רוצים קטע מפחיד?

רוצים קטע מפחיד?

זה עניין מוזר, אני קצת קצר אמונה במה שאני הולך לספר, אבל נראה מה יהיו התגובות שלכם. אני גר בקיבוץ, שיש בו משהו מאוד מוזר מבחינה גאוגרפית. מצידו המזרחי של הקיבוץ, ומצידו שמערבי של הקיבוץ, יש שתי גבהות, שעל כל אחת מהן יש חורשת אקליפטוס. העצים בני למעלה מ200 שנים, ואף אחד לא יודע מי שתל אותם ולמה. (יש סיפורים שאומרים שבתקופת העות'מנים היה שם קבר אחים ענק שעליו נשתלו עצים) מה שמוזר, זה ששתי הגבהות מאוד רחוקות אחת מהשניה, משהו כמו 5 ק"מ מפרידים ביניהן, אבל כל חורשה שעל כל גבעה, העצים הזקנים מסודרים בדיוק באותו סדר, סנטימטר על גבי סנטימטר, אפשר להגיד - קופי! אותה החורשה, בשתי גבהות. אומרים שבכל אחת מהגבהות יש אנרגיות רעות עצומות, מאוד רעות, וכמובן שתמיד קר בהן. צייר מפורסם ששמו הוא כלב קסטל ז"ל, היה ממקימי הקיבוץ הזה, ולקראת מותו הוא צייר המון ציורי נוף של הקיבוץ, כל הנופים היו שמחים וצבעוניים, אבל רק ציור אחד, של הגבעה המזרחית היה קודר ומפחיד. אם תרצו שאני אשים כאן את הציור, תבקשו. גם מצאתי תמונות שצילמו אותי כמה חברים בגבעה ההיא, המזרחית, כשהייתי בן 17, ואמא שלי גילתה משהו מזעזע בתמונות שצולמו. אם תרצו לראות גם את התמונות, רק תבקשו. עמי

והנה התמונה האוריגינלית שצולמה שם

תתעלמו מהטישטוש פנים, אני סתם לא רוצה לחשוף פנים.. תסתכלו מסביב לתמונה, על הרקע.. משהו מוזר בעשבים מימין, בעץ למעלה ובצל של העץ מצד שמאל..

לא בטוח

לא בטוח שזה מה שזה נראה, אבל לדעתיזה ממש מפחיד. וךפי מה שאני יודע אנרגיות יכולות להשפיע על מכשירים חשמלים וגם להעוות תמונות בצורה מחרידה. הז לדעתי יותר עדיף שתתפוס מרחק מהמקום

הקטע הביזארי כאן

זה שכשהייתי שם, חייכתי אל המצלמה, משום מה התמונות שחזרו מפיתוח מראות את הפנים שלי מאוד עצובות, כאילו זה לא אני..

uu dd pp

New member
וואייייי מגניבבבבבב ../images/Emo6.gif

תנסה ללכת לשמה בלילה, תראה מה קורה לך, ותחזור לספר לנו, אפילו שלח לי מסר אולי אני יבוא לקיבוץ שלך נעשה שמח

אממ

כבר הייתי שם בלילה המון פעמים עם חברים עושים שם קומזיצים אתם יודעים... אבל החרא זה, כששולחים אותך להביא מים... אתה הולך שם לבד... זה הדבר בין המפחידים ביותר שיכולים לעבור על בנאדם הראש כבר מתחיל להמציא דברים בדמיון, אתה ממש שומע לחשושים, למרות שאתה יודע שזה רק בראש. הייתה אישה אחת שסיפרה שרדף אחריה שם מישהו עם סוס שחור.. לא יודע.. המקום מלא בכל מני אגדות.

קל לדבר, הא?

מה זה תחקור, אתה חושב שזה פשוט? את מי לחקור?.. את העצים?.. העצים הם היחידים שיכולים להעיד מה היה שם לפני 200 שנים. (גם כן יכולים) יש כמה שחשבו להביא מתקשר לשם, אבל לא מצאנו אדם שמסכים להגיע בלי כסף. רשות העתיקות לא מתעניינת כל כך במקום ככה שחפירות ארכיאולוגיות לא בזמן הקרוב. מעבר לזה - אין שום דבר לעשות.

EdisonGirl

New member
אממ...

אף אחד לא יודע מה היה שם לפני שנוסד הקיבוץ? אולי בערים שכנות. אם יש אפשרות, אתה יכול אולי לחקור בספרי היסטוריה ולנסות להגיע הכי רחוק שאפשר. אם זה בארץ, דומני שזה לא כזה קשה. יש כ"כ הרבה ספרי היסטוריה, אחרי הכל...

לפני הקיבוץ

שנוסד ב48, היה השטח שייך למנדט הבריטי, ההיסטוריה מגיעה רק עד השבטים הבדואים שהיו באיזור.

EdisonGirl

New member
הו...

ואתם מכירים אולי צאצא כלשהו של בדואי שחי אז באיזור? כלומר, אולי אפשר לשאול איזושהי משפחה בדואית בקשר לזה. הרבה משפחות אוהבות לשמר את ההיסטוריה של המשפחה ומעבירות סיפורים ומזכרות מאב לבן. אולי יש מישהו שתהיה לו איזושהי פיסת מידע מעבר לאגדות...

EdisonGirl

New member
חחח.. אבל זה מסקרן...

אתה יודע, סתם לחשוף את הסוד שמאחורי המוזרות הזאת... אבל ניחא..

coaxcable

New member
כמה עצות, אולי בתשלום ואולי

כדי לדעת מה גיל העצים האמיתי, הביאו אדם שמתמא בבוטניקה וכיוצ"ב, מבלי שמישהו יגלה או יספר לו את הסיפור, אוקי? כי תמיד יש מטומטמ/ת שמגלים מה כביכול בודקים או למה או לשם מה הגיע איש מקצוע..שניים-שלושה נציגי הקיבוץ יתלוו ויבדקו שאכן העצים הם 200 שנה ואולי יותר...ואם אתה חי בצפון, לא? יש שם הרבה תילים של ישובים קדמונים, כמו באיזור טבריה או משהו...וכל גבעה הינה תל של 100 ישובים שנבנו זה על גבי זה ועל גבם שך מתים, סתם ככה לידיעה...בכל אופן, הוא יגיד את גיל העצים ע"י חיתוך וספירת העיגולים בתוך הגזע. תפתח באמת ספרים על איזורך באנציקלופדיות, חקור שמות של ישובים מסביבכם, ולך אפילו לרב כלשהו שיכול לספר היסטוריה יהודית כשרה על האיזור והמקום..או אפיךו לאיזה ערבי, דרוזי וכדומה או בדואי שמכיר את הגיזרה..ואל תגלה למה את שואל...שאל שאלות כלליות וזהו..אח"כ תתקר לתוכניות בארה"ס שישמחו לחקור בשבילך במשך זמן, אפילו שנים, תופעות מסוג זה! הייתה לפני 10 שנים תוכנית מסוג זה בערוץ 1 אם אני לא טועה על רוחות בישובים של אנשחם בחן"ל...!

coaxcable

New member
הממ כן אבל לפעמים קורה

שנוצרות צורות בכרי דשא ובעצים. לא שאני לא מאמין אבל יכול להיות שסתם יצא ככה. תשמע..אם נתעכב על הרבה תמונות טבע, נראה שם פנים..

למעלה