רוצים קטע מפחיד?

לא הבנתי

מה לא בסדר בתמונה.. וזה נראה כזה כאילו הראש שלך מודבק שם! מה לא פסדר? אגב- -נכנסתי במקרה לפורום - נשמע פורום מעניין.. נבדוק אותו
חח

כן

הוא ידוע כאמן שעוסק גם בריאליזם (תמונות נוף) וציורים הזויים שממש לא ריאליסטיים) הוא צייר מעולה

אני לא מאמין למילה ממה שאתה אומר.

אני לא רוצה להיות בוטה... אבל לדעתי אתה בנאדם משועמם, לקחת תמונה תמימה, ולא אומנותית במיוחד, שינית אותה קצת בפוטושופ ואפילו את החתימה לא טרחת לעצב כמו שצריך. בתמונה השניה אתה מחפש צורות מפחידות בצלליות של העצים, ומדגיש אותם כאילו עלית על שו"ס. הדבר היחיד שמפחיד בתמונה ההיא זה הפרצוף המטושטש שלך, ותודה באמת שלא אמרת שמשהו באנרגיה מסביב טשטש לך את הפרצוף - כי אז באמת לא הייתי ישן בלילה. אם אתה רוצה להוכיח משהו, כנס לאתר הזה. באתר הזה אפשר להוריד תוכנה שמאפשרת לך להסתכל על כדוה"א מלווין של נאס"א ולהתקרב לכל מקום בגלובוס עד לרמה של בניינים. תמצא את הקיבוץ שלך ואת שתי חורשות האקליפטוס, ותוכיח שהן זהות מבחינת המיקום של העצים. רק אז אני אולי אחשוב שמשהו מוזר קורה שם. אני רק אגיד לך שאני לא בנאדם סקפטי - אני ראיתי עב"מ בעצמי לפני שנים רבות באיזור נתניה, ועוד לא הצלחתי לפתור את התעלומה. אבל מה שאתה מספר פה זה עלוב וחסר על נגיעה במציאות.

אל תכנס בי אחי..

אני רק הבאתי מה שיש לי ושיתפתי, לא התעסקתי בשום פוטושוף.. אני בדיוק כמוך לא כל כך מאמין - אבל הבאתי מה שיש לי!

coaxcable

New member
אפרופו

לפני 3 שבועות ראיתי משהו שנע כמו חללי אבל לכיוון אחד ובמהירות שאינה כמו מטוס שניתן איכשהו להבחין בו בד"כ אך ללא קול..מישה העירלי שזה לווין..מבחינתי חללית ולווין=אותו הדבר, כלומר עב"מ. ע"במ הינו עצם בךתי מזוהה ויכול להיות כל דבר כולל עיפרון שבור שנופל מהשמיים

חה נו.. אל תצחיק אותי

למדתי אומנות וראיתי מספיק תמונות עם נטורליזם ואני יכולה להעיד שזאת תמונה שעובדה במחשב ולא ציור

אז את למדת

ואני לא ככה שאני לא יודע על מה את מדברת בכל אופן אני לקחתי את הציור שלו (שצוייר בשילוב עם צבעי שמן וצבעי מים) ואבא שלי סרק את זה למחשב (הוא בעלים של בית דפוס)

coaxcable

New member
היה על גראס ומפה השילוב

של האגדה: מציאות ולא מציאות.מה שאני אומר...הוא צייר מה שהיה אמיתי אבל שילב את המוזריות כדי להשאיר חותם נוסף של משהו באמת לא טוב או לא מציאותי שם, ומכן העצים את הסיפור אצל בני הקיבוץ!

צודק מפחיד

ראיתי התמונה קיימים רוחות שטניות ועליהם אלוהות, מספרם רב, הפתרון לא אציגו בפורום, יש צורך בביקור המקום. מציע לא לגשת לאיזור התמונה.

היה רעיון

וכבר הגיע לשם רב שמוציא דיבוק הוא ברח מהמקום וטען שהוא מקולל מדי. והוא התנדב... כדי להוציא בעזרת קבליסט תותח את האנרגיות הרעות, צריך המון כסף, שאף אחד לא ירצה לתרום.

מר החיי בקיבוץ

הכוונה להתייעץ עם מי שמבין ברוחניות, רבנים בעיקר ו/או אנשים רצינים המשרתים אלוהים.

coaxcable

New member
תתיעץ עם איזה גורו..מהודו או משהו

הם חזקים דרך אגב ולא מכירים את הסיפור אם לא תספרו לו כמובןאו אפילו איזה כומר

למעלה