"רוק ב-ז´"

Superdror

New member
כן ! לעזאזל איתי! ויכוח בין שני

אנשים!!!!!!!!!! שלא יעשו אותו בפורום כאילו ? הוא לא שייך לפה. וכן, אני מעצבן ברמות עולמיות, זו המטרה שהצבתי לעצמי בחיי, לעצבן אותך, נכון שאני מתוק? תודה

טאלנה

New member
מספיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא נמאס לכם לריב??? אנחנו בפורום אחד כולנו! אולי תלמדו לרסן את עצמכם, אני לא רבתי עם עודד, בסך הכל אמרתי משהו שעיצבן אותי... דרור מספיק להעלות השערות סתם! הפורום הזה נהיה מגעיל יותר ויותר... כל פעם שאני נכנסת לפה יש הודעה אחרת יותר מטומטמת מהשנייה... עודד, את מי זה מעניין מי ממקיף ח´??? היו מליון שירשורים על זה! נימאס מזה כבר!! שכל אחד ישמור את החיים הפרטיםם שלו לעצמו, זה לא המקום... אנחנו מנסים להפוך את הפורום למשהו יותר נחמד, וכל פעם מישהו אחר הורס את הנסיון הזה באיזה שירשור מטומטם.. חלאס!!!!!!!

Superdror

New member
וכל שיש לי לאמר הוא.....

"עלה והצלח שרשור מטומטם, כן ירבו כמוך".

Papito

New member
בגלל הודעה כמו שנכתבה מעל

ההודעה הזו אני שונא לפעמים להכנס אני רואה כ"כ הרבה זעם, התנשאות, אנוכיות, שחצנות, אגואיזם והכל בהודעה אחת....

טאלנה

New member
אלון, איזה בולשיט!

הדבר האחרון שאני זה מתנשאת, ותפסיק לדבר בעקיפין, אם יש לך משהו להגיד לי תגיד לי בפרצוף! תספיק להתנהג כמו בנאדם ממש לא בוגר.. כעס, זעם, כל ההודעות שאתה כותב לעודד על המטאל, זה לא הודעות של זעם וכעס??? תעשה לי טובה, תפסיק להתייפיף פה על אנשים ,ובמיוחד עליי, כי זה לא יעבוד לך, יפה נפש אתה בחיים לא תהיה, תהיה בטוח בזה... אתה פשוט מגעיל אותי, כל יום אני מגלה כמה שאתה פשוט בנאדם נתעב...

Papito

New member
שוב פעם ההודעות הדוחות האלה!!

אני לא יכול לסבול אותם יותר הם כ"כ תוקפניות ומגעילות הפורום אמור להיות מקום שכיף להכנס אליו והודעות בסגנון הזה פשוט מונעות את ההנאה מהפורום

Hamall

New member
../images/Emo13.gif

ההודעות הללו מעלות לי חיוך על הפנים כי אתם בעצמם אומרים לא להתווכח ועושים זאת...

Meselfoh

New member
oh yeah? and what bout system

p.s. im sorry ppl for the previous message. didnt read the whole thing through. hope it wont happen again

למעלה