ריספרדל לילד בן 7

לדעתי אין הגיון בהמלצה שעלולה לפגוע בגופו ובבריאותו של ילד

ועוד על מנת שישתתף בקבוצה...למה? יש אנשים שלא מתאים להם להשתתף בקבוצה אני למשל כזאת ולא הייתי מוכנה שיתנו לי חומרים כימיים כדי שאני אשתתף בקבוצה. ואם ממש חייבים שמישהו ישתתף בקבוצה (מתי? ולמה? אולי אי שם בעתיד הלא ידוע אולי אם הוא יחיה בעתיד קודר שבו האנושות תלך אחורה מבחינה מוסרית טכנולוגית והכלת השונה, אבל למה עכשיו בגיל 7??)אפשר תמיד לחפש ולמצוא פתרונות אחרים שאין בהם סיכון לבריאותו של הילד. אם יש בעיות התנהגות אפשר לחפש את הגורמים מסביב ולשנות, ללכת לקראתו לנסותל הבין אותו, אולי הוא סובל בבית הספר וזה גורם לו לבעיות ההתנהגות?

אני חושב שבית הספר הוא הבעיה : הוא לא מבין את הילד ובמקום לטפל בבעיה נותנים כדורים, זאת הבעיה.
לא חוסר השתתפות בקבוצה.

arana1

New member

פשוט מזעזע, לתת לילד רך חומרים אנטי פסיכוטים קשים, בעלי נזקים קשים ומוכחים, שאולי יגרמו לו נזק בלתי הפיך, רק בגלל שהוא בעל רגישות שונה מהממוצע
הזוועה הזאת מגלמת בדיוק את כל מה ש"מחריד" בטיפול באוטיסטים

אדם מנסה לשמור על שלמותו, על תחושת זהותו, על עורו, על אורו, על איך שנכון ומתאים לו להתפתח כפי טבעו,
אבל זה קצת, או הרבה, שונה מהממוצע,
יללא נכנסים בו,
וכל הזמן ובצורה ממש קשה,
פשוט סיוט

ronschap

New member
ריספרדל מיועד להתקפי אלימות והתקפים פסיכוטיים

הוא נחשב כדור מוצלח אם כי גורם להשמנה

גור42

New member
לאור זה שבסוף קיבלת את עצתנו, היה נחמד אם היית אומרת תודה

או לכל הפחות - אם לא היית בורחת מפה מבלי להגיד מילה אחת.

הלב שלך אמר בדיוק את מה שאנחנו אמרנו. אפילו בפורום השני - אחרי שברחת מכאן אחרי "התגובות הקשות" - אמרו לך בדיוק את מה שאמרנו. אז בהתחשב בעובדה שקיבלת פה עיצה ממש טובה, היה הורג אותך להתייחס אלינו כאל בני-אדם?

היי גור חברי מה קורה?

חפשתי אותך, שלחתי לך הודעה במסרים, בקשר לבבחור ההוא ,זוכר אני מאוד מודאג, אני רוצה לדעת אם עשית
מדהוא בקשר עליו, מחכה לתשובה.

מה יש לצפות? היא רצתה לקבל את התשובה שנוחה לה אני לא מופתע

כלל, היחס דוחה זה נכון, אבל מה לעשות בני אדם הרבה פעמים דוחים.

גור42

New member
האבסורד זה שהיא קיבלה בדיוק אותה תשובה גם בפורום השני

אולי הם תפסו קצת שכל? בלי קשר עליה

כי שמה כדורים זה מה שהולך, כדורים ושיטות לאילוף אוטיסטים...

קציעה1

New member
אם היית קורא , היית רואה שאמרתי תודה, וזה מה שאתה מחפש

בעזרה לאנשים , אנשים כמוך לא צריכים להיות בפורום , חוצפן

שלא היה בפורום, הצחקתני

אני יושב ופוצח בצחוק רם, באים לפה כל מיני אנשים חושבים את עצמם, ואומרים מי היא ומי לא, אולי את לא צריכה להיות.
חוצפן כן ממש, ואת ממש קובעת מי היה ומי לא ,זה ממש בדיחה אבל כל כך לא מצחיקה, ולי לא אכפת שלא אמרת תודה.
זה לא-מזיז לי תודות, אבל יש כאלו שזאת נקודות אגישה אצלם, וזאת חוצפה לא לומר תודה, זאת חוצפה אדם משקיע לא
כובים כלום, ועוד רוצים לסלק חבר שפה כבר עשר שנים?, ממש....

הוא מתכוון לתודה אחרי שאת מקבלת עצות

אולי לאיזה תגובה, הסבר כי אנחנו פה מדברים לעצמנו, לא יודעים את המשך הסיפור, אז בסופו של דבר לא יכולים באמת לעזור.
להבא עדיף לפרט יותר, כי המטרה שלנו היא לעזור, גור יש לו הרבה דברים טובים לעשות מלכתוב פה, גם לי, אני לא משעומם
אבל זאת מחיובת, אני חושב שהוא נפגע ,ואת במקום להסביר מתנפלת ,עליו זאת חוצפה, באמת תיחשבי על זה.

גור42

New member
ובסוף אומרים שאנחנו האוטיסטים חסרי רגישות וחסרי נימוסין

והאמת? אני כבר לא ממש נפגע מהקטע הזה. זה סתם צורם לי. וכמובן שידעתי מראש שאם היא תגיב בכלל, זה יהיה כדי להטיף לי מוסר. אנשים הם כל-כך צפויים לפעמים, וגם כל-כך לא הגיוניים בתגובות שלהם, שזה פשוט מטריף את הדעת.

אבל כמו שאמר קפטן פיקרד בתאריך כוכבי 42827:
sometimes you have to bow to the absurd

כן אולי היא תעבור ניסוי בידי המערכת למה רק אנחנו?

או שלא? מה היא אומרת מסכימה? הפוסל במומו פסול, הם בעצמם בלי נימוס ועוד מטיפים לנו, אני עדיין די נפגע.
בעיקר שאני כותב הודעה מפורטת מאוד ולא שלא מתייחסים אלה גם מפרשים אותי עקום או שמתייחסים בקיררות
כאללו לא כתבתי מהלב,אלה אני איזה מכונה, שנותנת תשובות מארגנות, זה הכי באסה. גם אני שערתי שהיא כך תגיב
איך אחרת?, מה היא תודה בטעות? וכן אנשים לפעמים מאוד צופים גם כאלו שחושבים שהם הכי כאלו מיסתורים ולא
מובנים. שזה הכי מצחיק,כאלו הוא אומר לעצמו " אין אף אחד לא יודע מה אני יכתוב בחיים לא יעלו עלי" ובשנייה שהוא
כותב יודעים מה תהיה התגובה הבאה,הגישה וכולי, זה קרה לי עם הרבה אנשים, והם לא מודים, הם מנסים לשנות קצת,
לא להסכים, ובאותו הזמן הם הכי הכי שקופים שיש בעולם הזה.

והכי מעצבן שאומרים לך למה אתה התכוונת וננעלים על זה

מילא שיטעו בפירוש,אבל אתה מסביר שוב ושוב שלא התכוונת והם ננעלים על מילה אחתצ, השם ישמור.
היה לי אחד כזה, כמה שהסברתי ואמרתי לו שלא התכוונתי ננעל לתגובה הראשונה שלי, אחרי שתקניתי אותה
לא הבין, ועוד מתווכח איתי על מה אני חושב או לא, חושב אני מנסה לשנות תחשיבה שלי, זה מטריף אותי, יוצא
לי עשן מאוניים, שונא להתווכח עם אנשים כאלו שוטנא בכלל להתווכח עדיף להתעלם.

גור42

New member
תשמע, אחרי שהיא זרקה המון כסף על פסיכיאטרית, אין לי לב לכעוס

אני תוהה כמה כסף לקחה אותה ה"מומחית" כדי להעיף מבט של חמש דקות על הילד ולהמליץ לו על כדור שאפילו האנשים בפורום השני מבינים שהוא מיותר ומסוכן (לפחות כשמדובר בילד בן 7).

מה לעשות תאבי בצע הם כך, קודם הם אחר כך לדואג לילדים.

מני מני מני מכיר את השיר של פינק פליוד מתלבש עליהם בול.

למעלה