ריקוד דיג´ימוני

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif

לפחות על הניסיון
, נראה לי שאני צריכה פשוט ללכת לישון(לא כי אני עייפה, אני דווקא עירנית) ואולי בבוקר הכול יסתדר("מחר יהיה זה יום חדש...")...נשים קצת דיג´יגורלים חמודים לשיפור...(זה לא יעזור סביר להניח אבל...)

Digi Lista

New member
סתם תמונה 3...

משום מה גם זה לא עודד אותי, אני אנסה עוד משהו בשביל עצמי,אני ואהובי מרגישים אותו הדבר

יאקומו

New member
אוי דיוויס!

חתיך חמוד שלי! למה את מצוברחת? תספרי! תוציאי את זה מהבטן...

יאקומו

New member
הנה, אני אצטרף אליך.

אבל אני אשים אייקונים! מלפני כמה זמן, התחלתי לאסוף איקונים של דיג´ימון (רק זזים!), אז למי שיש: אתם יכולים לצרף להודעות?

יאקומו

New member
טוב,

ביי לכולם, ודיג´יליילה טוב, וחלומות דיגיטליים (כמה שאני לא מקורית, הא?), אימא שלי כבר מצביעה על המיטה שלי, ועל מתג הכיבוי של המחשב... בעודי כותבת הודעה זו (רציתי להוסיף אייקון, אבל היא בדיוק באה, אני אוסיף אותו בכל מקרה). וליסטה, אני מקווה שאת בסדר, את לא נשמעת, אבל אני מקווה שמחר בבוקר, אחרי שתיראי פרק של דיג´ימון חטוף, תיראי כמה אימפמונים בעלי קול שטיח (יש אחד, אבל לא משנה), תכנסי לפורום הזה צוהלת ושמחה! אופס, שכחתי שאימא שלי אמרה לי לסגור, ביי!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gifיאקומו../images/Emo140.gif

אני באמת שאימפמון(ואימפמונים זה אפילו יותר טוב...) בעלי קול של שטיח יעודדו אותי מחר...

הנה עוד אחת...

ליסטה אל תהי עצובה אני באמת רוצה שתתעודדי מה אנחנו נאמר אם תהיה לנו מנהלת פורום שיכנס אליה די-ריפר...והנה תמונה של סוזי{שלא תרגיש מקופחת..}

Digi Lista

New member
דווקא אייקונים אין לי במיוחד...

כמעט בכול אתר של דיג´ימון יש אייקונים ואני משום מה לא ממש אוהבת לשמור אותם...אז אני אשים תמונות אחרות...(העיקר שאני אתעודד...)

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

טוב אם כבר הנרי מעודד אנשים אני אשים תמונה שלו, אולי זה ישפיע גם עליי?...

יאקומו

New member
רק רציתי להגיד...

לפני שאימא שלי תשים לב, שאני מקווה שהדיכי יעבור לך,ושכחתי את האייקון, אבל אני אשים את ההתפתחות של אהובך הקטן והעצבני במקום:

Digi Lista

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

אני אזכיר לעצמי כמה אני מתה על הסמל הזה...

tady

New member
הנה עוד אחת

אם אימפמון (בשביל שתתעודדי) והשאר

למעלה