רי-דראפט 2003-2005 - הגמר!

מממ

1.רואן בארט היה הקלע המצטיין של קנדה כמעט בכל משחקיה האחרונים - הוא בן 36 ובתקופות הטובות שלו הוא היה אחד מספקי הנקודות היעילים בארץ 2. נאש כבר כמעט עשור לא מגיע לנבחרת ,דלמברט יותר הזיק מאשר הועיל(בעיקר זלזל והיה רעל בחדר ההלבשה) ושוחרר במיידית . זה כמו להגיד איך הסגל הישראלי היה נראה עם בכירי היהודים מרחבי העולם - לא רלבנטי 3. בוודאות כן ,נבחרת ישראל הרבה יותר טובה ממה שחושבים - אחרי האירופאיות הכבדות, היא מתברגת בכבוד באיזור האמצע

מנחם לס

New member
אני לא מבין מדוע אתם מבטלים נצחון על קוריאה

כולם מבטלים את הניצחון על קוריאה. האם אתם בטוחים שישראל היתה מנצחת את קוריאה? אני לא!

מנחם לס

New member
שכחנו דבר נוסף!

הקנדים הם אמריקאים בשפה, באופי, בגיאוגרפיה, בעבר הספורטיבי שלהם. החוקים הבינלאומיים פגעו בהם מאד, אבל בעוד שהנבחרת האמריקאית מספיק טובה להתגבר על החוקים הבינלאומיים והמגרש היותר קטן, הקנדים המסכנים לא היו מספיק טובים עבור כך!

Orenseg

New member
נאש לא מגיע כבר כמעט עשור?

נאש השתתף באולימפיאדת 2004, אחריה הודיע על פרישה מהנבחרת הקדנית. הוא שיחק שם משנת 1993, והספיק לו. אל תשכחו שהוא רץ כבר כמה שנים עונות מלאות עם גב שבור ובגיל 30 החליט שנמאס לו לעשות את זה בקיץ עם נבחרת שלא תגיע לשום מקום. לגיטימי.

the mnm factor

New member
רגע רגע רגע

אני כבר לא מבין אותך כלל אדון לס- מצד אחד כשזה נח לך אתה טוען שישראל צריכה להיות באולימפיאדה ושאיך זה יתכן שישראל מדורגת "רק" 24 בעולם ועוד אחרי לבנון ומצד שני כשזה נח לך ישראל לא בטוח תנצח נבחרת כמו קוריאה, אותה קוריאה שהפסידה ללבנון במשחקי אסיה בשנה שעברה.

מנחם לס

New member
טייק איט איזי - לא טענתי שישראל...

פשוט לא הבנתי כיצד לבנון מדורגת בעולם לפני ישראל!

WorldCenter

New member
בצער רב אני מדיח את

כריס פול למרות שאניאוהב אותו פי 100 יותר מלהברון.

the mnm factor

New member
שימו לב למשהו מעניין:

8 מתוך ה11 שבחרו בכריס פול נמקו את הדעה שלהם בצורה זו או אחרת בעוד רק 3 מתוך ה11 שבחרו בלברון נמקו את הדעה שלהם. לדעתי זה נובע מסיבה אחת שמתפצלת לשניים: 1. הסיבה היא ההייפ שיש סביב לברון- כבר 6 שנים טוחנים לנו בשכל שהוא מייקל ג'ורדן הבא. הוא צולם לווג הנשי, לטיים והוא חתום בנייק מאז שהוא בן 18. מאז כניסתו לליגהממלאים אותנו בכתבות ברמה של אופירה אסייג על כמה שהוא גדול. הכתבות מלאות סטיסטיקה והרי איך אפשר להתווכח עם סטיסטיקה? ולכן יוצא שאם תשאלו ילד בן 10, שמעולם לא ראה NBA, מי השחקן הכי טוב בעולם הוא יגיד לך "לברון ג'יימס". 2. בגלל ההייפ סביב לברון האנשים שבחרו בכריס פול מרגישים שהם צריכים להסביר את עצמם ולנמק, שהרי השם "כריס פול לא מספיק", בעוד האנשים שבחרו בלברון מסתפקים בשם- כי השם של לברון הולך הרבה לפני ההישגים שלו. כריס פול בנה כמו לגו קבוצה שתחזיק אותו לשנים. בשלוש השנים שהוא בNO הוא בנה קבוצה שתהיה מועמדת לאליפות בשנים הקרובות. לברון ג'יימס כבר מדבר על עזיבה ובכלל לא משקיע את הזמן שלו בלבנות קבוצה- הוא מחכה שהGM שלו ינחית כוכב לידו ויחדיו הם יקחו אליפות. זה השחקן שאתם רוצים לבנות סביבו קבוצה?

gambit forever

New member
עם כל הכבוד לפול הוא לא בנה כלום

אם הייתי הGM של ניו אורלינס הייתי נעלב, הרי כריס פול לא בנה כלום ושום דבר. הגאונות כאן היא של הGM שהצליח לבנות קבוצה שתצליח לנצל את היכולת של פול: טייסון צ'נדלר שהיכולת שהיה כבר שחקן גמור שהיכולת העיקרית שלו היא לקפוץ להלי הופ, דיוויד ווסט שהוא אחד הנהנים העיקריים מהבונבוניירות שפול מחלק ופג'ה סטוייקוביץ' כקלע אוטומטי. באמת מדובר כאן בגאונות של הGM אבל פול לא בנה כלום ולא נראה לי שהוא זה שמארגן את ההרכב... אבל לגבי החלק הראשון אני בהחלט מסכים, ההייפ סביב לברון דורש מכל מי שלא בוחר בו לתת נימוק כי בחירה בלברון היא "הבחירה המתבקשת".

the mnm factor

New member
אין לי ספק שגם לGM יש יד בדבר

אבל פול הוא זה שהביא לידי ביטוי את המהלך ולכן הוא זה שבנה את הקבוצה. הרי גם מסביב לברון בנו קבוצה וגם קבוצה טובה: ביג Z הוא אחד הסנטרים הטבעיים היחידים שנשארו בליגה והוא שחקן התקפי מצוין, דרו גודן היה שחקן של 14 9 לפני שבא לקבאס ואחד הפוטנציאלים להיות גבוה דומיננטי בליגה, לארי יוז היה פשוט סטאר בוושינגטון ושחקן הגנה טוב מאוד והביאו אותו להיות השחקן השני ליד לברון. תיאורטית קבוצה מצוינת. הבעיה היא שמההתחלה לברון לא שם על אף אחד מהם, לא סמך עליהם (ובמקרה יוז הוא שחקן שמונע הרבה מבטחון עצמי) ובכך הביא את החורבן של קבוצתו בעוד כריס פול לקח את מה שנתנו לו והפך את קבוצת השחקנים הדי בינונית (שאף אחד לא הימר עליה שתכנס לפלייאוף לפני שנה) לקבוצה מועמדת לאליפות. לטעמי זה לא כוחות בין השניים.

Oxycodone

New member
כי אין מה להסביר

לברון גיימס את נתן את אחת מתצוגת הכדורסל הכי טובות אי פעם כשהוא חיסל את דטרויט בפלייאוף הקודם לבד. וזה די ברור שלכריס פול יש צוות מסייע הרבה יותר טוב מאשר קליבלנד. תוציא את לברון מקליבלנד ותוציא את כריס פול מההורנטס ותראה לאיזה מקומות הקבוצות יגיעו. הקאוולירס בכלל לא יגיעו לפלייאוף. צריך לתת הרבה קרדיט ל gm של ההורנטס לא רק לכריס פול. למעשה אפילו לבוסטון היה מזל השנה שבמשחק השביעי במהלכים האחרונים לברון עשה כמה שטויות שנובעות מחוסר נסיון, הוא כמעט עשה סנסציה והעיף את בוסטון והכוכבים מהפלייאוף. זה די ברור שלברון הוא השחקן הכי טוב בליגה ושהוא ישתפר כלל שיעבור הזמן. חוץ מזה ברור שרכז משפר את הקבוצה יותר, כי התפקיד של רכז הוא לסדר מצבים לחברי הקבוצה. זה שבקליבלנד לברון עושה הכל וגם מרכז כי יש לו מאמן נגר ושחקנים נגרים זה כבר משהו אחר.

the mnm factor

New member
אוח אני כבר עניתי על הטענות האלה!

"אם תוציא את כריס פול, אם תכניס את לברון, אם תוציא את הסגל של פול, אם תכניס את הסגל של לברון" מה זה פה משחק הכסאות? אלה טענות די ילדותיות. כריס פול בנה את החבר'ה שלידו בעוד לברון הקפיא אותם ובחר לשחק לבד. אז מספיק לדבר ב"אם". אלה טענות שהן כמו מסננת למים. וגם אני אוהד דטרויט וגם אני זוכר את "ההצגה המופלאה של לברון". זה בדיוק מה שדיברתי עליו קודם- ההייפ סביב לברון. כולם מספרים היום כמה לברון היה ענק ואתה קראת לזה "אחת מתצוגת הכדורסל הכי טובות אי פעם" למרות שחווית הכדורסל שלך מסתכמת בכמה שנים בודדות. בכלל שכחו שכחו שההצגה בפליאוף מול דטרויט מסתכמת במשחק 1 של 45 נק'. בשאר הסדרה הוא היה רגיל. בינוני אפילו. וגם בסדרה ההיא אלה היו יותר דטרויט חבורה של נמושות מאשר לברון גדול. וחוץ מ"ההצגה הזו" מה לברון עשה? הפסיד בסוויפ לסן אנטוניו ולא הצליח לעבור סיבוב שני בפלייאוף.

מנחם לס

New member
היכול אתה להביא את לברון להיט או לניקס?

אני אעריך זאת מאד! פאול היה פנטסטי אמש מול קנדה. אני אוהב אותו אהבה עזה כשחקן. אבל אם היית מאמן ההיט (או הניקס) והיתה לך ברירה לבחור אחד מהשניים, את מי היית בוחר?

הכפפה

New member
ידידי, זה לא הבחירות לנשיאות ארה"ב ../images/Emo13.gif

המשפט האחרון נראה כאילו הוא לקוח מתוך תשדיר תעמולה לכנסת או משהו...

the mnm factor

New member
אז כריס פול לכנסת!

אני פשוט באמת לא מבין למה לבחור בלברון להוביל את הקבוצה שלך על פני כריס פול. בגלל זה אני קצת נלהב.

מנחם לס

New member
אל תזכיר לי אפילו בחירות לנשיאות

מה הברירה שלנו כאן? שחור עם רקע ועבר מוסלמי, נגד לבן זקן סנילי שימשיך להפוך את ארה"ב למדינת עןלם שלישית! למה אין לנו אולמרט כזה?

למעלה