רוצים קטע מפחיד?

coaxcable

New member
תמורת 100 ש"ח גם אני לא הייתי מגיע

תן לו 1000 ומעלה וגם אני אגיע איתו ובלעדיו. מראש, הפחדתם את הרב. מי אמר שרבנים לא פוחדים. אם תגידו שלדעתכם יש קללה במקום מבלי לומר לו מה ומי ולמה ואיך..ושיהיה מאיזור אחר..ומרוחק..הזמינו אותו.למה שלא תזמינ את הרבו "רנטגן" איפרגן מנתיבות. הוא בד"כ עוזר ובחינם, או בתשלום סימלי כפי שרבנים אמורים לעשות! או שיש אפילו כמה נוספים שם ובשדרות..ראה הפלא ופלא..פתרונות חכמים ולא נבובים או "קנוים"..העניין שלכם שאתם תוקעים גול לעצמכם, ולכן אתם לא תתקדמו.

עמי...

מעניין..מוזר...הייתי רוצה לראות את התמונות. מה אימא שלך גילתה בתמונות? באיזה קיבוץ אתה גר? מחכה לתשובה....תודה מראש אבישג

yaeliki

New member
ממש כמו בסרט הכפר - שהם פחדו להכנס

ליער מחשש שיקרה משהו בעקבות סיפורים מהעבר

coaxcable

New member
לפעמים האמונה משפיעה על מי שמאמין

בה, כמו דתיים, תגיד שיש שם רוחות עוד מהתורה, והם יגידו שרק רבנים חזקים יכולים לטפל וכך וידירו רגליהם מן המקום. תגיד לסתם דתי, שיש צורך בעזרה ואם לא יזכור או יכיר נתונים באמצעות כוח אמונה שלו יכנס לשם ואם ירצה יוכל לגרש מה שיש שם!

דג123

New member
דמיון עשיר

חבל שאתה מתעסק בדברים כאלו, לדעתי יש לך דמיון עשיר, אבל אם באמת האינטואיציה שלך מראה שמשהו שם לא טוב אני הייתי מתייעצת עם רב אולי יש שם מישהו קבור ולא אמרו עליו קדיש...? שווה לבדוק

?!

מה חבל שאני מתעסק?... מי מתעסק עם זה בכלל?.. לא מתעסק בזה... אני סתם שיתפתי - אלוהים אדירים..:) הדמיון הוא לא שלי, הוא של אמא ודודה שלי

coaxcable

New member
כמו ב"אלכס חולה אהבה" - האימא

הדודה ומי לא בילבלו בשכל, לא? הפולניות האלו..שלך גם כן כאלו? הרכלניות שמדברות הרבה :)?

flat22

New member
החיים בקיבוץ

בוא נאמר שהתלהבת מה"פוטו שופ" במחשב וביקשת להראות כמה אתה גרוע בלעוות דברים.. לא משהו בשיט.

תגיד - מה הבעיות שלך?!

אני כתבתי מאה פעם שרק הבאתי את התמונות כמו שקיבלתי אותן! לא יודע מה זה הפוטו שופ הזה שהזכירו פה, אבל באמת לא עיוותתי כלום אין לי איך להוכיח.. אל תתנפלו עלי, אני לא עשיתי כלום לתמונות, ככה קיבלתי אותם, אני אשאל את דודה שלי..

coaxcable

New member
אתה לא רוח הקודש במקרה

זו שמזXXXXת עם כל דבר? ומביאה לעולם חיזירים? איש..באמת..מי עיוות? בהתחלה הייתי בטוח שמשהו קרה ואז אמרתי..וואלה הרבה אפקט של פלאג אין BLUR (טשטוש) או אפילו גאסיאן BLUR :D

קראתי את כל התגובות שכתבת עד עכשיו.

בתוך שעה אחת הוכחת לי דבר אחד: אתה טרול אני לא מגיב אליך, כי זה יפתח ויכוח. (אופס הגבתי, מבטיח פעם אחרונה)

coaxcable

New member
טרול = אולי

כולנו טרולים ומטורללים..כל אחד וסיפורי הסבתא שלו..אבל אל תגיד שלא נהנית לקרוא, בהומור המשולב ברצינות גמורה מה אני מציע. וסתם שתבין אני לקראת השלושים ופה כי הדברים האלו מעניינים..אז "שלא יעבדו עליכם" מה נעלבת שהיית חייב "לפלוט" את ה-טרול? :), איש אתה חייב טיפול..אם אתה חושה שהייתה השפעה עליך..גש..הם בד"F בודקים בתת מודע שאריות של מטענים או מחשבות זדוניות, רעות וכדומה..אבל רק תדע שחלק ממה שהצעתי לך שם..היה רציני ביותר..רבנים, כמרים, גורואים וממרחק וכדומה

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif והמקור שלך הוא../images/Emo35.gif

אני לא אומר שהתמונות אמיתיות, אני לא אומר שהתמונות בדיות הן. אבל, אני מנסה להגיד דברים שיקחו את הסיפור ויוציאו ממנו את הטוב, מה שאני וכל שאר חברי הפורום יוכלו ללמוד מהשרשור ולהתפתח ממנו. זה שאתה מגיב בצורה הזו, לא עוזר לאף אחד. אתה "סתם" פוגע בצד השני, שיכול מאוד להיות שלא ניסה לשקר או לרמות, אלא רק לעניין אותנו בתמונות שמצא. ... ולא משיג מזה כלום, מאידך. אם אין לך הערות על הנושא, אל תגיב- כי בין כה וכה לא יוצא מזה שום דבר. [רק הצעתי הכנה, כי בסופו של דבר, אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה, כל עוד זה לא נוגד את חוקי תפוז והפורום] הפריק.

יש שם משהו

יכול להיות שיש שם רוחות רפאים של אנישם משתו שם נאי מאמינה בוכל הדברים האלה לכן נאי בטוחה שלא סתם יש שם אנרגיות רעות אבל אם אתה וצה להיפר מהם אתה צריך לברר מה באמת קרה ואלי הרוחות האלה דואגות וצריכות עזהר כדי שהם יניחו לכם אתם צריכים לעזור להם.

חבל על המאמץ

מה אני אגיד, כל כך רציתי להאמין בסיפור הזה ולהכניס קצת פלפל לחיי המשמימים. אבל לפחות כשטשטשת את הפנים בפוטושופ (זה אחד הכלים הבסיסיים, לא צריך להיות גאון כדי להשתמש בזה)לא יכולת לעשות זאת קצת יותר מדויק? ובכלל, לאן בדיוק "נעלמו" התמונות האחרות מהגבעה?

יש עוד תמונות

פשוט אין בהן שום דבר מוזר לגבי הטישטוש של הפנים, עשיתי את זה עם העורך תמונות של אופיס, לא עם פוטושופ... אין לי מושג בפוטושופ.. גם נראה לי שאין לי פוטושופ

coaxcable

New member
יא חביב סולטאן (אפרופו אותמאנים

וסיפורי טורקים כמו ששותים קפה בקומזיץ): פוטושופ היא הכוונה לכל תוכנה שמטשטשטת. עוד לא הבנת, אנחנו הישראלים מכירים רק את השם הזה לכל תוכנת ציור "פ-ו-ט-ו-ש-י-ט" אה זה " פוטושופ קח רוח קלילה ונשוב עימה אל הסיפור בהמשך הזירשור..אהבתי מה שמציעים ואת כל מהלך השירשור הארוך הזה על כלום..אלא עד שיוכח אחרת!

lihidvir

New member
../images/Emo121.gifאשמח לקבלאת התמונות

אז תהיה ונחמד ותשלח לי אותן

למעלה