רישום מדיטאטיבי

הצופה.

New member
רישום מדיטאטיבי

יש מרכבה שהיא "אני" והסוסים הם "החושים" והעגלון הוא ה"עצמי" ובמסלול החיים ששמו משיכה ודחיה העגלון רוצה לשלוט בסוסים ובמרכבה הוא רוצה זכות בחירה לעגלון שלושה נוסעים אחד רצון שני חכמה והשלישי הוא אהבה ולו הם יועצים להם משיב "אני" קובע לאן נוסעים! בין משיכה לדחיה יש קצת הפוגה קוראים לה שקט אבל לא שלווה זה כמו לנוח אבל בלי מנוחה יש עולם עולם הרגשות והחושים ומסלולי החיים הם המשיכה והדחייה ושם להיות חופשי זה פשוט בדיחה ובעולם מעל חיי לו המנטאל צפוף הרבה פחות מעולם הרגשות שם שליטה וחופש זה עיניין רגיל אבל תושביו נמשכים אל הישן אל העולם מתחת ורק מעטים מבינים מהו חופש מעטים מידי רואים שאנחנו לא כבולים בגלל הפחד מהחופש מרצון אנו נכבלים

Mist2

New member
העגלון הוא אני?

אני מכיר גירסה אחרת מאוד.

הצופה.

New member
העגלון הוא העצמי

המרכבה רק חושבת שהיא המובילה מה הגירסא האחרת?

Mist2

New member
לא משנה זה של גורדייף, ואתה לא אוהב את הבחור

אז חבל לנו על הזמן.

הצופה.

New member
יש פה הרבה קוראים (ואני לא מכיר את גורדייף)

לא קראתי אפילו ספר אחד שלו ולא יכול להביע את דעתי עליו...את הקטע שכתבת רציתי לחקור בעזרתך לא הסכמת ...לקחת את זה בתור עלבון (לא יודע למה)...רק טוען שמותר ורצוי לחקור כל משפט שנאמר ולא לקבלו כתורה מסיני.. בחקירה לתוך האמת אין פרות קדושות ואני שמח שגורדייף כתב משהו דומה למה שעלה בי הגיע הזמן להפסיק במשחקי החתול ועכבר פה בפורום ולשתף את הידע אחד עם השני (לדעתי) אולי נפיק כולנו תועלת

Jagreen

New member
הצופה תעשה לי טובה ותעצור

לא לקחתי שום דבר כעלבון, פשוט בחרתי שלא להמשיך בדיון איתך. אז תפסיק לנתח את התגובות שלי. זה שלא קראת ספרים שלו, זה די ברור לי. אי אפשר לחקור משהו כשאתה מהתחלה כה שלילי לנושא, פשוט אפשר לרדת לאותו שירשור ולקרוא את התגובה שלך. בכל מקרה עזוב שטויות, לא משנה שהזכרתי שיש עוד גירסה, אני לא הולך לפתוח על זה דיון. אני בטוח שיש כאן מספיק אנשים שמכירים את הגירסה ואם ירצו אז בבקשה, אני בחוץ.

Jagreen

New member
מצטער זה הניק הישן שלי

בדקתי מסרים אישיים והוא נשאר. זה אני מיסט 2

הצופה.

New member
ידעתי שאני בפורום של אדם אחד ../images/Emo13.gif

אין בעיה חמוד תעשה מה שאתה מבין ...

Mist2

New member
ואני ידעתי שלא תתאפק ותקפוץ על זה....

זה בסדר ידידי אני לא מסתיר את הניק השני יש כאן לפחות אחד שמכיר גם את הניק הזה.

Mist2

New member
אינקה בשבילך 2 - 100

אני שמח שיש לך תעסוקה...פרונויד חמוד שלי....

אינקה

New member
גם אני חששתי שהפכתי לפראנואיד

אבל הנה הוכחת שהחושים שלי חדים כרגיל.

Mist2

New member
חוץ מזה אינקה

אתה לא אמור להיות עסוק בלזרוע זרעים של מודעות בפורום הזה? ולא להתעסק ברכילות ופרנויה? רוצה לינק?

אינקה

New member
כדי לזרוע

צריך קודם לעקור את העשבים השוטים. אתה מקרה קלאסי לצורך העניין.

בארס

New member
די, די...

מקרה קלאסי של קצרים בתקשורת. הצעה למוצא...תחשבו שאתם אחים (שניכם לוחמים, נראה לי שאתם מסוגלים לזה :)

Mist2

New member
לעקור את העשבים השוטים?

במקרה שלך, זה מזכיר לי יותר חיית טרף שהריחה דם באויר! ומייד מזנקת לחסל.... כמו שאמרת: "חושים חדים". חוץ מלזרוע הרס אתה לא מסוגל לזרוע כלום. לא מזמן דיברתי עם כמה אנשים על רעיון של טיפוסי גוף. אני בטוח שע"י קריאה מהירה של כמה מההודעות שלך, הם יבחינו מייד בטיפוס שלך. הבעיה שאתה בעצמך אין לך מושג. לבארס - אני בן יחיד, וטוב לי כך.

הצופה.

New member
תראה כתבתי משהו שחשבתי שהוא

שווה שיתוף תראה לאן הגענו בשביל מה? אני הייתי מציע לך לחקור את השאלה מהו כבוד (גם אם אתה מזלזל במה שאני אומר תנסה לא יזיק)

למעלה