רוצים קטע מפחיד?

באמת

רואים שפספסת את קו המתאר של הפנים בטשטוש...בכלל, באיזה קיבוץ אתה גר?

מה עשיתם ממני?

באו אלי בטענות שאני זייפתי את התמונות באשכול ההוא, בעזרת תוכנת עיבוד תמונות שנקראת פוטושופ, קראו לי שקרן, רמאי... בחייאת! סך הכל באתי בשיא התמימות, קיבלתי את התמונות האלה מאמא ודודה שלי, זה הפחיד אותן ואותי קצת, ומשיעמום חיפשתי פורום לחלוק איתו את הסיפור, ומצאתי את הפורום הזה... א. לא נראה לי שיש לי בכלל את ה"פוטושופ" הזה, וגם אם היה לי, אין לי מושג איך עובדים עליו.. ב. לא באתי לגרום לאנשים להתחיל להאמין בעולם הבא, אני בעצמי לא מאמין בזה ונוהג לקרוא לזה שטויות.. ג. איזו התנשאות, אלוהים! אנשים הכניסו לי מילים לפה בלי לקרוא בכלל.. ד. הקטע המעליב פה, הוא שבאתי בשיא התמימות לשתף סיפור שקרה לי לאחרונה, במטרה לקבל דיעות בנושא - ומה שקיבלתי זה כמה פידבקים של רצון לעזור, אבל קיבלתי המוני תגובות של התנשאות, קריאות גנאי, כאילו שאני בא לרמה אנשים - למה שאני ארמה?... תנו לי סיבה אחת מוצדקת! סתם לא נעים.. לא יודע מה להגיד האשכול הגיע לדף הראשי בתפוז, כנראה שהוא באמת מעניין, אבל בכל זאת... אנשים חייבים לשמור על תרבות דיון! (אני לא מאמין במילה וויכוח, אני מאמין במילה דיון) גם אם אנחנו באינטרנט, יש צורה לדון. תוכלו לקחת את זה כצ'יזבט, כאגדה, כסיפור אמיתי, כסיפור שיקרי, איך שאתם רק רוצים! אבל אל תהרגו אותי! רק הראתי תמונות באותה צורה שקיבלתי אותן, אין צורך להתנפל עלי, אני לא באתי עם שום כוונה רעה, לא זייפתי כלום ולא שיקרתי לגבי השמועות שיש על המקום, והדגשתי שזה שמועות. הדבר היחידי שאני מוכן להתנצל עליו, הוא שפתחתי דיון שחלק מההודעות בו גרמו לאנשים מסויימים לאבד את הניצוץ הקטן של האמונה שצץ לרגע. כמובן שלכל אחד יש זכות הבעת דיעה, אבל יש דרך וצורה. אם הייתי מגלה שדודה שלי/אמא שלי זייפו את התמונות (אוי ואבוי להן) אז הייתי בא הנה ומתנצל פי 1000 בשמן ובשמי. (כרגע ממה שאני יודע אף אחת מהן לא מתעסקת בענייני גרפיקה.) עמי נ.ב אם אני אגלה שזה זיוף, אני מבטיח להודיע, אבל בינתיים אני עומד מאחורי מה שאמרתי. (שזה מה שקיבלתי)

בנאדם, מצטער שהתפרצתי עליך.

אני מקבל את טענתך שקיבלת את התמונה מדודתך\אמך. 1. אני בטוח ב-100% שהתמונה היא לא ציור של קסטל, אלא עיבוד ממוחשב, אבל אני אשאיר זאת לך לגלות. 2. זה די משעשע שבחרת להסתיר את פניך, זהותך, ומקום מגוריך, שכן כל אלה מופיעים בכרטיס האישי שלך ובבלוג שלך, לצד סיפור חייך המעניין... סתאם, חשבתי שיעניין אותך לדעת את הפרט הזה בפעם הבאה שאתה רוצה להישאר חסוי...
3. תשכח מהסיפור הזה, אין לדעתי סיבה לפחד ולא לישון בלילה. אחרי שתתגייס יצא לך לראות עוד הרבה צלליות מפחידות, אני מציע שתפתח אטימות לכך אחרת אתה תשתגע. בהצלחה בשירות הצבאי.

Dark faith

New member
תקשיב,

אם לא הייתי מכירה אותו (ובטעות גליתי את זה- ממש בטעות!, עמי פישפשתי לך בכרטיס, שמחה שמצאתי אותך). גם אני הייתי חושבת שזה זיוף, אבל מדובר באדם אמין, שבא מקהילת מיסטיק לנד (נותנת כבוד לקהילה המדהימה הזאתי) וסמוך עליי שלא מדובר בעוד סתם משועמם. זה באמת נראה זיוף, ועבודה בפוטושופ, אבל הפעם מדובר באדם אמין.

I am a freak

New member
../images/Emo140.gif

סרקתי את השרשור וניסיתי למחוק את כל ההודעות שנראו לי בילתי הולמות ופוגעות. בנוסף, הגבתי והבעתי את דעתי בנושא- לעצרי, אני לא יכול לחסום הודעות מסוג זה, כיוון שחופש הביטוי שורר בפורומים של תפוז [וכל הכבוד לתפוז על זה] כל עוד הוא לא פוגע באדם מסויים או קבוצה מסויימת של אנשים. לכן, אני רק יכול לבקש ממך לא לקחת ללב כל הודעה של איש קטן שמנסה להביע את דעתו. תזכור שיש לנו חברה מגוונת ולכל אחד יש את הזכות להביע את דעתו. בנוסף, אני בטוח שהמסר לא היה כלפיך כאדם, אלא כלפי הסיפור שלך- לכן, על אחת כמה וכמה אין לך סיבה להיעלב. הפריק.

לא מזלזלת

לגבי ההודעה אני אישית לא מזלזלת בנושא והשאלות נובעות מהרצון להאמין בסיפור שלך (אגב אני נוטה להאמין מכיוון שאני מכירה את הצייר ואני מאוד מקווה שיהיה לך מינימום מוסר לא להשתמש לשווא בשם של צייר שנפטר...). לכן חשוב לי להבין, כתגובה לשאלה הקודמת שלי אמרת כי התמונה טושטשה (???) בתוכנת אופיס. מה שלא מובן - עזוב את הקטע של הפוטושופ...התמונה טושטשה בתוכנה אחרת או שככה היא פותחה? בבקשה תענה תשובה בוגרת לגבי התמונה (ככה היא יצאה מפיתוח? מתי קיבלת אותה?) ולא תשובה מתחמקת לכך שאנשים מזלזלים בסיפור שלך... תשובות כאלה במקום הסברים מובהרים יגרמו לי אישית (ואני בטוחה שלעוד רבים מהפורום)לא להאמין לסיפור הזה.

השם המלא?

השם המלא של התוכנה? Microsoft Office Picture Manager התמונה הגיע אלי כמובן בלי הטישטוש פנים... כתבתי שאני בעצמי טישטשתי את הפנים. הסיבה? פשוט לא רוצה לפרסם את הפנים שלי בנושא הזה... מותר? את התמונות שלי קיבלתי מזמן, לאחרונה אמא שלי הציצה באלבום, ראתה את התמונות, שמה לב לצלליות מוזרות ולא הגיוניות, ביקשה מדודה שלי (אחותה) לסרוק את התמונות ולשחק עם הצבעים, כי אולי מסתתר שם משהו (אמא שלי מאמינה בשטויות האלה) ודודה שלי החזירה לה את התמונה עם ההדגשות - אמא שלי העבירה לי את התמונות רק כדי להגיד לי "תתרחק מהמקום הזה, תראה מה רואים בתמונה". ואני? אני שיתפתי את הפורום הזה, כי הייתי סבור שזה יעניין את האנשים שנמצאים בפורום הזה.. הכי פשוט בעולם..לא?

coaxcable

New member
לדעתי..הביקור שם ביעת אותו רצח

(מישהו הזכיר רצח...מבעית בההההההההההההההההההההה בווווווו) והוא היה הפראייר ששלחו להביא מים, זוכרת? הוא עדיין בטראומה. מצד אחד אני צוחק פה ועכשיו אני רציני, איש הלכת לפסיכולוג?

Dark faith

New member
קצר אמונה? אתה?

אתה האחרון שיכול להיות קצר אמונה. שלום לך- וותיק מיסטיק לנד ופיצוץ.

לב אם

New member
אתה בטוח שזה אקליפטוס???

לפי מה שאני מכירה עצים - המראה של העצים האלו בכלל לא דומה לאקליפטוס. מה גם שאת האקליפטוס הביאו לארץ בקטע של יבוש ביצות, והבריטים וממשיכי דרכם דחפו אקליפטוסים לכל מקום - אבל זה ממש לא היה לפני 200 שנה. הציור יפה מאד.

למעלה