רוק שווה

epitaph

New member
זה הכי גרוע?

הייתי בטוח שהצומח שולט בתואר הזה (אחרי גרוס כמובן). אז למה לא לקחת כבר אז מגמת פסיכולוגיה? זה היה עוזר לטענת "תתאבדו" שלך...

חחח אין לי מושג האמת

אבל למי מה שראיתי מתלמידי צומח... יש מצב שהוא הכי גרוע (אחריי גרוס) לא היו אצלנו מגמות כאלה כבר. היה עיוני, טכ"מ, מב"ר, אומ"ץ ויע"ד (שזה כבר טיפוליות) היה אפשר לקחת איזה מקצוע שאתה רוצה הבעיה ששלאון מטומטמים והם בנו את המערכת ככה שזה מתנגש לך אחד עם השני. אז לקחתי תולדות האומנות + צילום וביולוגיה, התחלתי במחשבים אבל הגעתי למסקנה שפסקל זה משעמם מדי אז עברתי לביולוגיה. האמת שנכנסתי כמה פעמים לשיעורי פסיכולוגיה וסוציולוגיה כשהיו לי חלונות וזה היה דיי מעניין P:

epitaph

New member
קרוב, סוחרי סמים...

בכל בדיחה יש גרעין של אמת (בדיוק כמו שכל אטום מורכב מגרעין שנתון לו את תכונותיו).

הנה אתה רואה, אתה יכול לשלב כימיה

בשיחות.יפה. וכמובן שייש בזה גרעין של אמת. גרעין קשה ומוצק כמו ליבת כדוה"א...

מפונקים

מה יהיה שתהיו בצבא? באוניבריסטה? בעבודה? תיכון זה עוד כלום זה משחק עושים מה שרוצים ומבריזים חופשים. החיים זה לא כיף. תתאבדו

Sum41xGiRL

New member
עד אז לא ילכו לצבא

יהיה צבא של משתמטים! באוניברסיטה זה שונה, אמנם יש כיתות של יותר תלמידים, אבל זה יותר קל מכיתות של 40-45 תלמידים, המורה שם מלמד, מי שלא מקשיב-בעיות שלו.. מי שהתחיל עם ה"שביתה" הזאת סתם מחפש סיבה לשבת כמה ימים בבית בצורה "חוקית". הנוער של היום הוא מעפן. לא כמו הנוער של פעם. Youth of today אז יצגו יפה מאוד את הדור של פעם.

כן כן גם לי אמרו שכשאני אהיה גדולה

כבר לא יהיה צבא זין בעין באוניברסיטה מצחיק לראות אנשים מבזבזים את הכסף של ההורים בגלל שהם בכל זאת יכשלו.

ScrewTheRat

New member
אסור להשתמט,

כל אחד בחיים חייב לאכול חרא בשביל להתבגר ולצבא יש מנות גדושות של זה

אני אכלתי חרא לפני הצבא.

אז פשוט ויתרתי לי. P-: ואעלק להתבגר. יש לי במכללה בכיתה אנשים בידיוק אחריי צבא ואפילו קצת הרבה אחריי שמתנהגים כמו ילדים בגנון. אני הכי צעירה שם ואני דופקת את הראש בקיר מהפיגור שלהם. עם צבא בלי צבא אנשים זה אותו חרא. נשארים ילדים כל החיים.

ScrewTheRat

New member
להתבגר בשבילי זה לא להתנהג בוגר

זה פשוט לא לבכות כשקשה קצת אבל צודקת צבא או לא צבא, חיים לאכול חרא בחיים (נהימת צריך פיס בחיים)

אנשים בוכים כל הזמן

אין דבר כזה לא לבכות שקשה. במצב לחץ כשכל השאיפות יורדות לאפס תמצא את עצמך ממרר בבכי. זה דבר טבעי ואם אתה לא בוכה או שאתה אוטיסט או שאתה רובוט זה שאנשים עשו צבא לא אומר שהם יפסיקו להתבכיין שקשה להם. אבל בתכלס צודק. אחד כזה כמו שכתב את ההודעה צריך לשלוח לצבא כדי שיפסיק להתפנק. החיים זה חרא שוב מי שלא עומד בזה תמיד יכול להתאבד

למעלה