רוצה לשתף אתכם

אלה יקרה

הצטמררתי לשמוע מה שחווית וכל הכבוד לך על השיתוף והאמון שאת נותנת בכולנו. אני מצטרפת לדעתם של כולם פה בתור אחת שחוותה חוויה דומה-שונה מאדם שאני מכירה, לפני הרבה שנים, ולא העזתי לדבר על כך, כי חשתי שיש לי אחריות ואני אשמה במובן מסוים, כי לא התנגדתי מספיק... וכל מה שאת עוברת בעצם עכשיו ושואלת את עצמך... אני יכולה לומר לך, שאחרי שנים רבות (כמעט 15 ), כשהעזתי לפתוח את זה בטיפול, הבנתי שעצם העובדה שהוא הכיר אותי טוב,ונתתי בו אמון, רק החמירה את העובדה שהוא לא בסדר ושהוא ניצל את התמימות שלי ואת החולשה שלי וגרם לי להרגיש לא בסדר עם עצמי. אל תחכי כמוני, 15 שנים, טפלי בזה עכשיו ותמנעי המון בעיות בהמשך. אחרי שעברתי טיפול הבנתי שאני בסדר גמור ואם אני אומרת לא- אני מתכוונת ל- לא!! ואף אחד אין זכות לעשות לי דברים שאיני מעוניינת בהם! (והנה היום אני אפילו חושפת את זה מול כולם פה, שחלקם אפילו מכירים אותי...ומרגישה עם זה נוח, כי אני יודעת שאני הייתי בסדר- הוא לא!) אזרי אומץ וכוח וטפלי בזה עכשיו הנה הצלחת לכתוב על כך, אזרי אמץ לדבר על כך מול המטפלת שלך, או פסיכולוג, או לכל אחד שאת חשה כלפיו אמון והתנקי מתחושת האשמה בהקדם. שולחת לך חיבוק גדול
תמי

ella bella1

New member
אני מודה לך על שיתוף

אולי תוכלי לספר לי מאיפה אזרת אומץ לספר על האירוע הטראומטי שחווית? כי בינתיים נראה לי שאין לי מספיק כוחות נפשיים כדי להתמודד עם התגובות של האנשים... עוד יומיים אני נפגשת עם המטפלת שלי ואני מקווה שעד אז יהיה לי מספיק אומץ...

אלה שלום

התחלתי לכתוב כאן את התשובה, אך הרגשתי שאני נחשפת מדיי, לכן שלחתי לך מסר בינתיים את לא צריכה להתעסק עם התגובות של האנשים, היי רק את מול המטפלת שלך לאחרים תספרי בבוא הזמן, למי שתרגישי שאת מסוגלת לספר, למי שתדעי שתקבלי ממנו תמיכה את תופתעי לראות כמה תמיכה את מקבלת בהצלחה, תמי

yamit23

New member
../images/Emo24.gif חם מאוד

ואת כל היתר כבר אמרו
מצטרפת ומאחלת לך שתתגברי במהרה על הצלקות, בטוחה שיש לך הכוחות להתמודדות הזו.

למעלה