזוג היחידי שמטורף אלא גם אינס ואלפרדו והקשר בין הרנן לאדלה, פער הגילאים בינהם הוא גדול.

../images/Emo39.gif כן... הייתי אומרת

שהם קצת התלהבו מהקטע שאין גיל לאהבה... חצי מהזוגות אחד זקן ואחד צעיר....

../images/Emo87.gif ובני כמה חוליה ודייגו בכלל?

חוליה יש לה מראה מבוגר יותר מדייגו. לכן זה גם לא נורמלי

mzbeng

New member
אבל דייגו הוא זה שמבוגר ממנה

דייגו יותר מבוגר ממנה וגם במראה לדעתי זה נראה כך.

למעלה