רוק שווה

epitaph

New member
הצבא צועד את קיבתו...

ומשאיר את המוח בבית. תאמין לי, אין לך מושג כמה זה קשה לחזור ללימודים אחרי ארבע שנים שלא חשבת יותר מדי.

זה מסביר המון.

כל אלה שעשו צבא בכיתה שלי בקושי מוצאים את עצמם כרגע ועושים בלאגנים ואני כולה סיימתי לפני איזה שנה וחצי אז קל לי.

epitaph

New member
קשה, קשה...

אבל קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים.

ממש קשור ובוגר.

ד"א בנות משרתות שנתיים לא שלוש. הרבה אנשים יסכימו איתי שגיוס חובה לבנות זה לא הדבר הכי חיוני שייש בנות כולה מקבלות שנתיים בצבא ומקבלות עוד תפקידים מחורבנים לרוב ויחס מחורבן.

One Echoe

New member
והבנים מקבלים

אחלה יחס, ממש של מלכים. ממש בוגר מצידך לכתוב: "כל אלה שעשו צבא בכיתה שלי בקושי מוצאים את עצמם כרגע ועושים בלאגנים ואני כולה סיימתי לפני איזה שנה וחצי אז קל לי." לא מספיק שלא התגייסת, את גם שמה זין על מי שכן התגייס? אני לא תומך בצבא כמסגרת חובה אם יש סיבות בריאותיות או נפשיות, אבל סתם ככה לא להתגייס, ועוד להשים זין על מי שכן?

ויי זמיר

דבר ראשון, כן התגייסתי והשתחררתי מסיבות שהן ממש לא עניינך. זה לא שסתם ככה לא התגייסתי. היו לי סיבות טובות מאוד ועובדה שהתחררתי. דבר שני גם אם הבחורים לרוב לא מקבלים יחס מצויין הם מקבלים יחס פי 2 יותר טוב מבנות. ועל זה אין ויכוח כי כמעט בכל מקום בנות מקבלות חרא יחס. מה לעשות, עולם של גברים. דבר שלישי, בגלל שלא הבנת אות ממה שכתבתי אני אחזור בשבילך: מה שאמרתי לא הייתה ירידה זאת הייתה עובדה. חבל שאתה לוקח הכל קשה ומוציא מפרופורציות כדי לריב. עדי אמר שקשה להתחיל ללמוד אחריי 4 שנים שלא ממש הפעלת את המוח וחיזקתי את דבריו, האנשים אחריי צבא בכיתה שלי בקושי זוכרים מי ומו מהחומר שהם כבר למדו ואני לומדת את זה אחריי שנה וחצי שסיימתי תיכון אז קל לי., לא זלזלתי באף אחד שכן התגייס כבחורה בת 20 שכל החברים שלה כרגע בצבא קורעים את התחת כדי להגן על אנשים כמוך יש לי הרבה כבוד אל חיילים. לא מספיק שלא עשית צבא עדיין ולא קראת שום דבר לעומק פה אתה רב עם כולם בעיניים עצמות וזה עצוב וחבל.

One Echoe

New member
עצם זה שאת

מנסה לנתח אותי, ולכתוב עלי שאני " אוהב " לריב, או שאני רב עם כולם בעיניים עצומו, לא אומר כלום. את תמיד עושה את זה, כל אחד שמתווכח איתך, את מערבת את כל הפורום כנגדו. לא הבנתי איך זה קשור בכלל. מי שרב פה עם אנשים בדר"כ, זו את, חמדתי, אם כבר הזכרת את זה. וזה לא ממש מעניין אותי גם כן.

לא עירבתי את הפורום נגדך

אני רואה שאין לך מה לומר בקשר למה שהגבתי לך, אז עכשיו אתה מתחיל לכתוב דברים חסרי טעם כדי למשוך את זה עוד ועוד. שיהיה. לא אמרתי לאף אחד: "יאללה בואו כולם נרד על גיל ונראה לו מה זה." זה נקרא לערב את הפורום. זה שאתה מתווכח עם אנשים כל שירשור זאת בעיה שלך. לא שלי. אני לא באה לפה כדי לריב עם אנשים, אני באה בשביל להתדיין על מוזיקה. לעיתים אני אומרת דברים אבל זה בציניות ויש אנשים שמבינים את זה וצוחקים יחד איתי. חבל ש70 אחוז מהדיונים לאחרונה הופכים לויכוחים. זה לא מעיד על משהו טוב. וכן גם אותי זה ממש ממש לא מעניין

One Echoe

New member
תגובה.

---אני רואה שאין לך מה לומר בקשר למה שהגבתי לך, אז עכשיו אתה מתחיל לכתוב דברים חסרי טעם כדי למשוך את זה עוד ועוד. שיהיה.--- הייתה אי הבנה. מה רצית שאני אגיד? סבבה, הייתה אי הבנה, עברנו. ---לא אמרתי לאף אחד: "יאללה בואו כולם נרד על גיל ונראה לו מה זה." זה נקרא לערב את הפורום. זה שאתה מתווכח עם אנשים כל שירשור זאת בעיה שלך. לא שלי.--- את זו שירדת לפסים אישיים, חמדתי, ולכן המשכתי לכתוב את זה. את באמת רוצה שאני אמצא קישורים לכל הריבים המטופשים שלך כל פעם שמישהו אומר שהוא אוהב את נירוונה? זכורים לי המון שרשורים שלך שאומרים: " ילדה תיזהרי כל הפורום פה ירד עליך ". ועוד. את תמיד מערבת את כל הפורום. גם הפעם. עצם זה שאת יורדת לפסים אישיים ומשתמשת בדמגוגיה זולה בשביל לציין שנניח ורבתי עם עוד אנשים רק מראה איזה מן בנאדם את. תתייחסי לדיון עצמו, ולטענה עצמה. אם את טוענת שהפורום נהיה במה לריבים, יש לך חלק ענק בזה. בקשר לפסקה האחרונה, אני שוב פעם מסכים. העובדה היא בדיון האחרון, כאשר מישהו מכאן התחיל "לקלל".

וזה בטח לא אתה כי אתה תמים וטהור

אין לי כוח אלייך. אתה סתם ביזבוז של אנרגיות בשבילי. ולהמשיך לריב איתך זה סתם מיותר וטיפשי ולא קשור לפורום. אני אגיב לך לפחות פעם אחת. אם זאת הייתה אי הבנה, מן הנהוג הוא להתנצל אבל במקום החלטת שיפה למשוך את המריבה הזאת עוד ועוד במקום לומר: "אוקי טעיתי, סליחה." נכון היו לי פה הרבה ריבים, כמו הרבה אנשים. חלק אשמתי חלק לא. לפחות אני בוגרת מדי להודות בכך. אבל בהחלט שההתנהגות בפורום היא לא אשמתי. אני לא חושבת שאני מנהיגה בו את הפורום, אני לא אומרת לאף אחד איך להתנהג ומה לעשות. כל משתמש בגפו. אגב להגיד למישהו שהדעות שלו נובעות מסיבות פרימטיביות זה נחשב לעלבון בכל מקום בעולם. אז תבדוק את עצמך לפני שתגיב.

One Echoe

New member
הייתי מודה שטעיתי..

אם לא היית יורדת לפסים אישיים. אני לא התחלתי מריבה, את התחלת אותה. באמת הייתה אי הבנה, ואין לי בעיה להגיד שאני מתנצל על כך. זה לא הדיעות האלה, זו הדיעה הספציפית על פסיכולוגים, באת וקבעת עובדה שפסיכולוגים זה חרא ושהם עובדים על אנשים בעיניים, זה כבר יותר מדיעה. זה לבוא ולהכפיש את כל חוג הפסיכולוגים שקיימים. (כמובן כמצב היפותטי שלא היית צינית) בכל אופן, ה"דיון" נסגר.

להגיד על מישהו שהוא חרא זאת עדיין

דעה אלא אם כן הבן אדם עשוי מממחית ענקית של צואה. תעשה הבדלה. אתה הראשון שירד לפסים אישים כשאמרת שהדעות שלי נובעות ממקום פרימטיבי ושכנראה בחיי לא הייתי אצל פסיכלוג. אין יותר אישי מזה. באמת ילד, תבדוק את עצמך. עכשיו זה באמת סגור.

One Echoe

New member
מה זה קשור?

אני לא צריך לעשות צבא בשביל לכבד חיילים, או בשביל לראות אנשים שמזלזלים בחיילים.

הבנת הנקרא

לא לזה התכוונתי. ולא זלזלתי בחיילים אז אתה צריך משהו אחר כדי להבין את זה. התכוונתי לזה שאתה לא יודע מה זה צבא עדיין ושאתה לא יודע איך זה אחריי צבא אז זה לא ממש נכון להגיב כמו שהגבת.

One Echoe

New member
אבל הייתה אי הבנה.

כבר אמרנו את זה, לא? אם הייתי מבין נכון את מה שכתבת, לא הייתי מגיב מלכתחילה. לפי מה שהבנתי, כן הייתה לי את הזכות להגיב.

למעלה