רמה 50 :)

yonVata

New member
ניסיתי להסביר לך במשחק ואני אסביר שוב:

בשביל שתקבלי אקספי מהפארטי שלך על הריגת מפלצות שאת לא הורגת (בכלל) המפלצת חייבת להיות בהפרש מקסימלי של 5 רמות יותר ממך. בגללזה את כן מקבלת אקספי בגלפורה, אבל לא תקבלי אקספי בסקלה נניח (בגלל שהם רמות 110 ו113...) בכלאופן כמו שכבר נאמר פה עשרות פעמים, המקום אימון האופטימלי בשבילך (או בשביל HS מיול, ואם בשביל אימון תאכלס) זה הגלופרה... מרמה 108 את יכולה ללכת לסקלה ולהיות שם HS מיול (עם דאבל זה אקספי מטורף על לא לעשות שומדבר)

מ י ל ר

New member
אז אפשר לעשות לליאת ליצ'?

יון אתה מעוניין? אני ואתה נעלה אותה רמות XD נקרה גם לעידן ונעשה אחלה ליצ'.

miss_t

New member
5 רמות מהמפלת?

וזה לא משנה כמה רמות הפרש ביני לבין מי שאני איתו בפארטי ?

GינGית

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifשלום אמא ../images/Emo99.gif אפשר כסף ../images/Emo6.gif

Hasselblad

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חכי היא עוד לא בדקה לך שיעורי בית...

../images/Emo46.gif אפשר מכות בטוסיק....

הממ, לא להבהל... פעם היה ביטוי כזה כשהיינו קטנים....היום הילדים בגיל 3 כבר הולכים למועצה לשלום הילד אם הם מקבלים ליטוף חזק מדי....
איזה באסה. אני מתה להתקלח וללכת לישון וניגמרו המים החמים.

Hasselblad

New member
ליאת המקום הכי חם ל HS

למיטב זיכרוני זה ניוטיס... תבדקי אם הם מתאים לך לרמה ואם כן פשוט ללכת לשם לערוץ אחד ולחפש פארטי.

שריתושי

New member
אצלנו מחפשים בנרות פריסטים לניוטיז ../images/Emo4.gif

יש כאלה שאפילו דורשים כסף תמורת HS.

miss_t

New member
או, לא עבד בגלל שלא קיבלתי EXP

האם את מציעה לגבות תשלום על שירותי HS? ואם כן- כמה?

שריתושי

New member
אוי, חסר לך רמות כדי לקבל גם EXP

אפ את לגמרי HS מיול ואת צריכה את זה בשביל הכסף.... נסי 1-2 מיל לשעה. אבל נראה לי שיהיה לך נורא משעמם שם, אלא אם את ממש צריכה את הכסף. לכי לשם מרמה 100 כי הניוטיז הם רמה 105.

מ י ל ר

New member
אני כול הזמן אומר לה להגיע ל-100

והיא לא מקשיבה לי בכלל... היא רמה 97, לעלות ל-100 זה שנייה, ו-100 זה מגניב. תסבירי לה את! בגלל שאת בחורה היא בטח תקשיב לך יותר.

מ י ל ר

New member
סיוון, אני לא מבין מה מיוחד בניוטונס

קצת מאוד מפלצות, המפה לא ממש נוחה, והם איטיות (אלו שגודלים, גודלים לאט) איריס לקחה אותי לשם יום אחד, הייתי שם שעה בשביל לראות אם באמת הם יעילות, לא אהבתי... (מה שכן קשתים יש שם בשפע)

שריתושי

New member
אכן, ניוטיז מלאים בקשתים כמוני ../images/Emo13.gif

לנו זה מקום מאוד נוח לאימון עם הנץ שלנו. נכון שדי מעצבן שלגדולים לוקח זמן לספאון, אבל היתרון הוא שבינתיים אנחנו מצליחים להרוג את הניוטי הקטן שמאחוריו. הנץ דואג לעשות סטאן לניטיז מיד כשהם מופיעים (או לפחות לרוב) כך שאין הרבה בזבוז שיקויי HP שם. אני אוהבת את הפלטפורמה הנמוכה. 8K+ EXP זה ממש אחלה, ובדאבל זה עוד יותר שווה.... קשתים וגנבים די שולטים במפה הזו.

Hasselblad

New member
בדיוק מה ששרית אמרה

הניוטיז היא מפה מעולה לעשות פארטי של כמה אנשים בעיקר הרמיטים וקשתים, כאשר כל אחד לוקח פלטפורמה אחרת הספאון יותר גדול. הפארטי המושלמת בניוטיז היא 3 אנשים + פריסט ל HS.

למעלה