רי-דראפט 2003-2005 - הגמר!

מנחם לס

New member
כבר כתבתי: זה כמו להעדיף את סטוקטון על מלון

אם פוינט גארדים הם כה קריטיים ויחידי סגולה, לא היה משלמים להם מיליונים פחות מאשר לשחקנים כמו לברון, קובי, או קווין דארנט. אבל אני מסכים שפוינט גארד מצויין הוא חובה לקבוצה. איך אמרנו ואמרנו? אתה לא יכול ללמד גובה! (או איך לקלוע 30 בממוצע בנבא!)

SHITBREAK3

New member
רק שניו אורלינס עשתה זאת במערב

קליבלנד במזרח... קליבלנד סיימה רביעית במזרח החלש, ואילו ההורנטס סיימו שניים במערב כשהם מקדימים בסיום העונה הסדירה קבוצות כמו סאן אנטוניו, יוטה, פיניקס, יוסטון....את מי קלילנד הקדימו? וושינגטון? טורונטו? גם בפלייאוף הדרך של ההורנטס הייתה הרבה יותר קשה. סיבוב ראשון מול דאלאס, ואילו לקאבס היה משחק הרבה יותר פשוט מול הוויזארדס.

אל תבכה

עדיף תמיד לצחוק על פני לבכות.....לא דרגתי את החמישה הנ"ל מי יותר טוב או מי פחות טוב.....כול הרשימה היא של שחקנים פחות או יותר מאותו הקליבר ואין הבדלים גדולים בינהם...אחד יותר זקן אחד יותר מהיר אחד יותר מוסר וההאחר יותר קופץ.....הנקודה היא שהם +- באותו הלבל.. מה שחסר כאן לכולם זאת פרספקטיבה ..כל הנ"ל מוכחים לאורך שנים ,מי יותר ומי פחות, פול נתן בסה"כ עונה אחת של סופרסטאר...כשיתן עוד שלוש עונות כאלה אז נדבר . שיוכיח קודם עקביות והתקדמות...לא צריך להתעלף אחרי עונה אחת. שלא יובן לא נכון , מאוד מאוד התרשמתי ונהנתי ממנו בעונה האחרונה ואני מקווה שישמור על הרמה ואפילו יתקדם עוד קצת...אבל רכזים של 1.80 ראינו כבר הרבה...אבל תופעת טבע כמו לברון אולי לא נראה לעולם. לברון הוא שחקן יחודי וזה ההבדל. הוא פריק גופני נדיר כמו שאקיל , וזה מה שמבדיל אותו מכל השאר.

the mnm factor

New member
צודק, שכחתי שהוא אימן בניו ג'רזי

למרות זאת הוא לא מאמן עתיר נסיון והוא אף פעם לא בנה קבוצה. יחד עם פול הוא עשה משהו שלא קרה כבר המון שנים בכדורסל- בנה קבוצה לא על ידי טרייד אלא על ידי שחקן שיפתח את אלו שלצידו. כריס פול לא היה צריך איזה מאמן על כדי שיסדר לו קבוצה- הוא עשה זאת עם מאמן רגיל. לברון ימשיך לחפש לו מאמן מעולה כדי שבאמת יהיה מועמד להיות אלוף, ואחרי זה יחפש גם סיידקיק שיהיה תותח אבל לא יעלם לידו ואחר כך יחפש עוד רול פלייר ומליון דברים אחרים בעוד לכריס פול יש כבר עכשיו קבוצה לאליפות. ב3 שנות NBA בלבד.

Or Amit

New member
רי-דראפט 2003-2005 - הגמר!

הגענו לשלב הגמר בין כריס פול ללברון ג'יימס כריס פול הוא הבחירה הרביעית בדראפט 2005 ע"י ניו אורלינס הורנטס. ממוצעי הקריירה שלו עד כה הם 18.2 נקודות, 9.5 אסיסטים ו4.5 ריבאונדים בנוסף ל-2.3 חטיפות. לברון ג'יימס נבחר בבחירה הראשונה בדרפאט 2003 ע"י קליבלנד קאבאלירס. ממוצעי הקריירה שלו עד כה הם 27.3 נקודות, 6.9 ריבאונדים, 6.6 אסיסטים 1.8 חטיפות ו-0.8 חסימות.

Or Amit

New member
להצביע לכאן - שימו לב - בוחרים את המנצח!

נא לבחור את מי שאתם רוצים שינצח בתחרות. אגב, רשימת מודחים לא תפורסם כעת אלא בעת הכרזת המנצח.

the mnm factor

New member
כריס פול

שימו לב לנתון חשוב: יש לו שתי עונות פחות מלברון ג'יימס והוא אפילו צעיר ממנו בשנה. כך שאפילו היבט הגיל לא משחק תפקיד בקרב מול כריס פול. את שיש לי להגיד על לברון אמרתי בשרשור הקודם. לכן את השרשור הזה אקדיש למי שלדעתי ראוי להיות המנצח במשחק הזה וזהו כריס פול. בעייני לרכז את משחק הכדורסל זה יותר מכישרון ומסטיסטיקה, זה הרבה יותר מלהיות זה שמחזיק את הכדור רב הזמן בהתקפה ולמעשה זה גם יותר ממשחק התקפה או הגנה. בעייני זה להבין את משחק הכדורסל עד לעומקו- לראות את יסודות המשחק מתפרקים אל מול עיניך תוך כדי מהלך ולדעת לשלוט בכדור, בסל, בחבריך לקבוצה, ביריביך ובעיקר בעצמך. בכל הקשור לריכוז המשחק כריס פול הוא השחקן הכי שלם שראיתי משחק. הוא לא מאבד את השליטה ורב הזמן נשאר רגוע, הוא יודע לאיפה חבריו לקבוצה נעים והוא יודע איך השומרים שלהם נעים איתם, הוא יודע מתי למצוא אותם ואם בכלל צריך למצוא אותם אבל הכי חשוב- הוא שולט בקצב המשחק. זה הקסם הכי גדול של כריס פול: הוא יודע, תוך כדי מהלך, לשחק בכמה קצבים ביחד. קשה להסביר את זה אבל הוא יודע לשלוט ברגליים שלו כל כך טוב שזה נראה שהוא יכול לרוץ, ללכת ולעצור באותו הזמן. הדבר הזה+ פלוס היד המהירה כלשון של נחש הופך אותו לרכז המושלם. עוד שיפה בכריס פול הוא שהוא מרכז את המשחק גם מההגנה ולכן הוא שחקן הגנה טוב. הוא יודע מתי ללחוץ ומתי לא והיידים המהירות שלו הן מהחוטפות הטובות בליגה. פז'ה סטויקוביץ' כבר היה על הקרשים בשנה שעברה וכריס פול החזיר אותו לחיים, טייסון צ'אנדלר כבר היה כמעט לא רלוונטי בשיקאגו ומאז הגיע להורנטס הוא שחקן של 12 12 ודייויד ווסט אולי סופרסטאר בפני עצמו אבל הוא צמח ליד פול- וזו בדיוק הנקודה עליה התעכבתי אצל לברון. לברון לא נותן לשחקנים להתפתח לידו ולכן לעולם לא הייתי בונה קבוצה סביבו. כריס פול מפתח שחקנים ונותן להם לגדול. בעוד לברון הוא מוכר פרחים שמציג בפני כולם את פרחיו כריס פול הוא גנן שנותן להם לגדול מן האדמה שמסביבו. אז בסופו של יום כריס פול הוא השחקן השלם יותר, המצטיין יותר, סביבו הייתי בונה קבוצה ואם זה היה תלוי בי הוא גם היה הMVP השנה. כבר הרבה זמן לא ראיתי MVP כל כך מגיע למישהו ולבסוף נגזל ממנו הרבה בעקבות פוליטיקה.

SHNIK

New member
כריס פול

והפעם אנמק : כח רצון, לוחמנות, אינטנסיביות, מיצוי פוטנציאל רב יותר, יכולת מנהיגות מרשימה יותר והכי חשוב : יכולת לשפר את השחקנים שסביבו, כריס פול הוא השחקן שהייתי בוחר לבנות סביבו את הפרנצ'ייז שלי ללא שום לבטים, הרבה יותר מאשר סביב לברון. שניק.

כריס פול

הפקטור סיכם יפה לפניי ואני רק אוסיף שאנחנו חוזים במגיק גונסון הצעיר רכז מדהים שעושה הכל מהכל ולקח קבוצה שבלעדיו היא הכי גרועה במערב למועמדת לגיטימית לתואר בנוסף ,אני מתייחס בבחירות שלי גם לציפיות ומיקום בדראפט ובעוד לברון הוכתר כמלך הכדורסל כבר בגיל 15 . כריס פול נבחר רביעי כרכז מוכשר עם הרבה ספקות בקשר לקליעה שלו בNBA

King LBJ

New member
ולברון לא לקח חבורת אפסים לגמר?

אתה אומר שפול לקח קבוצה של שחקנים שבלעדיו הם מקום אחרון במערב למועמדת לגיטימית לתואר. לברון לקח חבורה של אפסים שבלעדיו הם הכי גרועים בליגה ולא מזכירים אפילו קבוצת כדורסל לגמר הNBA!!! ללברון אין דיוויד ווסט בקבוצה וכשהוא עשה את זה גם לא היה לו שחקן כמו צ'נדלר (כרגע יש את בן וואלאס אבל צ'נדלר כבר עולה עליו) ולא היה לו קלעי כמו פג'ה וספסל מחליפים כמו שיש להורנטס. אז אם אתה מסתכל על הישגים עד עכשיו, לברון עולה על פול (גם בהישגים אישיים, הופעות בקבוצת העונה, MVP הופעות באולסטאר (וMVP נכון? לא בטוח), הופעות בפלייאוף ושיאים אישיים של נק' וכד'). ובקשר לזה שאתה מסתכל על ההישגים במקביל לציפיות.. זה לא הרעיון של המשחק, הדבר היחיד שבוחנים זה את מי הייתה לוקח לקבוצה שלך, בלי קשר לאיפה נבחר בדראפט רק לפי מה שהשיג ורמתו כיום.

פול

כי יש לו הכל, והוא עושה את הכל מעמדת הרכז. הסיבה שאני בוחר בו לפני לברון היא כי המשחק שלו לברון הוא סוליסטי מדי לעתים קרובות מדי. הסיבה היחידה שיש לו כמות אס' גבוהה היא כי הכדור כל הזמן ביד שלו והוא מחליט מה לעשות איתו. פול לעומת זאת לא רק לוקח את הכדור ומחליט מה לעשות איתו, הוא גם מנהל את המשחק הקבוצתי. זאת אומרת שאם הכדור יצא מהיד שלו, זה אומר שיהיה עכשיו מהלך מתוכנן ויפה, קבוצתי. אם הכדור עזב את היד של לברון זה או הכנה לדאנק/שלשה/ג'אמפ של חדירה ומסירה או רק כדי לקבל אותו חזרה אליו עוד שניה. אז נכון שיש לקליבלנד הצדקה לצורת המשחק בגלל היכולותצ המונמנטליות של לברון, אבל אני עדיין הייתי מעדיף את פול.

gambit forever

New member
כריס פול

אם מבקשים ממני מי אני רוצה לבסס עליו את הפרנצ'ייז שלי הייתי הולך על כריס פול- זה כמעט לא משנה מי יהיה בסגל הוא פשוט יגרום לכולם להיות טובים יותר. ללברון אין את היכולת הזאת כמו לכריס פול. אם הבקשה הייתה מי שחקן יותר טוב/ מי ישפיע יותר על הכדורסל בNBA/ מי יזכר בעתיד כיותר גדול, הייתי הולך על ג'יימס בלי לחשוב פעמיים. אבל בשאלה על איזה שחקן הייתי בונה את הסגל שלי הייתי הולך על פול.

כריס פול כמובן

שחקן כל כך שלם וכל כך מדהים! לא תלוי ביום רע כמו ג'יימס..אצלו כל יום זה חגיגה ואין הגנה שיכולה לעצור ת'גאונות והאס' שלו!

STEVE NASH

New member
לברון ג'יימס

אני לא מבין, לא הדחתם את וויד בגלל שהייתה לו אליפות, אז עכשיו אתם מעדיפים את פול ע"פ לברון? למה? לברון הוביל את הקבוצה שלו לגמר כבר, פול רק לחצי גמר המערב[לא שאני מזלזל בהישג המצוין הזה]. וגם מבחינת יכולת, הייתי לוקח את לברון לפני כריס פול לקבוצה שלי.

למעלה