"אהבה דיגיטלית" - פרק 15!!!
(אני בכוונה מתקדמת הרבה עם הדיג´יטלנובלה, כפיצוי על הימים שלא אהיה כאן!!) קאזו לא ידע דבר על המתרחש. הוא גם לא ידע שגילמון שכב גוסס בפארק, ושריינמון וטאקאטו חרדים לשלומו. הוא עדיין ביצע אינספור בדיקות-הריון אצלו בבית, וכל התשובות היו חיוביות. בינתיים, צבעו של גילמון התחיל להכחיל. טאקאטו היה כמו על קוצים. "לא נוכל לעשות דבר? בטח אפשר להציל אותו איכשהו!" ריינמון נאנחה. "יש רק אפשרות אחת." "מה? מה?" שאל טאקאטו בלהט. "לא, זה... בלתי אפשרי." "מה?? כל דבר! בבקשה, ריינמון, תגידי!" ריינמון נאנחה שוב. "הוא... צריך לקיים יחסי-מין עם דיג´ימון ממין זכר." טאקאטו השתתק. "מה?!" אמרה ריקה. "כן." קנטה הסתובב אל מרינאנג´מון. מרינאנג´מון נבהל, "אל תסתכל עליי!!" הוא צרח, "אם רק תרמוז על כך, אני יורה בך טילי כהונה!!" "אבל אני לא מבין, איך זה יכול לעזור לו," מלמל טאקאטו, שסוף סוף הצליח לדבר, אחרי רגע ארוך של הלם. "דיג´ימונים לא יכולים ללדת, כידוע לך, כי אנחנו נוצרים ע"י עיבוד נתונים והפיכתם לדיג´יביצה," הסבירה ריינמון. "אז כששני דיג´ימונים שוכבים זה עם זה, הם לא יוצרים תינוק, אלא מעבירים זה לזה נתונים. מכיוון אני נקבה, אני לא יכולה לעשות זאת ולגרום לו להבריא, כי הנתונים שלי מתאימים לדיג´ימונית-נקבה והם לא יתאימו לגילמון. הוא זקוק לנתונים של דיג´ימון אחר כדי לקבל כוח ולהשתקם." כולם הביטו בטריירמון. טריירמון הרגיש איך לבו פועם והוא מתרגש. הוא לא האמין. איך הכבוד נפל בחלקו?? איך הוא יכול להגשים את חלומו?? הזוהי יד הגורל בדבר??? "טריירמון, אתה מוכן?" שאל טאקאטו. "בטח!!!" צרח טריירמון. אך כשראה שכולם מסתכלים עליו בחשדנות, מיהר לומר: "כלומר, אם זה מה שצריך לעשות כדי להציל את גילמון, אני מוכן להקרבה הזו... מה לא עושים בשביל חבר..." "טוב, אז ניתן לכן קצת פרטיות," אמרה ריקה, "כי למרות שמדובר בהצלת חיים - זו לא נראית לי פעולה שמצריכה קהל..." וכולם, חוץ מטריירמון וגילמון יצאו החוצה. דקה קצרה לאחר שיצאו, הם יכלו לשמוע מאחוריהם, מתוך המערה, גניחות ואנחות, של טריירמון, וגם קריאות של גילמון "או כן, כן, טריירמון... אוו, כן!!" ריינמון הרגישה תחושות סותרות. היא רצתה שגילמון יינצל אך לא הייתה מסוגלת לסבול את המחשבה שהוא שוכב עם טריירמון, ועוד נהנה מזה!! "לאן את הולכת, ריינמון?" "לשום מקום, ריקה, אני... סתם צריכה להסתובב." היא ברחה משם, דמעות בעיניה. היא הסתובבה בכל העיר, מהרהרת, עצובה, שבורה. לבסוף מצאה את נחמתה בישיבה ליד מגדלי ההיפנוס. "גברים הם חארות," מלמלה. "מה את אומרת!" נשמע קול לידה. היא הסתובבה וראתה את ג´רי. "טאקאטו המסריח הזה, רק בגללו נתתי לדי-ריפר להשתלט עליי," היא בכתה. "זה לא היה בגלל אבא שלי. בכלל לא מזיז לי המניאק הזקן הזה. זה טאקאטו, שמאוהב בהנרי, ולא בי. הוא כזה עיוור!" "טאקאטו מאוהב בהנרי?" שאלה רינמון. "חשבתי שהם רק שכבו." "מה?!" קראה ג´רי, "הם גם שכבו יחד?!" "או, אני מצטערת," ארמה ריינמון. "לא ידעתי ש..." "זה בסדר, אני... אני אתגבר," מלמלה ג´רי בכעס. "זהו הגורל. גורל גורל גורל גורל גורל גורל גורל גורל גורל גורל גורל גורל" "אל תתחילי שוב!!" קראה ריינמון. "סליחה, לא התכוונתי, זו הייתה שגיאה. שגיאה שגיאה שגיאה שגיאה שגיאה שגיאה שגיאה שגיאה שגיאה שגיאה שגיאה שגיאה שגיאה שגיאה שגיאה" "אוי, תסתמי כבר, יא אהבלה," אמרה ריינמון בכעס. "אני אכנס להיפנוס. אולי אוכל לשאול את יאמאקי אם יש דרך אחרת להבריא דיג´ימון שהורעל... אולי הוא יודע." היא נכנסה להיפנוס והגיעה אל חדר הבקרה. היא ראתה את ריילי וחברתה יושבות על המנוף הדיגיטלי ומחוברות לרשת. "היי! אנורקטיות!" היא צעקה אליהן. ריילי הורידה את המשקפת המיוחדת. "מה?" "איפה יאמאקי?" שאלה ריינמון. "הוא נמצא בחדר הפרטי שלו, בקומה העליונה בקצה המסדרון," אמרה ריילי. "אם את כבר הולכת לשם, תבדקי מה קרה לו, הוא נמצא שם כבר שעות. לא מתאים לו להיעדר ככה." ריינמון יצאה משם ועלתה לקומה העליונה. היא הגיעה אל קצה המסדרון וראתה את הדלת שעליה כתוב: "יאמאקי -פרטי." היא דפקה. שום תשובה. היא דפקה שוב, ומשלא נשמעה תשובה, פתחה את הדלת. היה חשוך, אז היא הדליקה את האור. יאמאקי קפץ במקומו בבהלה. הוא היה במיטה, עירום כולו, ונראה מזיע. "יאמאקי?" היא קראה, "מצאת לך זמן לישון!" אבל לא נראה שהוא ישן. נראה שהוא עשה אהבה עם מישהי. או מישהו. "מי זה שם איתך?!" כעסה ריינמון. "כשריילי תשמע על זה, היא..." אבל המילים נעתקו מפיה. כי הראש שהציץ מתוך השמיכה, מזיע ומתנשף גם הוא, היה של... קאלומון.