"רוק ב-ז´"

Naked1

New member
"רוק ב-ז´"

אכן, זה השם האטרקטיבי משהו שניבחר לערב המדובר במקיף ז´. ראיתי שירשור מסוים על זה, אבל רציתי לפתוח אחד חדש עם יותר פרטים. הערב יתקיים ב-17.12, יתחיל בסביבות 20:00 ויתן במה ללהקות צעירות. התענג יעלה לרובכם 15 ש"ח, לפני שכולם קופצים על המחיר היקר, אני לא מנסה לזלזל חלילה בערב שנערך במקיף ו´, אבל זה באמת הולך אירוע מקצועי, הסכום הוא סימלי לאור העובדה שבית הספר מממן מערכת הגברה מקצועית שנשכרה במיוחד לרגל האירוע, אבטחה במקום, והפנינג שיכלול דוכני בגדים ואוכל. אני חושבת שזה באמת נהדר שהמקיף שלי סוף סוף החליט להרים כזה פרוייקט, מתוך ידיעה ברורה כי הוא לא הולך לכסות את העלויות, אלא לארגן ערב מושקע לכל הנוער בבאר שבע. אז בואו כולכם, יהיה משעשע.

טאלנה

New member
עם כל הכבוד...

אני חושבת שזה הרבה, זה אמור להיות ערב אמנים צעירים, ומופיעות להקות שעל רובן אחד אפילו לא שמע, אבל אין לי תלונות.. ובפליירים כתוב חמש וחצי מתחיל... אז מתי זה מתחיל??? ובהצלחה לכל מי שמארגן ועושה את זה.. מצפה לכם קריעת תחת :)))

Naked1

New member
צודקת,

לפחות לגבי השעה, התבלבלתי, האירוע אכן מתחיל בשעה שציינת. לגבי המחיר, כבר הבעתי את דעתי, אני חושבת שזה מחיר לגיטימי ושווה לכל נפש, שרק יעשה את האירוע למושקע יותר וביחס ישיר יגביר ההנאה של כולנו.

oleg_kh

New member
כולה 15 שקל מה העניין ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא מבין אותכם אנשים..אומרים לכם שהשכירו ציוד, יש אבטחה, השיקעו עבודה וכו´ זה כולה 15 שקל אף אחד לא מבקש שתשימו שם מאייה כולה 15 שקל מסכנים! זה כמו לנסוע במונית תעשו טובה מה אתם בוכים על 15 שקל.. מי שאין לו שלא ילך וזהו.

טאלנה

New member
זה לא העניין של ה15 שקל האלו..

זה קשור לעובדה שזה אמור להיות ערב פתוח, שכולם יכולים להגיע, ולהנות, בשביל הנוער לא? אז למה לקחת כסף? למרות שזה סמלי, אני חושבת שהם לא צריכים לקחת כסף, כי תמיד אפשר למצוא דברים, השאלה היא כמה רוצים... כי אתם הרי יודעים שהכסף הזה, או לפחות חלק ממנו ילך למארגנים של הערב, וזו לפי דעתי חוצפה, כי אני אמנם הולכת, כדי לראות חברים שלי מופיעים, אבל אני לא הולכת כדי שאיזה אחד יקנה לעצמו איזה חולצה, או משהו לאכול, זה לא פייר לפי דעתי... ושוב אני אומרת, כמו שאני לא לקחתי כסף על האמנים צעירים אצלי במקיף, הם לא צריכים לקחת על שלהם, אבל אין טעם להתווכח, כי לא נראה לי שיצא מזה משהו...

Superdror

New member
תראי.......

אני חושב שיש הצדקה לכסף. בסך הכל הם מביאים ציוד כדי שתהנו מההופעה. הם מביאים אבטחה כדי שלא יקרה חס וחלילה אירוע לא רצוי...... זה גם כסף. השתייה וכאלו, לדעתי זה כן במקום. במקיף ח´ אני אישית התייבשתי, לא היה לי מה לשתות.... אני לא שותה שתייה חמה...... רק פעם ב1000 שנה. אני חושב שאם היה שם מקרר של קוקה קולה כזה ומישהו שמוכר..... אנשים היו קונים....... בגדים ? למה לא ? אף אחד לא משלם לסוחר בגדים כדי שיבוא, תהיי בטוחה בזה.

elirany

New member
דרור סתם לידע כללי

בערב של מקיף ח´ היתה הגברה היה ביטחון ובכול זאת אף אחד לא שילם כסף ואם כבר סכום סימלי אז שיהיה 5 שקל למשל ובקשר לשתיה כן צריכים לעבוד על זה

Dn2k

New member
מקיף ח´ הגה את הרעיון הזה...

וז לקחו אותו ובגלל הכספים הרבים שלהם יש ולאחרים אין הם ניפחו את זה לאירוע ענק! וזה לא צריך להיות ככה זה צריך להיות ערב חמוד של להקות מתחילות! בחינם לכל תלמיד תיכון בבאר שבע! זה מאובטח עם הגברה ומ....... שקל קפה ושקל עוגיה של ברברה! :) Dn2k PuLkE....

elirany

New member
תראה

אם אתה אומר שלמקיף ז יש מלא כסף והוא יכול להרשות לעצמו להקים ערב יקר שכזה אז למה לקחת כסף את זה אני לא מבין אני אישית לא רוצה ללכת לשם (בגלל התשלום) אבל אני ילך

Naked1

New member
זה קצת חצוף מצידך,

לצאת בהצהרות לא נכונות מיסודן. הכסף לא הולך למארגנים, רובו ככולו הולך להגברה שאכן עולה בסביבות ה-15 אלף ש"ח, כך שבחישוב פשוט רק אם יבואו 1000 אנשים המקיף יצליח לכסות את העלות, וזה בלי לדבר על האבטחה. הסיכוי שאכן יבואו 1000 אנשים, הוא קצת, אהם... לא מציאותי, אז בכל זאת בית הספר מוציא מכספו, ן-15 השקלים שאת נאלצת לשלם נראים כמו טיפה בים.

elirany

New member
זה נראה לי מוגזם

אתם יודעים שזה בכול זאת רק בית ספר וזה רק להקות מתחילות שדבר זה לא מצריך הגברה כזאת רצינית זה סתם הוצא שלא תכלו לעשות באופן כבוע אם אתם מתכננים בכלל במקום לעלות ברמה של הערב אתם תרדו כי הבית ספר לא יהיה מוכן להפסר הרב הזה כול חודש לדוגמא

Hendrix5

New member
זה לא קשור בכלל

אז במקיף ו´ לא לקחו שקל ומקיף ז´ כן לוקחים אז מן הסתם שזה יהיה יותר מושקע וחוצזמה כל אחד והקטע שלו למה הם צריכים לעשות בדיוק כמו מקיף ח´? ו´? לא שיעשו מה שבראש שלהם ושיהיה ערב מוצלח וזהו שכולם כבר יפסיקו להתלונן מי שרוצה שילך מי שלא רוצה שלא ילך

Superdror

New member
אתה לא יודע כמה חשבתי אם להגיד

את זה או לא להגיד את זה :> ובפורום הם שילמו גם 89 שקל :)

blueman1

New member
בפורום אתה הולך בשביל להקה ידועה

לא בשביל ערב אמנים מתחילים

Dafnana

New member
מה להקות ידועות?

אתם לא יודעים כמה שאתם מפסידים.. להקות ידועות הם בדרך כלל המפסידנים הכי גדולים, ההופעות הכי משעממות תחשבו מה זה לעשות אותה הופעה לקידום דיסק 25 פעם אתם רואים שאריות מהופעה שבמקור שלה היתה חצי מבדרת להקות חדשות מתאמצות, מזיעות, קופצות, יודעות מה הן עושות לא פחות מהזקנים

twigy

New member
העניין הוא שונה בתכלית

כשהולכים להופעה לא הולכים לראות את זוזו מקפץ עם הגיטרה הולכים לשמוע מוזיקה, ורצוי שנכיר חלק מהשירים.. הופעה של להקה זה לא הצגה בבימה, הם מנגנים מוזיקה. כמובן שזה אחלה כשיש גם שואו.

Dafnana

New member
כש..

כשהולכים להופעה לא הולכים לשמוע מוזיקה אלא הולכים לראות הופעה מוזיקה יש בדיסקים

למעלה