רחבעם (גנדי) זאבי

תפוZית

New member
רחבעם (גנדי) זאבי

שלום. אני עושה עבודה על רחבעים זאבי. תוכלו להפנות אותי לאתרי אינטרנט, ספרים, אינציקלופדיות, נאומים וכל מקור מידע אחר הקשור בו? בתודה.

EverMan

New member
את המידע המלא על פעוליותיו

ואת הדברים "הפחות נאים" שלו , את לא תמצאי שם , ובגלל שהוא נרצח גם לא בשום מקום אחר כמעט... תחטטי בארכיון חדשות של מעריב .. תמצאי כמה "ביטויים" שלו ...

הלו??? הלו??

מה אתה מלכלך??? זה לא יפה!!! אל תשכח שרצחו אותו!! אל תזלזל, ואל תרמוז כל מיני רמיזות... חוץ מזה אני מאופק בנושא רבין כי הוא נרצח בדם קר, וזהו רצח מזוויע ולכן גם אתה צריך לנהוג כך בכל אחד שכזה

עזוב אותך חיימון, זה בנאדם שפל

מתרגש מכל ציוץ על רבין אבל פותח ת´פה על גנדי. אהבת הארץ והעם היהודי הייתה חדורה בו יותר מרבין שהסכים לחלק את המדינה לאוייב, לחמשו ולתת לו הכרה בינלאומית. גנדי דרש דבר אחד ויחיד, ואין יותר מוסרי ממנו: ארץ-ישראל לעם ישראל, ועל כך משמיצים אותו. פשוט תעודת עניות למדינה המתיימרת להיות מדינה יהודית וציונית. גועל נפש.

EverMan

New member
באתר של מולדת לא יהיו

את כל הפליטות פה שלו נגד הח"כים הערביים ! באתר של מולדת לא תהיה העוולה על המשנה המדינית שלו ! באתר של מולדת לא מצוייין שהוא רצה להעיף מפה את כל הערבים הישראלים ! אז אם כל הכבוד - שתחפש גם במקומות אחרים !

תסלח לי מאוד, שקרן קטן

למה שקרן? כי לא קראת את מצע מולדת, והוכחת זאת בדבריך: רצה לגרש את הערבים הישראלים. זה פשוט לא נכון. לפי רעיון הטרנספר של גנדי, תינתן אפשרות לערביי ישראל לעזוב, באם ירצו בכך שום גירוש, אתה יודע שאתה טועה ואתה מנסה להטעות אחרים, ואם אתה באמת לא ידעת שטעית, אל תדבר בכלל. עוולה על משנה מדינית? אני לא רואה עוולה ולו הקטנה ביותר בציונות. אם יש לך בעיה עם הציונות- אתה לא שייך לכאן, מקומך באירופה. ואפשר לחשוב שעל רבין אין מה למצוא... בוגד (מתן אוטונומיה לאוייב), רמאי (החשבון בחו"ל), רוצח (חימוש האוייב).

EverMan

New member
שקרן קטן ? מה קרה , ראית מראה ?

קראתי את המצע של מולדת ,שעכשיו העלים באופן מפליא את הנידון של גירוש ערבים ישראלים... (עד אשר יגמר הסכסוך הפלשתינאי)... זה לא נכון ? אל תמציא - כי מי שמוכיח פה אי-ידיעה במולדת הוא אתה. גנדי!=ציונות (אם למדת שפת תכנות זה אומר לא שווה). לי יש בעיה עם הציונות ? אין כל קשר ! מתן אוטונומיה לאויב ? הפלשתינאי לא היו אוייבים שלנו בזמנו... זה היה ניסיון לפתור סכסוך , לא שום בגידה. רמאי ? החשבון נשאר מתקופתו כשגריר ארה"ב , כל כך פשוט , זה לא שום רמאי. רוצח ? זה שהוא ניסה לתת נשק בשביל למנוע פיגועים ?! בקיצור - אתה עוכר ישראל ... שלא לדבר שאתה מטעה אנשים. בושה למדינה אנשים כמוך.

חחחח אתה חתיכת עלוב

מה התירוץ שלך? "זה פשוט נעלם מהמצע"... כן כן, מולדת הזאבים הרעים והרשעים, מעלימים מהמצע שלהם דברים רק כדי שיוכלו להשתלט על המדינה ולהרוג ערבים!!! טיפש קטן. תסביר את המשפט הסתום גנדי!=ציונות? יש לך הסבר מדוע? כי לזרוק דברים בלי להסביר אותם זה הכי קל, במיוחד לטיפשים בינינו

EverMan

New member
אם כל הכבוד לגנדי

ולפעל חיו הוא לא מייצג את הציונות ! הציונית היא כל כך רחבה וכל כך מגוונת - והוא מייצג את הפלג הכי קיצוני והכי לא מקובל בה. והם העלימו מכיוון שהם לא רוצים להיתפס כשונאי ערבים אלא כמציעי פיתרון מדיני ... מה שלא נכון. תפתח את המצע ב96 .. תראה שרשום להעיף את הערבים הישראלים. בקיצור - אפילו את המפלהג שלך אתה לא מכיר - אני לא רוצה אפילו לדמיין מה אתה מפנטז על מפלגות אחרות.

אני לא מפנטז כלום, סהרורון

אתה זה שבא ומתחיל להסביר לי על המפלגה שאני תומך בה וקראתי את מצעה. אתה חושב שאתה יודע יותר טוב מכולם ה-כ-ל, אתה חי באשליות, תתעורר! פעל חייו לא מייצג את הציונות? מה תגיד על זה, על השמאלנים שתמיד טרחו לטשטש את פועלו הציוני? לא טרחו להזכיר כי מונה בשנת 1974 ליועץ לענייני טרור, ע"י יצחק רבין לא טרחו להזכיר כי בשנת 1981 התמנה למנהל מוזיאון ארץ-ישראל. לא טרחו להזכיר כי במלחמת העצמאות שימש כקצין מודיעין. לא טרחו להזכיר כי שירת כקצין-מבצעים בחזית הצפון, וכמפקד גדוד גולני. לא טרחו להזכיר כי בשנת 1964 הועלה לדרגת אלוף. לא טרחו להזכיר כי בשנת 1973 פרש משירות פעיל בצה"ל, אח חזר מיידית לשירות במלחמת יום הכפורים. פטריוט אמיתי. לא טרחו להזכיר כי עד יום מותו, כיהן כשר התיירות בממשלת שרון, ועודד אחרים לאהבת הארץ כפי שהוא עצמו אהב אותה. אם גנדי זה לא ציונות, אני כבר לא יודע מה כן, אולי בגידה במדינה וסיוע לאוייב היא הציונות בעינייך ובראשך המעוות?

EverMan

New member
אף אחד לא אמר שלא היה

אדם בעל רקע בטחוני. אף אחד לא אמר שהוא לא היה אדם נבון. אף אחד לא אמר שהוא לא היה פטריוט. מצד שני לא אמרו שהוא לאומן ! לא אמרו שהוא שונא ערבים , לא אמרו שבראשתו הוציאו סטיקר של פושעי אוסלו לדין עם תמונה של רבין. הבעיה איתך - שאתה מעדיף להטיף לשנאה ולקרוא לאנשים פושעים מאשר להאמין לאמת.

מעניין מאוד

שונא ערבים? מאיפה אתה יודע? אתה יודע שהיה כפר שהוא היה נוהג לבקר בו בקביעות והיה אורח כבוד שם? ומה זאת אומרת "בראשותו הוציאו סטיקר..." אתה יודע, כדי להוציא סטיקר לא צריך הרבה, להתקשר לחברה שמתעסקת בכאלה דברים ו*הופ*, יש סטיקר חדש. לא צריך אף ראש לזה, ואני לא זוכר שראיתי את השם "מולדת" או "רחבעם זאבי" על אחד הסטיקרים האלה.

EverMan

New member
לא ראית ?

איזו התממות ! אתם עד היום מחלקים את אותו הסלוגן ! וברור שצריך את אישורו בשביל להוציא את הסטיקר ! וזה שהוא היה חבר של כמה מהם , זה לא אומר שהוא לא רצה להעיף את כולם מפה לפיזדלנוח.

מ ש ו ט ט

New member
אתה צודק.

בגלל שגנדי עשה דברים גרועים בחייו זה אומר שלא מגיע לו שיזכרו אותו כאדם חיובי. דבר שני - על כל הסטיקרים של מולדת יש את האייקון שלה למטה בצד שמאל (מולדת? שמאל?), על "פושעי אוסלו לדין" - אין.

EverMan

New member
על המקורי יש.

ליש פעמים בהם הסטיקרים קצת "מעבר" לחוקיות... לכן אף אחד לא יחתום עליהם ובגלל שהוא עשה דברים גרועים צריך לזכור לו הכל ביחד. בטח שהוא מטיף לפגיעה באנשים ולטרנספר (שזה דבר זוועתי)

מ ש ו ט ט

New member
אז בוא נזכור

גם לרבין את הכל ביחד, הרי הוא לא היה בנאדם מושלם, נכון? אף אחד לא מושלם, למרות מה שעשיתם ממנו.

EverMan

New member
תזכור - אבל תזכור את המורשת שלו

את כוונותיו , את סוף חייו ואת הדברים אותם עשה ובהם האמין... לעומת זאת , לגנדי - שוכחים את כל אלה. יש הבדל בין לזכור לרבין מעשים לבין לשכוח לגנדי דעות.

yoavl1

New member
נלך לפי האנלוגיה שלך...

בוגד (מתן אוטונומיה לאוייב) - ביבי
שרון
מצנע
פואד
רמון
לסיכום - כולם בוגדים! רמאי (החשבון בחו"ל( - ביבי
(מחמת הספק) שרון
(חברות הקש) מצנע
פואד
רמון
אם כן - ראש הממשלה שלנו רמאי! רוצח (חימוש האוייב) מתנחלי א-דורה
נתניהו
(המשיך את אוסלו כוואי) שרון
מצנע
פואד
רמון
ברק
(נמנע בהצבעה על אוסלו) אני מרגיש כמו מינה צמח עם הניתוחים שלה, אבל רק שרון וברק לא רוצחים בעיניך.

מ ש ו ט ט

New member
ובאתר הנצחה ליצחק רבין...

רשום על החשבונות הלא-חוקיים שניהל בשוויץ, ביותר משתי מילים?

למעלה