רחבעם (גנדי) זאבי

yoavl1

New member
10 מילים, 2 טעויות - יפה מאוד...

כולה כתבת משפט אחד, אז כמה אתה יכול לטעות? החשבון דולרים נפתח ע"י לאה, אשתו, ולאחר מכן התפטר רבין....יותר מזה? איפה תמצא הגינות כזו כיום? מדהים איך מבנאדם הגון מאין כמותו, הפכת אותו לפושע... אתה דמגוג! והטעות השניה שלך היא שהחשבון דולרים נפתח בארה"ב. אבל חפיף.

מ ש ו ט ט

New member
כמה דברים:

על חשבון הדולרים שלו היה כתוב משפט, ועל כל דבר אחר שהוא עשה, היה כתוב הרבה יותר, הרבה יותר. אני לא מנסה להפוך אותו לפושע, כי הוא באמת בנאדם הגון, אבל תואיל בטובך להסתכל כמה הודעות אחורה, הודעתי באה כתגובה להודעה שאמרה שלא מזכירים אף פעם את הפשעים של רחבעם זאבי. זה לא כאילו זו הודעה מקורית שטוענת מה שהיא טוענת, אל תיכנס באמצע ויכוח ותתחיל להעיר הערות לא לעניין.

yoavl1

New member
הערות לא לעניין??

הכפשת את שמו ללא הצדקה. אז יצאתי להגנתו. זה הכל. לא מתאים לך? מצטער.

מ ש ו ט ט

New member
לא הכפשתי את שמו!

אני מעריץ את הבנאדם, תאמין או לא. כתבתי שהתגובה שלך לא הייתה לעניין מכיוון שלא באתי להזכיר את הדברים השליליים שהוא עשה בתור הודעה אורגינאלית, הרשה לי לתקצר לך את מה שהלך פה במשפט אחד: ענבר תמה למה אין באתר של מולדת פליטות פה של גנדי נגד ח"כים ערבים, ואני הגבתי שזה מאותה סיבה שבאתר ההנצחה לרבין לא כתוב את הדברים השליליים שהוא עשה. אני מסכים בהחלט עם הקטע שאתרי הנצחה צריכים לגרום לאנשים לזכור את אותו אדם בצורה חיובית. ולפי העברית אם הייתי "מכפיש" את שמו של רבין, הכוונה הייתה - הייתי ממציא עליו דברים שליליים, מוציא דיבה עליו. ולא עשיתי את זה, נכון? אז תחשוב לפני שאתה כותב ומאשים.

yoavl1

New member
אתה רוצה לומר לי שלא המצאת עליו

דברים שליליים?? האם הוא פתח חשבון דולרים לא חוקי??? זו הייתה אשתו, וברגע שזה נודע, הוא עשה מעשה גבורה, והתפטר... אז כן פרסמת דבר שקר.

מ ש ו ט ט

New member
תנסה לעקוב:

1. ענבר מפרסם הודעה שבה יש מעין "מחאה" על כך שבאתר מולדת לא כתוב על הדברים השליליים שגנדי עשה. 2. אני מגיב ואומר שזה מאותה סיבה שבאתר ההנצחה לרבין לא כתוב על הדברים השליליים שהוא עשה. כמובן שאתה תעשה הכל כדי לומר את המילה האחרונה, גם אם זה להתעלם מכל תוכנה של ההודעה ולהידבק אך ורק למשפט שנאמר בתור דוגמא.

yoavl1

New member
אני מתעלם???

אתה זה שמתעלם. כתבת מפורשות שהוא פתח חשבון לא חוקי!! ועכשיו אתה מייפה את זה ואומר שכתבת רק שלא כתבו דברים שליליים.... תראה איך אתה ממציא!! מדהים....יש לך פשוט נתק במוח!

מ ש ו ט ט

New member
אבל זה רק היה דוגמה!!

זה לא קשור לויכוח שממנו התחלנו!! אתה רוצה לפתוח דיון חדש על חשבון הדולרים של רבין תפתח הודעה מקורית כזאת עם כתום בצד!

yoavl1

New member
מממ...

אבל גם אם זה במהלך ויכוח אחר, אתה נותן דוגמה לא נכונה ושקרית.... אל תתרץ את זה ששיקרת בכך שזה לא היה נושא הראשון עם כתום בצד...נו באמת...

EverMan

New member
לא אמרתי שרק באתר של מולדת

אלא בכלל , ועל זה מורת הרוח.

ממש גיבור...

אתה ממש תמים... אתה חושב שהוא לא ידע מהחשבון ואישתו עשתה זאת לבד??? גיבור הוא!!!! אתה באמת תמים!! תפתח את העיניים!!! מסדרים אותך פה

yoavl1

New member
חכה שניה...

אני כבר מתקשר לדן מרגלית לספר לו את מה שאמרת... הוא ישמח לשמוע ידיעות מהימנות מגורמי מודיעין מוסמכים כמוך....

מ ש ו ט ט

New member
עכשיו ברצינות...

אתה באמת חושב שאשתו ניהלה את החשבון בלי שהוא ידע עליו?

מ ש ו ט ט

New member
עזוב,

נשבר לי כבר להסביר לך דברים בגלל שאתה אוטם את עצמך לדיעות של אחרים.

EverMan

New member
זה נשאר מתקופתו כשגריר.

לך לא קרה אף פעם שיש לך עוד 500 שקל בבנק ? נו באמת , איזה פרשת מטומטמת זאת... אפילו פרשת העמותות של ברק פחות טיפשית.

אתה ממש אבל ממש

עשית מרבין פרה קדושה!! כל מה שהוא לא עשה אתה מצדיק אותו!!! אתה לא מבין הוא היה בן אדם!!! בגלל זה הוא מת כי הוא לא בןאלמוות!! הוא עשה טעות גדולה, תודה בזה

למעלה