אכפת לך אם אני אוסיף?
1) היחס המגעיל של המורים כלפינו - גם לא חסרים מקרים הפוכים בהם תלמידים מתעללים במורים בכל מיני צורות, אני מאמין שאם תקשיבו ותתייחסו יפה תקבלו את אותו היחס בחזרה. 2) איסור יציאה לשירותים באמצע שיעור ואיסור שתייה - זה מפריע למורה ללמד כשכל הזמן מבקשים לצאת וידוע שתלמידים מנצלים את זה לעשות טיילת. 4) שיתחילו לתקן את המזגנים ושהכיתות יראו בסדר - תגידו לערסים שיפסיקו להרוס את המזגנים ואז לא יצטרכו לתקן אותם כל פעם מחדש, ובכלל, ככה זה בכל בתי הספר שהחלטתם שזו סיבה? 5)לוחות מבחנים צפופים - באתם ללמוד או באתם לקייטנה? 7) שיטות לימוד גרועות, מורים שלא יודעים להסביר - לגבי השיטות לימוד היום אני לא יודע אבל ניסיתם פעם להקשיב לפני שאמרתם שאתם לא מבינים, ואם לא הבנתם אז למה אתם לא שואלים את המורה? 8) 40-45 ילדים בכיתה - חכו שתגיעו לאוניברסיטה ואז לפעמים גם תהיו 200 איש בשיעור. 9)ברוב בתי הספר אין השאלת ספרים וזה סתם גורם להוציא הרבה כסף כל שנה - אם התלמידים היו קצת חכמים הם היו קונים יד שניה מאלה ששנה מעליהם. 10) טיולים שנתיים באוהלים וקיצוצים על ימין ועל שמאל - אז אל תצאו לטיול שנתי, אף אחד לא מכריח בפעם האחרונה שבדקתי. 12)הסכומים המוגזמים לפעילויות "חוץ-ביצפריות" (כמו הצגות וטיולים). -סל אנחנו באים ללמוד, משלמים 800 שקל על ספרים, ואז מבקשים מאיתנו עוד 1000 ש"ח בשביל טיול שאף אחד לא באמת רוצה - שוב, אף אחד לא מכריח לצאת לטיול שנתי. וואו, משעמם לי כרגע...