רחבעם (גנדי) זאבי

מ ש ו ט ט

New member
איך שכחתי...

הרי כשרבין עושה דברים לא חוקיים, זה שולי ומטומטם, אבל כשגנדי עושה את זה, זה אחרת לגמרי... די לצביעות!

yoavl1

New member
עוד פעם אתה?

כשהאמת לא מתאימה לך לתאוריה אז לעזאזל האמת,הא? אתה ממשיך. מלבד זאת יש חוק ויש מוסר. לפתוח חשבון דולרים (נאמר שכן) זה לא חוקי, אבל טרנספר זה גם לא חוקי וגם לא מוסרי.. זוועה.

EverMan

New member
יחי ההבדל בקטן

בין עבירה על פשיעה קלה ע"י אישתו של רבין (!!) לבין הטפה לשנאה ...

מ ש ו ט ט

New member
לא חוקי זה לא חוקי

אם רבין היה עושה את מה שגנדי עשה היית אומר את זה גם?

EverMan

New member
אם רבין היה מטיף לשנאה באיד´

שלו , הייתי בהחלט מבין שלא היו זוכרים לו את זה. אבל שאתה זוכר לו חשבון דולרים של אישתו לפני 30 שנה - זה טיפשי. צריך לזכור את דעותיו ואת מעכשיו הכללים והחשובים , לא את החשבון של הדולרים של הכלב של החתול של השכן של ...

מ ש ו ט ט

New member
בדיוק:

"אם רבין היה מטיף לשנאה באיד´ שלו , הייתי בהחלט מבין שלא היו זוכרים לו את זה." אז אתה בטח מבין את זה שלא זוכרים את זה לגנדי? או שלגנדי צריך לזכור כי הוא ימני?

EverMan

New member
מה הקשר ?!

אם הוא ספרדי אז הייתי אומר "או שלגנדי צריך לזכור את זה כי הוא ימני" ?! תפסיק כבר ! אתם לא מקופחים ! תפסיקו להרגיש ככה ! צריך לזכור לכל אדם הכל ! בעיקר את האיד´ ואת הדרך חיים שלו ! התכוונתי שם שאם רבין היה מטיף לשנאה כן היו זוכרים לו זאת , התבלבלתי בכתיבה.

Ayuli

New member
הבנאדם לא בחר שירצחו אותו

ואל תחשוב שאני מסיטה לאיזה דיבור נגדו, פשוט, זה שהוא נרצח, לא מוחק מעברו את מה שהוא אמר ו/או עשה!!! כנ"ל על רבין

EverMan

New member
אבל שזה נוגע לגנדי

שוכחים את כל האיד´ שלו ואת כל מעכשיו ! וזה כבר מוגזם.

תפוZית

New member
../images/Emo88.gifלא התכוונתי לפתוח דיון פוליטי

באתר מולדת ביקרתי והוצאתי חומר כמו-כן חרשתי את ארכיון מעריב והדפסתי בערך כל כתבה שנייה. יש למישהו עוד הצעות? למשל, אני יודעת שכתבו עליו ספר "שיחות עם רחבעם זאבי", ידוע למישהו אולי על עוד ספר שלו/עליו?

למעלה