רמה 50 :)

רמה 50 :)

ואפילו כמעט 51 ^^ אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להרוג את הזאקום, ולהשיג את הקסדה שלו. שמעתי שיש פה אנשים שיכולים לעשות את זה. בברה. YvesAlimi

מ י ל ר

New member
חחח אתה אומר את זה כאילו זה סתם בוס...

וכמ שאמרתי לך בגילד, מזל טוב על הרמה!

yonVata

New member
עד כמה שאניודע...

רוב האנשים במתאמנים פה בזאקום זה רק על הזרועות שלו... לא עד הסוף, שמישהו יתקן אותי אם אני טועה.

yonVata

New member
אל תדאג, אנלא כועס ../images/Emo9.gif

בעיקרון בימינו לרוב קונים בFM קסדה של חבר'ה ברמה גבוהה שעשו ראן, אבל אחרי הפוטנציאל אנלא בטוח שכבר לא עדיף לך לקחת כובע רגיל גם פוטנציאל טוב

yonVata

New member
מה? זאקום עם פוטנציאל?

כי אם כן אז... זאקום עם פוטנציאל יתן לך במקרה הטוב 3%, ואם ממש תשקיעי אז תקבלי מקס' 3 שורות ששלושתן 3% (משמע 9%), אבל סביר שתמכרי את הכליה בדרך....

מ י ל ר

New member
אגב יו אני לא מבין אותך

גם ככה יש זאקום ואתה תשתמש בו, אז אפילו שיהיה עליו 2% אינט (או כול הסטטוס אחר) אז זה עוד קצת כוח! אז הפונטציאל הגבוה יהיה על הבגדים, ועל הזאקום יהיה קצת, העיקר שיהיה.

yonVata

New member
בוא אני אסביר לך...

אתה יכול להוציא 30 קוביות לפני שתקבל אחוז או את הסטאטוס שלך בתוספת נורמלית, או שאתה יכול לקנות כובע עם אחוזים בFM, מה עדיף?...

שריתושי

New member
אני בעד לקנות מראש ../images/Emo13.gif

תמיד הייתי כזו. לקנות מוכן ולא לקבל התקפות לב בכל פעם מחדש

מ י ל ר

New member
אבל כאלה כובעים מאוד נדירים

מאוד נדיר מישהו משחק עם הפונטציאלש ל ה-ZH ואז מוכר, הרוב פשוט דוחפים לו פונטציאל חבוי ואז מוכרים ב-70 מיל, ככה אתה קונה בלי המפחד של לשים מגילה ואם יתפוצצץ וכול זה.. (אישית ירד לי הלב לתחתונים ששמתי מגילה של 90% על הזאקום)

miss_t

New member
התקדמות כיפית../images/Emo70.gif

ובכן, להרוג 999 נזירים ירוקים זה קשה. טל הצטרף, הצעתי להצטלם ליד הגמדים
כרגע רמה 97
מישהו יכול להסביר לי את חוקי הקבלת EXP מאחרים שהורגים? זה משנה מה הרמה של מי שהורג? זה משנה מה הרמה של המפלצת? חשבתי לעשות HS לאנשים תמורת ליץ', כרגע אני מקבלת EXP בגלופרה (94) וגם מה-blue wyren (רמה 101)בליפרי

למעלה