רוק שווה

ron1245

New member
רוק שווה

אין לימודים ב1/12- תתקיים שביתת תלמידים ענקית בכל הארץ. תפיצו לכל החברים את האתר של השביתה: http://www.shvita_2005.cjb.co.il

yotamn9

New member
חחחח

אם זה יצליח אז כל הכבוד לכם. אבל הסיבות שכתובות מפגרות לחלוטין

epitaph

New member
וואו...

ומתי בדיוק תפסיקו את השביתה, שאיזה דרישות יענו ואיך בדיוק? חוץ מזה, רוב הסיבות מפגרות או הכללות חסרות בסיס...

SomebodyElse

New member
לא רוצים טיולים?

אני עדיין מנסה לעכל שלא יהיו יותר טיולים שנתיים, על מה אתם מתלוננים?.. ובכלל, כל הסיבות האלה כ"כ דפוקות. נשמע כאילו אתם סתם ממורמרים ומחפשים למה לשבות. שיהיה בכיף. Led Zeppelin - When The Levee Breaks

fry

New member
עזבו

שאף אחד לא שם על השביתות האלה הסיבות האלה דפוקות לגמריי כאילו,מי לא רוצה טיול שנתי?זה הדבר הכי כיף בעולם ולזה כולם מצפים חוץ מזה ש באוהל זה אחד הדברים הכי כייפים שיש..שנה שעברה ישנו באוהל והיה מעולה

ScrewTheRat

New member
בתור תלמיד מפגר לשעבר אני מזהה

אנשים שמחפשים בשביתה הזאת כמה דברים: תשומת לב ו/או סתם עצלנים ו/או סתם מפגרים כמוני שלא השקיעו בלימודים שלהם, כבר מתחילה עונת בחינות והם רוצים שביתה בשביל שיהיה להם זמן ללמוד(והם לא ילמדו) אני בסתירות פנימיות, מצד אחד אני אוהב לראות ילדים עצובים ומצד שני הייתי רוצה לראות את המערכת נופלת. פחחחחחח

ScrewTheRat

New member
אני מרוכז יותר מידי בעצמי לאחרונה..

היי אבל אני שווה את זה:)

UnderTown

New member
מטומטמים.

אם אתם רוצים שביתה, לפחות תביאו טיעונים משכנעים. marty friedman - night

epitaph

New member
ותכלס לא חסרות סיבות...

פשוט הסיבות שמובאות כאן הם מפגרות. זה עצוב כשחושבים על זה...

wish i was here

New member
כמה תגובות לסיבות שלכם

ליד כל סיבה רשמתי את מה דעתי עליה: 1)היחס המגעיל של המורים כלפינו -הם מורים,אתם תלמידים,העבודה שלהם זה להיות נאחסים,מה לעשות? 2)איסור יציאה לשירותים באמצע שיעור ואיסור שתייה -זה באמת מעצבן אבל לא תמיד קורה 3)אנו מעוניינים בביטול תלבושת האחידה -התלבושת האחידה באה במטרה לטשטש פערים כלכליים בין תלמידים. 4)שיתחילו לתקן את המזגנים ושהכיתות יראו בסדר -תגידו הבית ספר נראה לכם כמו חשבון הבנק של פנינה רוזנבלום?אין כסף למזגן בכל כיתה זה הרבה כסף 5) לוחות מבחנים צפופים -אתם צריכים ללמוד מה לעשות 6)ביטלו השנה הרבה מגמות -ועדת דוברת החליטה ככה 7)שיטות לימוד גרועות, מורים שלא יודעים להסביר -כשיהיה לכם תואר בחינוך דברו איתי בינתיים אין לכם ממש הבעת דעה בנושא הזה 8)40-45 ילדים בכיתה -איפה ראית שיש כל-כך הרבה? 9)ברוב בתי הספר אין השאלת ספרים וזה סתם גורם להוציא הרבה כסף כל שנה -אולי כי אין את הספרים האלה? 10)טיולים שנתיים באוהלים וקיצוצים על ימין ועל שמאל-איזה נאחסים אתם טיולים באוהלים זה הכי שכונה בעולם. 11)שלא מערבים אותנו(התלמידים) בהחלטות חשובות על הלימודים-כי אתם לא אנשים עם תואר אקדמי בחינוך ואתם לא אנשי מקצוע,אז אתם לא יכולים להיות מעורבים בהחלטות על הלימודים עצמם 12)הסכומים המוגזמים לפעילויות "חוץ-ביצפריות" (כמו הצגות וטיולים). -סל אנחנו באים ללמוד, משלמים 800 שקל על ספרים, ואז מבקשים מאיתנו עוד 1000 ש"ח בשביל טיול שאף אחד לא באמת רוצה. שוב-הכי שכונה בעולם זה טיולים,אל תגיד שאתם לא נהנים לעשות בעיות למורים בטיולים...

epitaph

New member
אכפת לך אם אני אוסיף?

1) היחס המגעיל של המורים כלפינו - גם לא חסרים מקרים הפוכים בהם תלמידים מתעללים במורים בכל מיני צורות, אני מאמין שאם תקשיבו ותתייחסו יפה תקבלו את אותו היחס בחזרה. 2) איסור יציאה לשירותים באמצע שיעור ואיסור שתייה - זה מפריע למורה ללמד כשכל הזמן מבקשים לצאת וידוע שתלמידים מנצלים את זה לעשות טיילת. 4) שיתחילו לתקן את המזגנים ושהכיתות יראו בסדר - תגידו לערסים שיפסיקו להרוס את המזגנים ואז לא יצטרכו לתקן אותם כל פעם מחדש, ובכלל, ככה זה בכל בתי הספר שהחלטתם שזו סיבה? 5)לוחות מבחנים צפופים - באתם ללמוד או באתם לקייטנה? 7) שיטות לימוד גרועות, מורים שלא יודעים להסביר - לגבי השיטות לימוד היום אני לא יודע אבל ניסיתם פעם להקשיב לפני שאמרתם שאתם לא מבינים, ואם לא הבנתם אז למה אתם לא שואלים את המורה? 8) 40-45 ילדים בכיתה - חכו שתגיעו לאוניברסיטה ואז לפעמים גם תהיו 200 איש בשיעור. 9)ברוב בתי הספר אין השאלת ספרים וזה סתם גורם להוציא הרבה כסף כל שנה - אם התלמידים היו קצת חכמים הם היו קונים יד שניה מאלה ששנה מעליהם. 10) טיולים שנתיים באוהלים וקיצוצים על ימין ועל שמאל - אז אל תצאו לטיול שנתי, אף אחד לא מכריח בפעם האחרונה שבדקתי. 12)הסכומים המוגזמים לפעילויות "חוץ-ביצפריות" (כמו הצגות וטיולים). -סל אנחנו באים ללמוד, משלמים 800 שקל על ספרים, ואז מבקשים מאיתנו עוד 1000 ש"ח בשביל טיול שאף אחד לא באמת רוצה - שוב, אף אחד לא מכריח לצאת לטיול שנתי. וואו, משעמם לי כרגע...

dirty boots

New member
בקשר לטיול השנתי,

תתפלא. יש את הקטע שאתה יכול פשוט לא לשלם והם לא יוציאו אותך, אבל אני לא יצאתי לטיול השנתי שנה שעברה [השנה אני אצא], והו הו, כמה בלאגן עשו לי, חתימת הורה, כמעט החשיבו את זה כציון. לא שאני מוצא את הטענה הזאת בחלק של השביתה לגיטימית, אבל עדיין, יש ויש.

מה שבאמת מפריע זה שלוקחים הרבה

כסף על ספרים שלא נוגעים בהם כל השנה אבל זה לא בכל בתי הספר. והמורים בכלל מסכנים, מפוצצים להם את הצורה כל השנה תלמידים מסריחים ומשרד החינוך בקושי משלם להם. :X

Sum41xGiRL

New member
ברוב מתי הספר מותר ללכת לשרותים.

זה ידוע כאשר שלפוחית השתן מלאה, התלמיד מרוכז יותר בעובדה שבא לו להשתין מאשר בשנה שבה סטאלין נתן את הפקודה לחסל את טרוצקי.

זה נכון

רק המורה הנאצית שלי לתנך לא הרשתה. תנ"ך לא מעניין גם שלא צריך להשתין... וכל מי שחייך היא העיפה אותו מהשיעור. אותי למשל :X

למעלה