רוק עצמאות

2003 SkiPeR

New member
היה ע-נ-ק ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וגם פגשתי את...

את נועה! (כן... כן... המנהלת), ואת הגב' עדי עבדה ואת אריאלה לא ראיתי, ופגשתי מלא אנשים מבאחר יעקב, מחולון, ממודיעין !!! פגשתי חברים שלי מיבנה, מראשון, את בת דודה שלי כל החברות שלה (שהן גם חברות שלי מראש העין !!!), חבר ממש טוב שלי, שעבר לגור בכוכב יאיר !!! היה מ-ד-ה-י-ם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ********************************************************************* היו איזה 30 אלף אנשים! פשוט חוויה! היו הופעות גדולות (אני אהבתי את: היהודים, מוקי, סאבלימינאל, מוניקה סקס ועברי לידר)... והיו הופעות נחמדות (ירמי קפלן, הדג נחש, אביב גפן, מה קשור?...) ********************************************************************* ואני חושב- שהפסדתם, היה פשוט... ה"רוק העצמאות". וכפי שסאבלימינאל תמיד אומר: עוד לא נולד הבן-זונה שיצליח לעצור את ישראל !!! ואת הנוער !!! ואת ה-צ-ו-פ-י-ם !!!

אתה אולי לא ראית אותי

אבל אני כן ראיתי אותך, פעמיים (וא אה אה...) וקראתי לך מתי שהיהודים שרו אבל אתה לא שמעת אותי... איזה שירים עברי שר
לא הייתי כבר שם כשהוא הופיע
ובגלל זה גם לא באתי למפגש

royi00

New member
רוק עצמאות....מדהים-גדול-ענקקקקקק

היום בשעה 9:30 חזרתי עם כולם מרוק עצמאות,היה ממש מדהים!!! ההופעות הטובות ביותר היו של היהודים,עברי לידר,אביב גפן ירמי קפלן(פסדר)... ההופעות הגרועות ביותר היו של מה קשור(באמת מה קשור?),סאבלימינל (גם-מה קשור?)... ובאמת היה מז'ה כייף...... תהנתי מכל רגע,גם ברגע שילדה התעלפה עליי....סתאאאאאאאאם...אבל זה היה מפחיד... אתה שר,רוקד פתאום ילדה מתעלפת עלייך,מפחיד... אבל בגלל שהיא התעלפה עליי אז הייתי בשטח של הבמה...משמע קרוב מאוד ליהודים...מרגש לא??? בקיצור...הפוגו הפחיד קצת...אבל היה כייף מצחיק וגדול!!! שנה הבאה בירושליים הבנויה... רועי

pink pong

New member
רוק עצמאות

מישהו הולך לרוק עצמאות?? אם כן, כרטיסים אפשר לקנות אצלי דברו איתי במסרים. מופיעים: אביב גפן, מוקי, היהודים, ירמי קפלן, מוניקה סקס, סאבלימינל והצל, שלישיית מה קשור והדורבנים, דנה ברגר, עברי לידר והדג נחש. כרטיסים מוזלים במחיר של 99 ש"ח ניתן לרכוש אצלי. :) חבר'ה להזדרז- זה היום!!! פתיחת שערים: 21:00 הסעות מכל רחבי הארץ וסידורי אבטחה.

2003 SkiPeR

New member
ש"היהודים" שרו ?... הייתי באטרף !

זה פשוט מדהים.. היה מחשמל. וכולם קפצו... ועשו פוגואים. אאאאהה..... היה מדהים... ג'קי, פעמני מלחמה, עושה ביד, עוד ארון אחד...... ווואווו !!!!!!!!!!!!!

2003 SkiPeR

New member
כן ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אני לא אכתוב (שוב) על ההופעות... אבל ממש, היה "רוק עצמאות" מדהים... מי שלא היה- אי אפשר לתאר במילים את האווירה...

פרה גאה

New member
חיחיחי סאבלימינל והצלך מופיעים גם

בהוד השרון וזה בחינם! חחח

royi00

New member
אההההה בסדר....

מקום ע-נ-ק עשרות אלפי אנשים,ואת באמת מאמינה שנמצא אחד את השני... אני לא

אני מעולם לא הייתי שם

אז אין לי מושג איפה זה הקיוסק.... אבל אם רוצים לארגן משהו אז צריך למהר

2003 SkiPeR

New member
שימו ../images/Emo23.gif כולם ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

בואו ניפגש, כ-5 ד', אחרי שההופעה של דנה ברגר מתחילה
הקיוסק נמצא כל פעם במקום אחר, אז פשוט, אחרי שאתם נכנסים- שימו
איפה הקיוסק נמצא !!! כ-5 ד' אחרי שההופעה של דנה ברגר מתחילה !!! אז איך שמודיעים עליה, תתחילו לעשות את דרככם אל עבר הקיוסק!!! ואל תדאגו- זה באמת לא סיפור למצוא אותט, כי תמיד יש עליו שלטנים עצומים של "בירה מכבי"- או משהו כזה. שימו
- ותהיו שם !!!

2003 SkiPeR

New member
רשימת אנשים כמעט סופית:

אני (אלעד)
רועי
נעם
עדי
אריאלה
pink pong| (?)

גם אני באה ../images/Emo13.gif!!!

הלכתי היום לבי"ס רק כדי ליקנות כרטיס.... איזה חצי שעה שאני מחפשת את הילד הזה, בסוף אומרים לי שהוא בדיר...
איך התעצבנתי... אז הלכתי 100 ק"מ לדיר וסוף סוף יש לי כרטיס
!

אנשים!~~!!!!

טוב ככה כל מי שהולך לרוק עצמאות שישלח לי מסר או הודעה לאיסיקיו (עדיף...) עם המספר פלאפון שלו כדי שנדע את של כולם ונמצא אחד את השני

למעלה