תקשיבי, ותקשיבי טוב...
הבא לא נדבר על אנשים כמוני או כמוך, אלא פושט נצמד לעובדות בשטח, טוב? אני אישית מנהלת פורום זכויות הילד ומגיעים אלי פניות על ילדים שלקחו ריטאלין בגילאים 15-18 והיום יושבים על סמים קשים ונהיו עבריינים עקב כך. הרי הילדים התרגלו להרגשה הטובה שהריטאלין נותן להם, כמו שאת ציינת בעצמך שהילדים שלך ביקשו עוד ריטאלין כדי שיוכלו לשחק... מה השוני בין ריטאלין לבין הסמים הרגילים, שגם בסך הכל גורמים להרגשה טובה. כמו כן הגיעה אלי עדות של אב שהילדה שלו היום מקבלת קיצבה מביטוח לאומי עקב נכות לצמיתות בעקבות שימוש בריטאלין והפסקת התפתחות... וכו'. את בדיוק מתעסקת בתוצאות, ולא חושבת אפילו לפתוח את הראש שלך קצת לדרכים אלטרנטיביות לפתרון הבעיה. וכמובן אני לא אגיד בכלל על כך שהריטאלין מכיל את החומרים; קוקאין, הרואין, אקסטזי, מריחואנה.... כל הסמים שנמצאים בפקודת הסמים המסוכנים! אני לא מבינה, לא עדיף שהילד יסתובב כל הבוקר בחצי מכנס מאשר שיסתובב ג'אנקי מכור לסם זה או אחר לבוש במכנסים? תראי, אני לא שופטת, לא מייעצת, פשוט שואלת וחולקת מהכאב שלי שאני מרגישה כשפונים אלי הורים וילדים. זה הכל. לא מתכוונת להגיד לך מה לעשות או מה לא, פשוט מעלה סוגיה שמאוד מאוד מטרידה אותי. את בהחלט מוזמנת להתעלם!