רי-דראפט 2003-2005 - הגמר!

maayanbortz

New member
לברון

אני בוחר בלברון מכמה סיבות. אני כמעט בטוח שאת כולן הזכירו פה, אבל בכל זאת אנמק את הבחירה שלי בבחור. 1. לברון הוא תופעת טבע- מהירות אדירה, כוח אדיר, גובה, זינוק מעולה, גמישות. כל אתלט, כמעט בכל תחום, היו חולם להיות בעל הנתונים הפיזיים של לברון. 2. כל קבוצה שהגיע להישגים- היה ברשותה סקורר של 25 נקודות+ למשחק (אפשר להגיד שלדטרויט של השנים האחרונות אין סקורר כזה, אבל יש לה 3 כאלה בפוטנציה). מנגד, היו מספר קבוצות שהגיעו להישגים בלי רכז מהשורה הראשונה. סקורר הרבה יותר חשוב מאשר הרכז. נכון, כריס פול קלע העונה פעמים רבות 20 נקודות ומעלה, והוא הסקורר הראשי של הקבוצה, אבל ניו אורלינס לא אמורה להיות תלויה בנקודות שלו, בניגוד לקליבלנד. 3. יכול להיות שמבחינת יכולות אישיות פול עולה על לברון, אבל בשקלול של יכולת+ פיזיות- לברון עדיף. זה מתבטא בכמות הטריפל דאבלים שלו. 4. נכון ששניהם ישפרו את היכולות והממוצעים שלהם בעונות הקרובות, אבל לכריס פול יש הרבה פחות מה לשפר, בעיקר בגלל הגובה שלו. הוא צריך לשפר את הקליעה מטווחים רחוקים, ו... זהו בערך, אין לו עוד כלים התקפיים (שוב, זה בעיקר בגלל ה-1.80 מטר שלו). לעומת זאת לברון יכול, מלבד שיפור הקליעה, לפתח משחק פוסט ולשדרג לעצמו את המשחק. עם משחק פוסט יעיל, בנוסף לכל היכולות האדירות שלו עכשיו, אני לא חושב שיהיה שחקן שיהיה מסוגל לעצור אותו.

Or Amit

New member
הא?

תזכיר לי מי הקלעי של ה-25 נקודות למשחק בסן אנטוניו? בבוסטון? ואגב, זה נכון שללברון יש עוד הרבה מקום להתפתח, אבל בינתיים הוא לא עושה סימנים כאילו הוא מתכוון לעשות זאת. שוב, סיטואציה, קבוצה, מאמן שלא דורש את זה - הכל נכון, אבל הוא עדיין לא מראה קו שיפור.

Or Amit

New member
ואגב

מה שצריך בעונות האחרונות כדי לדבר חזק בליגה זה שלושה סטארים ברמת אול-סטאר ומעלה. אם עד לא מזמן היו מספיקים שניים כאלו - אחד בפנים, אחד בחוץ - היום צריכים שלושה. זאת הסיבה שקובי - הסקורר המוכשר ביותר בליגה - לא הגיע לשום מקום לבד, אבל כן עם אודום וגאסול. בוסטון - יש שלישיה, סן אנטוניו - גם, דטרויט? שלישיה התקפית (צ'אנסי, ריפ, וואלאס) ועוד שניים עוזרים בהגנה, מיאמי יוצאי דופן במובן הזה כשהם יותר שייכים לאסכולה הישנה (של קלייד והאקים ושאקובי) עם וייד ושאק. פול מתחיל כבר לפתח את זה סביבו, אולסטאר שני כבר יש - דיוויד ווסט - ועוד שניים שהם עדיין מדרגה אחת מתחת לאולסטארים - פג'ה וצ'אנדלר. לברון לעומת זאת כבר "חסם" כמה פוטנציאלים שהביאו לו בדיוק לסיבה הזו - החל מיוז וגודן, דרך בוזר שברח ממנו וכלה בדלונטה ווסט ובן וואלאס - אותו אחד מדטרויט. במובן מסוים הוא אפילו חסם את ההתפתחות של בובי גיבסון שהפך להיות די חד-מימדי במשחק שלו.

King LBJ

New member
לברון

שני השחקנים שאני הכי אוהב בNBA וגם שני השחקנים הכי טובים בNBA (יותר מקובי ויותר מגארנט ודדאנקן וכל השאר) אבל עדיין אין לי בכלל התלבטות. אם היו מבקשים ממני לבנות קבוצה השחקן הראשון שהייתי לוקח זה לברון ג'יימס ולא הייתי חושב על זה פעמיים. כולם יודעים מה כריס פול שווה ומה לברון שווה אז אין טעם שאני יתחיל שוב למנות במה כל אחד מהם טוב. אני לא מבין מאיפה הבאתם את זה שלברון לא משפר את החברים שסביבו, זה פשוט שטויות! בלי לברון שנותן מעל 7 אס' למשחק הקאבס היו גומרים עם 60 נק' למשחק (כולל ה30 שג'יימס מביא). השחקנים שם לא שווים כלום!! ממש כלום! יוז אפס מאופס, ביג זי גמור ובקושי מייצר לעצמו מצב זריקה נוח מתחת לסל, וגם שאר השחקנים המשלימים. היחיד שמראה שם ניצוצות של שחקן זה גיבסון אבל רור שזה לא מספיק. בזכות לברון הם מצליחים לקלוע משהו. הוא מוצא אותם הכי פנויים שהוא יכול. הוא מוסר גם ברגעים המכריעים כי הוא סומך על החברים שלו (פעמיים בפלייאוף השנה שיחרר כדור לשחקן שכבר ווינר שוט במקום ללכת עד הסוף). הגובה שלו מאפשר לו לראות את המשחק יותר טוב מכולם והוא מנהל משחק מצויין והיכולת הזאת לא הייתה נעלמת מהעין אם היו לידו שחקנים נורמליים שיודעים לשחק. שלא תבינו אותי לא נכון, אני מת על כריס פול ולדעתי הוא שחקן ענק שבדר"כ להפוך לאחד הרכזים הטובים בכל הזמנים. אבל לברון טוב ממנו.

the mnm factor

New member
וואו- אתה בדיוק האנטיתזה שלי

על כל הדברים שאתה מדבר עניתי בשרשור הקודם... לפעמים ממש מילה במילה. די מצחיק למען האמת. אשכרה עניתי על הכל- על ה7 אסיסטים, על גישת ה"כולם אפסים, פשוט אפסים!", על המסירה של לברון ועל הסטיסטיקה.

King LBJ

New member
קראתי את התגובות שלך

וזה לא שיכנע אותי. אני פשוט לא מסכים איתן כי לדעתי הנימוקים שלך לא נכונים והסברתי את זה בתגובה. הדבר היחיד שאני מסכים איתך ממה שכתבת בשירשור הקודם זה על ההגנה של לברון שהיא לא הצד החזק שלו ועם גוף כמו שלו הוא צריך ויכול להיות שחקן הגנה הרבה יותר גדול. אבל אני מאמין שהוא עוד יהיה וזה לא שהוא איזה חור בהגנה, הוא מכפה על חוסר הטכניקה שם בהרבה רצון והקרבה.

נימוק

לברון ג'יימס כבר כמה שנים נחשב לשחקן מוביל, נותן מספרים אדירים, הוא לקח קבוצה בינונית להישגים מרשימים, שחקן שקשה לעצור אותו ברגעי האמת ובנוסף הוא שחקן לא אנוכי, היבט נוסף שאני חושב שעושים לו עוול עליו זה ההגנה שלו, יש לו חלק גדול בזה שקליבלנד היא אחד מקבוצות ההגנה הטובות בליגה, אנשים זוכרים לו את השנה-שנתיים הראשונות שלו שהוא היה שומר בינוני אבל מאז הוא השתפר מאוד בהיבט הזה. לעומת זאת לפול יש עונת סופרסטאר אחת והוא עדיים צריך להוכיח שהוא יכול לשמור על עיקביות לאורך כמה עונות, בנוסף אני חושב שלאורך כל הקריירה שלוהוא יצטרך להתמודד עם קושי מסוים במשחק ההגנה בגלל גובהו.

מנחם לס

New member
היכן דוויין ווייד? בינתיים כוכב הנבחרת

ששי בערב. החצי נגד קנדה ניגמר 61-38. מי עלה בחמישייה? דוויין ווייד? מי היה הכי טוב בחצי הראשון? דוויין ווייד. שני אחריו? כרמלו אנטוני. אני מבין שבמשחקים שלכם שניהם עפו בבושות כבר בתחילה. מה ששכחתם הוא ששניהם GAMERS!

נגד קנדה?

נגד קנדה לנבחרת ישראל יש מה להגיד ואני לא אתפלא אם המשחק יסתיים בנצחון מוחץ. כרמלו הוא BALLHOG מהסוג הגרוע ביותר, בנוסף לחוסר אינטליגנציה שהוא מראה על המגרש ומחוצה לו. ווייד לא עף כל-כך מהר במשחק שלנו, ובכל מקרה אני אתך לגביו. שחקן נהדר, שסבל בשנתיים האחרונות מפציעות וניהול כושל.

מנחם לס

New member
קנדה מכניסה לנו 20 הפרש

קנדה בהרכב מלא, נגד ישראל בהרכב מלא? אר יו קידינג מי? כרמלו יהיה כוכב האולימפיאדה!

ממש לא

אתה מבין שהכוכב של קנדה רואן בארט שהיום ממש מעבר לשיא שיחק בתקופות היפות שלו בקבוצות תחתית אצלנו ? . ממה שראיתי ממנה בטורניר ההזדמנות האחרונה - ישראל הייתה מנצחת אותה בדו ספרתי קליל . אפילו את קוריאה הם ניצחו בקושי ...

טכנית בסגל מלא

זה אומר שגם נאש יבוא וגם דלמברט.. אבל הם עדיין פחות טובים מישראל ובזה אין ספק..

OrEl74

Well-known member
מנהל
דלמברט היה כל כך גרוע במשחקי ההכנה

עד שהם בעצמם ניפו אותו מהנבחרת, הוא לא בדיוק האיש שיעשה את ההבדל לטובת הקנדים במקרה הזה.

מנחם לס

New member
והיכן נאש ודלמברט?

1. לא שמעתי על רואן הארט 2. עם נאש ודלמברט זה היה הכל אחרת 3. אתה בטוח שישראל מנצחת את קוריאה? אני לא!

למעלה