רילוקיישן

הפרבולה

New member
רוב ערביי ישראל הם קיצוניים יותר מהחמאס

מספיק להסתכל על הנציגים שלהם בכנסת.

האבסורד הוא שדוקא הנציגים הנוצריים בכנסת ( חנין זועבי ) הם קיצוניים ואנטישמים ובעד האויב למרות שהפלסטינים עשו להם טיהור אתני בעזה ובבית לחם, שינאת ישראל והיהודים יותר חזקה.

מי שגרם להם לשנוא אותנו זה השמאלנים , ראה כאן.

vinney

Well-known member
רוב?

יש 13 חברי כנסת מהרשימה המשותפת (אחד מהם דב חנין, אז 12 ערבים). 12 מתוך 120. 10%. כמה ערבים יש בישראל? יותר מ20% מהאוכלוסיה.
&nbsp
הידעת שיש ערבים (מוסלמים!) שמצביעים ליכוד? ש״ס? עבור המפלגות החרדיות? חברי הרשימה המשותפת אלה לא נציגי כל האוכלוסיה הערבית בישראל. אפילו לא רוב.

הפרבולה

New member
מי שטוען שה BDS הם אנטישמיים זה גם השמאל הישראלי המתון .

ומה יש פה להוכיח ? הרי שלילת זכותו של העם היהודי להגדרה עצמית במולדתו היחידה זה אנטישמיות וזה המצע היסודי של ה BDS ושל הערבים ( הפלסטינים וכל מדינות ערב ).
&nbsp
אתה כמובן יכול להגדיר "אנטישמיות" בצורה שונה כדי שתתאים לאגנדה שמאלנית שלך .

hadooper

New member
"השמאל הישראלי המתון"
, אתה בטח מתכוון לגבאי/שפיר/יחימוביץ

הם לא מייצגים את השמאל האמיתי, הם סתם אוסף פופוליסטים הזויים שמפחדים מהצל של עצמם וחושבים שהם יצליחו לקנות את קולות הימין, באמצעות אמירות שמכנות ארגונים כמו BDS "אנטישמים".

הפרבולה

New member
זה לא משנה. לפי ההגדרה ה BDS הם אנטישמיים

כי הם שוללים את זכותם של היהודים להגדרה עצמית במולדתם היחידה בכל גבול שהוא.

הפרבולה

New member
אם הבוס שלי הוא BDS אז אני מתפטר מיד

(טוב אולי לא מיד קודם מוצא עבודה אחרת)
&nbsp
כי זה כמו שאמרתה שהבוס שלי הוא ניאו נאצי.

BravoMan

Active member
אוי נו, די עם השטויות!

אתה חי במדינה שבה מוכר בחנות יכול לומר "חבל שלא נהרגו יותר חיילים" (באופרת יצוקה), ואם חלילה תפרסם את זה בפייסבוק השופט יקבע שאתה אשם בהוצאת דיבה.
&nbsp
לחילופין, יש כאן "יהודים טובים יראי שמיים" שגזענים יותר כלפי אחיהם היהודים מכל עם אחר, ובכנות תן לי כל יום חברי BDS על פני נתורי קרטא.

BravoMan

Active member
ממש לא!

נתורי קרטא הם משהו הרבה יותר גרוע מ-BDS.
&nbsp
יש פחות מהם, אבל הם סכנה של ממש.
ראשית, הם נמצאים בגבולות המדינה, ולמרות שהם מנסים לוותר עליה - יש להם אזרחות ישראלית.
&nbsp
BDS אולי הזויים, אבל הם לא באמת רוצים להשמיד את מדינת ישראל.
נכון - הדרישות שלהם יובילו להשמדה כזו, אבל זה בדיוק מה שהם לא מבינים, ואני חושב שהיחידים שבאמת מבינים אלה האינטרסנטים הבודדים בצמרת התנועה שמייצרים ומקדמים אותה.
&nbsp
אבל לנטורי קרטא יש אג'נדה דתית פסיכוטית שהם גם לא מסתירים:
להשמיד את המדינה, להחזיר את כל השטח לערבים, ולשבת בגלות עד שיבוא המשיח.
תרתי משמע - עד שיבוא המשיח - זו האמונה שלהם, שרק אלוהים יכול לתת את הארץ, ומדינת ישראל הוקמה בחטא ומרחיקה את הגאולה.
&nbsp
תקשיב, אם אתה רוצה להתמודד עם שונאי ישראל, אתה צריך להבין מול מה אתה עומד.
דע את האויב - זה חשוב!
ואתה מפגין כאן בורות בנושא, וחבל...

הפרבולה

New member
לא נכון , ה BDS באמת רוצים להשמיד את ישראל.

אף אחד שם ( אולי למעט כמה אידיוטים שימושיים ממוצא יהודי ) לא מאמין שהיהודים ישרדו בישראל אם יכנסו לכאן מליוני ערבים שקוראים לעצמם "פליטים".
&nbsp
אני לא בטוח מה יותר גרוע , לדעתי נותרי קרתא פחות מזיקים בגלל שיש להם פחות כוח ,הם מעטים, והם נראים די מגוחכים, ואילו ב BDS יש הרבה פרופסורים אמנים ו"משכילים" שיותר משפיעים.

BravoMan

Active member
נטורי קרטא משפיעים על הבחירות בארץ

בבחירות האחרונות, הם שילמו לאנשים לא להצביע.
למרות שזה לא חוקי וגורר עונש מאסר, אף אחד מהם לא הלך על זה לכלא.
&nbsp
הרבנים שלהם, אלה שנראו בוועידת מחבלים במדינות ערב (פורסמו צילומים בתקשורת), עוברים חופשי בבן גוריון כשהם רוצים לצאת למדינת אויב או להיכנס לארץ.
&nbsp
הם חיים כאן בקרבנו, והמשטרה לא ממש עושה להם דבר.
&nbsp
ה-BDS הם חבורת מתלהמים מחו"ל.
פעם אחת מישהו מהם הצליח לעבור בביקורת גבולות שלנו בגלל טעות בשם, אבל זהו.
לא רואים אותם בוועידות מחבלים.
&nbsp
אז הם מנסים להפעיל לחץ על סלבריטאים שונים לא להגיע לישראל, אבל זה לא באמת חשוב.
אם התקשורת לא היית מתעסקת בארגון הזה כ"כ הרבה, לא היינו שומעים עליהם ולא היינו מרגישים אותם.
&nbsp
הפתרון הטוב ביותר ל-BDS הוא לשים עליהם ז', אבל זה לא יעבוד על נטורי קטרא.

vinney

Well-known member
התקשורת שמתעסקת בהם היא בעיקר בארץ

בחו״ל באמת שמים עליהם ז׳ (כמו שצריך...). כמו שאמרתי, נתקלתי במקרה בהפגנה שלהם בצומת רחובות בלונדון (הם הפגינו מול איזו חנות שמכרה מוצרי ים המלח מישראל ברחוב אוקספורד). היו שם שלושה אנשים עם שלטים ומקרן ואיזה חמישה צלמים בפינת הרחוב. הפיל שעשו מהם בארץ לא מתקרב בכלל להשפעה האמיתית שלהם ורק נותן להם יותר במה.
&nbsp
גם על רוג׳ר ווטרס לא באמת שמים בשום מקום בעולם. הרבה פעמים אמנים שמבטלים ביקורים בארץ ״בגלל לחץ פלשטיני״ בעיקר מנסים להמנע מעולם חצי ריק.

vinney

Well-known member
גם לא נעים לחיות במדינה בה את צריכה להסתיר את הקרסוליים

אז מה...

הפרבולה

New member
בישראל ברוב המקומות אתה יכול ללכת ברחוב כמעט בכל לבוש שתחפוץ

חוץ מלהיות ממש ערום.

vinney

Well-known member
באמת?

כי אני אישית מכיר בחורה ששפכו עליה חומצה - בשכונה בה היא גרה כל חייה.
&nbsp
אני גם מכיר כמה אנשים שמחבלים ירקו עליהם, זרקו עליהם אבנים וקראו להם נאצים רק כי הם לבשו מדי צה"ל. מה אתה חושב שעושים למחבלים כאלה?
&nbsp
אתה הבן אדם האחרון להתלונן. אתה שייך לאנשים שיש להם הכל, מותר להם הכל, והם לא נותנים דין וחשבון לאף אחד. אין לך דין ואין לך דיין, וברור שלעולם לא תעשה רילוקשיין כי אתה לא תהיה מסוגל להתקיים מבלי להיות עריץ על כל אחד אחר.
&nbsp
אתה לא בדיוק דוגמא לשום דבר (פרט לפוסטרים של BDS - שם אתה דוגמא מצויינת לתעמולה שלהם. הם פשוט יכולים להעתיק את הציטוטים שלך מפה כדי להצדיק את עצמם ולטעון שכל הישראלים הם זבלים כמוך).

הפרבולה

New member
אתה מדבר שטויות

רוב היריקות האבנים ובקבוקי תבערה ועפיפוני התבערה באים מהמחבלים הערבים מעבר לגבול וגם בתוכינו.
אז היו כמה מקרים של יהודים שפינו אותם מבתיהם ירקו על חיילי צה"ל, מדובר במקרים מועטים של מיעוט קיצוני שאתה מנסה בכוח להציג אותו כמי שמיצגים את היהודים במדינת ישראל.
גם בתל אביב ובעוד מקומות בתוך הקו הירוק היו מקרי אלימות של אנשים ( יהודים וגם ערבים ) שפינו אותם מבתיהם.

אתה הוא דוגמה מצוינת לתועמלן של ה BDS, הם נשענים בדיוק על יהודים כמוך ( ויש הרבה יהודים הזויים ב BDS ) שרובם הם אידיוטים שימושיים שמקשקשים כל הזמן על "הכיבוש" ומאמינים באיזה פרטנר דמיוני שלא קיים.

vinney

Well-known member
לא איכפת לי מה דתם של המחבלים.

אני רוצה שכל מחבל יקבל את אותו היחס, ולא שזה עם כיפה יקבל מליון שקלים וזה עם כאפיה יקבל כדור בראש.
&nbsp
וכל עוד אתה לא מסכים איתי בזה - BDS יכולים להשתמש בך לתעמולה שלהם ולהצדיק את עצמם.

הפרבולה

New member
אנחנו לא מהאו"ם ולא מתכוונים להיות אוביקטיבים

אנחנו יותר סלחניים למי שאינו רוצה לגזול מאיתנו את המולדת היחידה של העם היהודי אלה תומך בזה, גם אם הוא רואה את הדברים אחרת קצת וגם אם הוא כועס לפעמים ויורק על חיילי צה"ל, הוא יענש אבל לא נהרוג אותו.

ואנחנו פחות סלחניים למי ששולל את זכותינו להגדרה עצמית במולדתינו היחידה, ואם הוא שולח אלינו בקבוק תבערה או עפיפון תבערה או מנסה לפרוץ את הגבול בעזה הוא יקבל כדור בראש.

vinney

Well-known member
בדיוק

כל עוד אתה ממשיך במנטרה שלך, הBDS יכולים להשתמש בך כהצדקה. אתה בעצם אומר שאתה יותר חשוב מאחרים, שזה בדיוק מה שהם מייחסים לכלל הישראלים.
&nbsp
אתה הבעיה, לא הBDS. הBDS זה רק סימפטום.
&nbsp
וכמו שאמרתי - לא איכפת לי מה דתם של מחבלים. אני לא חושב שצריך להבדיל בינך לבין שכנך הערבי. שניהם בדיוק אותו דבר, וצריכים לקבל בדיוק את אותו היחס. כל מי שגר מעבר לקו הירוק צריך לקבל את אותו היחס בדיוק, ורצוי מאוד שהיחס הזה יכלול איסור כניסה גורף לכל שטחי מדינת ישראל, וירי בלי אזהרה אם תנסה לעקוף את המחסום.
&nbsp
רוצה לחיות בשטחים - תחיה בשטחים ותשאר שם.

למעלה