כשהאמת לא מתאימה לך לתאוריה אז לעזאזל האמת,הא? אתה ממשיך. מלבד זאת יש חוק ויש מוסר. לפתוח חשבון דולרים (נאמר שכן) זה לא חוקי, אבל טרנספר זה גם לא חוקי וגם לא מוסרי.. זוועה.
שלו , הייתי בהחלט מבין שלא היו זוכרים לו את זה. אבל שאתה זוכר לו חשבון דולרים של אישתו לפני 30 שנה - זה טיפשי. צריך לזכור את דעותיו ואת מעכשיו הכללים והחשובים , לא את החשבון של הדולרים של הכלב של החתול של השכן של ...
"אם רבין היה מטיף לשנאה באיד´ שלו , הייתי בהחלט מבין שלא היו זוכרים לו את זה." אז אתה בטח מבין את זה שלא זוכרים את זה לגנדי? או שלגנדי צריך לזכור כי הוא ימני?
אם הוא ספרדי אז הייתי אומר "או שלגנדי צריך לזכור את זה כי הוא ימני" ?! תפסיק כבר ! אתם לא מקופחים ! תפסיקו להרגיש ככה ! צריך לזכור לכל אדם הכל ! בעיקר את האיד´ ואת הדרך חיים שלו ! התכוונתי שם שאם רבין היה מטיף לשנאה כן היו זוכרים לו זאת , התבלבלתי בכתיבה.
באתר מולדת ביקרתי והוצאתי חומר כמו-כן חרשתי את ארכיון מעריב והדפסתי בערך כל כתבה שנייה. יש למישהו עוד הצעות? למשל, אני יודעת שכתבו עליו ספר "שיחות עם רחבעם זאבי", ידוע למישהו אולי על עוד ספר שלו/עליו?