ריקוד דיג´ימוני

burhtk1

New member
ריקוד דיג´ימוני

אנמציה שעשיתי בעצמי...דיג´ימון רוקד

DiGiHiLa

New member
תודה חופיתי

יש לך איזה משו שאת רוצה שאני אעשה כלומר תמונה....?

Digi Lista

New member
אחותי...

אני מכניסה את זה לגלריה(כמו את שאר הדברים שעשית ופרסמת\או שלחת לי אישית, הם כבר נכנסו...), ואם כבר מדברים על הגלריות מגיע לי פרס על טירוף! ואני יודעת שאני מטורפת תמידית, אבל יש בגלריות כאן מעל 1200 תמונות! אתם קולטים את משמעות הדבר?כי אני לא! היום אודות לשלי נכנסתי למחוק תמונה שבלי כוונה שמתי שלוש פעמים, יש מין משהו חדש למנהלים ועד עכשיו לא יכלו לראות את התמונות של הגלריות אלא רק את הקבצים במספרים וזה היה מדכא לנסות למחוק תמונה, אבל היום גיליתי שהתמונות מופיעות בקטן ושזה יותר מסודר...כן, מסודר אבל לא אצלי! אצלי חצי מהתמונות כמובן לא עולות והיה כתוב לי שזה מתחיל להוריד מאלף מאתיים ומשהו, ברור שזה לא הוריד הכול, אני נבהלתי למראה המספר הרב שאמור לרדת ועצרתי באמצע(חצי מהתמונות פשוט הופיעו כאיקסים מרוב הכמות!), וואו, אני בשוק מעצמי!(מה שאומר שהגיע הזמן להוסיף עוד ולשבור עוד שיאים...). אחותי למה לא שמת את אהובי עם הטיימרים?התמונה(והעונה) לא מושלמים בלעדיו... ווילו, עוד שנייה אני אתחיל את מה שכתבת לי...

DiGiHiLa

New member
אחותי

ראית את התמונה של אימפמון ששלחתי לך באימייל?כלומר התמונה שעשיתי....

Digi Lista

New member
כן, אחותי...

ברור שראיתי וגם הכנסתי אותה לגלריה עכשיו אני כבר פחות מרגישה אשמה(הכול נכנס...)

ליסטה....

שלחתי לך איימל בקשר לפיק...אז בכל מקרה את רוצה להיות שנייה או שניתן למישהו אחר להיות.....

Digi Lista

New member
טקאטו ביקש להיות הבא...

אני אהיה אחריו כנראה...אני אבדוק עכשיו את האימייל.

burhtk1

New member
לא...

זה מעונה רביעית...התמונה היא לא ספויילרית בגלל שלא כתבתי עם מידע וגם לא בשביל לידע...זה סתם דיג´ימון שעושה מתקפה

למעלה