"רוק ב-ז´"

twigy

New member
מדובר כאן על גם על אוירה

לדוגמא אני הלכתי להופעה של כנסיית השכל פעמיים ההופעה לא השתנתה פשוט זה כיף להיות במקום שיש אנשים שהם כמוך בערך.

twigy

New member
לא אוהב את ההתנשאות הזאת

אני יודע בשביל מה אני הולך להופעות זה שאת רואה את זה בצורה שונה זה לא אומר שאת החכם מציון שאחרים יבינו אותו רק אחרי כמה זמן.

Dafnana

New member
חינם!!!!!!!!!../images/Emo98.gif

ההופעה במקיף ז´ היא חינם כן כן יופי

Meselfoh

New member
fu** u motherfu**er

אל תדבר. אתה עד לפני בערך חצי שנה אהבת סליפנוט. עכשיו החלטת שאתה בלאקר קשוח אז אתה לא תשמע חס וחלילה טפו טפו טפו סליפנוט. זה מתחת לרמתך. אתה סתם נורווגי-סנוב-וונאבי. תשמור את ההערות המפגרות שלך לעצמך. אהה כן, ועוד דבר אבי ביתר המחתרתי רולז!

pikitup

New member
don´t dis me you ho!

בחיים שלי לא שמעתי סליפנוט. לא הייתי ואני לא עכשיו בלאקר. ולא ברור לי מאיפה יש לך את היומרה לחשוב מה שמעתי, מה אני שומע ואיך אני בוחר להתלבש. וכמו שאמרתי מזרחיתקור זה מעולה אבל אני שונא מזרחיתפופ כמו אייל גולן ושרית חדיד. הם סתם פוזרים וסל אווטס. מוכרים את העקרונות שלהם בשביל שיוכלו לקנות עוד ג´ל לשיער.

Hamall

New member
כנראה אתה עיוור...

כי הוא כתב לנורוגים באים את ההודעה שלו...

pikitup

New member
וואלה.. אתה צודק.. מתנצל

ברצוני להביע את התנצלותי לכל הנוגעים בדבר בשלושה עותקים

Meselfoh

New member
i was dissing the norwegian

i do not say things without knowing what i talk bout. dont u think i adressed. i know him so i said waht i said. no hard feeling aight?

קודם כל. סליפנוט אף פעם לא היו

האהובים עלי אם בזמנו מישהו היה שם אותם לא הייתי מתנגד. עכשיו אני התפכחתי. אל תוציא לי שם של הארדקוריסט. ואומרים אבי ביטר

טאלנה

New member
מה הבעיה?

עודד, וואו, שמו לך תווית, עכשיו אתה חייב להתאבד, אסור שיגידו שאי פעם שמעת סליפנוט אה? זה כל כך מסוכן שיקחו לך את הדימוי של "אני מטאליסט קשוח"! תצא מזה כבר!! ותפסיקו את השיחה המטומטמת הזאת!

PunkInDrublic

New member
לעזאזל איתך!!!!!!

מה מטאל בזה?! יא אללה זה בסה"כ ויכוח בין שני אנשים. אתה מעצבן ברמות עולמיות ;;~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!

Hamall

New member
כן. אוף...

מה הבעיה לדבר על מה שרוצים?!! זה פורום של אנשים מב"ש שמדברים על מה שבא להם ולא פורום של אנשים מכל מקום שמדברים על ב"ש... די כבר עם השטויות!

למעלה