גם אני יהיה שם !!!
M matansolomon New member 6/5/03 #13 אני לא בא בגלל סאבלימינאל... כאילו אני ממש מת עלהים ואני רוצה לבוא, אבל בגלל שהוא מופיע בטח יהיו שם פווווווול אנשים, ופול ערסים ויהיה מגעיל...
אני לא בא בגלל סאבלימינאל... כאילו אני ממש מת עלהים ואני רוצה לבוא, אבל בגלל שהוא מופיע בטח יהיו שם פווווווול אנשים, ופול ערסים ויהיה מגעיל...
2 2003 SkiPeR New member 6/5/03 #14 שמע- מה שאמרתעכשיו, זה הדבר הכי.. מ-פ-ג-ר ב-ע-ו-ל-ם אתה גנוב?! קבל זבנג לראש !!! איזה ערסים??? זה "רוק העצמאות" ********************************************* סאסלימינאל מופיע בעשרות מקומות ברחבי המדינה! למה למישהו לשלם 100 ש"ח..... בשביל כמה שירים מסכנים! אומנים לא מבצעים הופעות שלמות, אלר 5 שירים...
שמע- מה שאמרתעכשיו, זה הדבר הכי.. מ-פ-ג-ר ב-ע-ו-ל-ם אתה גנוב?! קבל זבנג לראש !!! איזה ערסים??? זה "רוק העצמאות" ********************************************* סאסלימינאל מופיע בעשרות מקומות ברחבי המדינה! למה למישהו לשלם 100 ש"ח..... בשביל כמה שירים מסכנים! אומנים לא מבצעים הופעות שלמות, אלר 5 שירים...
2 2003 SkiPeR New member 6/5/03 #17 אנשים זה סגור סופית ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif אל תשכחו, ותגיעו ! היום ! רוק העצמאות !!!!!!!
אנשים זה סגור סופית ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif אל תשכחו, ותגיעו ! היום ! רוק העצמאות !!!!!!!
M matansolomon New member 7/5/03 #19 שתחזור תגיד לי איך היה../images/Emo70.gif וגם תדווח על כמות האנשים