בשביל שתקבלי אקספי מהפארטי שלך על הריגת מפלצות שאת לא הורגת (בכלל) המפלצת חייבת להיות בהפרש מקסימלי של 5 רמות יותר ממך. בגללזה את כן מקבלת אקספי בגלפורה, אבל לא תקבלי אקספי בסקלה נניח (בגלל שהם רמות 110 ו113...) בכלאופן כמו שכבר נאמר פה עשרות פעמים, המקום אימון האופטימלי בשבילך (או בשביל HS מיול, ואם בשביל אימון תאכלס) זה הגלופרה... מרמה 108 את יכולה ללכת לסקלה ולהיות שם HS מיול (עם דאבל זה אקספי מטורף על לא לעשות שומדבר)
אפ את לגמרי HS מיול ואת צריכה את זה בשביל הכסף.... נסי 1-2 מיל לשעה. אבל נראה לי שיהיה לך נורא משעמם שם, אלא אם את ממש צריכה את הכסף. לכי לשם מרמה 100 כי הניוטיז הם רמה 105.
קצת מאוד מפלצות, המפה לא ממש נוחה, והם איטיות (אלו שגודלים, גודלים לאט) איריס לקחה אותי לשם יום אחד, הייתי שם שעה בשביל לראות אם באמת הם יעילות, לא אהבתי... (מה שכן קשתים יש שם בשפע)
לנו זה מקום מאוד נוח לאימון עם הנץ שלנו. נכון שדי מעצבן שלגדולים לוקח זמן לספאון, אבל היתרון הוא שבינתיים אנחנו מצליחים להרוג את הניוטי הקטן שמאחוריו. הנץ דואג לעשות סטאן לניטיז מיד כשהם מופיעים (או לפחות לרוב) כך שאין הרבה בזבוז שיקויי HP שם. אני אוהבת את הפלטפורמה הנמוכה. 8K+ EXP זה ממש אחלה, ובדאבל זה עוד יותר שווה.... קשתים וגנבים די שולטים במפה הזו.
הניוטיז היא מפה מעולה לעשות פארטי של כמה אנשים בעיקר הרמיטים וקשתים, כאשר כל אחד לוקח פלטפורמה אחרת הספאון יותר גדול. הפארטי המושלמת בניוטיז היא 3 אנשים + פריסט ל HS.