רוק שווה

המורה שלי אמר שאני כנראה אלך ללמוד

פסיכולוגיה היום כבדיחה כי הוא קלט אותי מביטה על שאר הכיתה ותוהה כמה מטומטמים אפשר להיות. "אה ניקול עושה עליכם עבודת מחקר כרגע בלי שתדעו." פחי, אמרתי לו שאני ופסיכולוגים לא הולך יחד ;) אבל זה יהיה מגניב אם הייתי פסיכולוגית שמועדדת את הפציינטים שלי להתאבד. קצת לו רווחי אבל...

ScrewTheRat

New member
היה לי פעם פסיכולוג,,

אחרי זה היה לי קב"ן אחרי זה פסיכיאטר אחרי זה קפ"ס ואני בשלי:" אבל חבר'ה, אני רוצה להשאר בצבא!"

Sum41xGiRL

New member
להתאבד זה לא טוב מכמה וכמה סיבות

1.) לפי התורה, אסור להתאבד מכיוון שרק הקב"ה יכול לקחת חיים. אם לקחת לעצמך את החיים, אתה חושב שאתה שווה לקב"ה.. וזה אסור (NO NO NO) 2)למה לסיים תחיים בגיל צעיר? עדיף למות כמו דארבי קראש מאיזה מנת יתר..

אבל אתה כן חושב שאתה אלוהי...

כי ככל שמתבגרים אוספים יותר ויותר חרא. מי שלא יכול להתמודד עם זה סתם ישלם הון תועפות לפסיכיאטרים ואנשי מקצוע שלא מבינים כלום מהחיים שלהם וסתם עושים כסף על הגב של אנשים מתוסכלים. אז עדיף כבר להתאבד ולהפסיק לזיין לאנשים אחרים בשכל כי לאנשים אחרים לא באמת אכפת כמה חרא חברים שלהם אוכלים. כי כולנו אוכלים חרא.

Sum41xGiRL

New member
I'm a bloody Masterpiece

Anyway, I think suicide sucks It's better to buy lot of crack and smoke it til' death

zoe80

New member
בואנה את יורקת שטויות ברצף. איזו

גישה פסימית לחיים. ובתור סטודנטית לפסיכולוגיה- הגישה שלך לגבי פסיכולוגים כ"כ פרימיטיבית. אני מקווה שאת לא מאמינה בשטיות שרשמת. טיפול פסיכולוגי עוזר למי שרוצה לעזור לעצמו, ולא כל טיפול הוא פסיכודינמי בו מדברים על המקור לבעיות, יש טיפולים ממוקדי מטרה (יפול התנהגותי-קוגניטיבי) שבו גם לא לוקחים בהכרח תרופות. מקווה שתמצאי תשלווה שלך. החיים זה לא חרא- זה הכל בתפיסה שלך את המצאיות. דברי בשם עצמך.

epitaph

New member
פשששש...

רואים שלמדת משהו. הייתי גם "מתרברב" קצת במה שאני לומד אבל זה קשה לשלב בשיחה נוסחאות בכימיה...

zoe80

New member
סיימתי את התואר הראשון באונ' י-ם

בשנה שעברה. והיה ממש ממש כיייייייף לא להתחיל ללמוד ביום ראשון האחרון ה- 30/10

zoe80

New member
לגבי פסיכולןוגיה, B.A זו רק ההתחלה

...... :) הדרך ארוכה.....

epitaph

New member
את לא ממשיכה לתואר שני?

לצערנו אין הרבה מה לעשות עם פסיכולוגיה תואר ראשון בארץ... ותודה לך.

zoe80

New member
ברור שאני ממשיכה :) לקחתי שנה חופש

לנוח, לטייל, להתנדב ולעבוד לפני המשך הדרך. נרשמת לשנת הלימודים שתחל באוקטובר/נובמבר 2006.

zoe80

New member
מה אתה לומד, כמיה? בתיכון עשיתי

5 יחידות כמיה, אבל לא "נתפסתי" בקסם היונים ושאר הירקות....תמיד רציתי ללמוד פסיכולוגיה, ועד שאסיים יקח הרבה זמן (המטרה הסופית היא PhD), אבל זה שווה את זה.

epitaph

New member
הנדסה כימית...

הכימיה זה הבסיס אבל זה די נדחק לשוליים בהמשך לפי מה שהבנתי.

למעלה