רוצה לשתף אתכם

שמים יקרה ../images/Emo24.gif

קודמיי כבר אמרו הכל והציעו הכל. לדעתי את צריכה פשוט להתעלם, זה לא פשוט, הוא פוגע ומעליב, אבל יקירה כולנו פה מכירים בערכך וביושר שבאופייך. לגבי האדום... הוא מגיע לך, זכית בו ביושר!!! זכית בו בגלל כתיבתך הנפלאה, בגלל תרומתך האמיתית לפורום החמים הזה. את בטח לא זוכרת, אבל כשהצטרפתי לפורום, שאלתי אם אפשר להצטרף למשפחה שלכם, וזה כי כך הרגשתי מקריאה פה טרם הצטרפותי. אז כמו בכל משפחה יש כל מיני טיפוסים... יש את הלבביים. יש את התורמים יותר ויש גם את האחרים. אופפפ כתבתי הרבה... כי באמת כואבת את כאבך ועלבונך יקירה. תמשיכי במה שאת עושה, את עושה טוב לאנשים. את אדם טוב.
את המשפחה שלנו.

12אניהיא

New member
שמים../images/Emo24.gif

אדום ניתן למי שראוי לו אדום זה רק צבע ובטח ובטח לא מה שעושה אותך.. במשך השנים שהפורום הזה קיים היו כאן אדומים שבאו והתחלפו כל אחד לפי שיקוליה של טאקי. את לא צריכה להתייחס לכל דבר שנאמר כי שוב אנחנו מגלים כמה אנשים הם רעים, למרות שאנדי מקסיקני דוני היחיד או מוטי ועוד אין ספור שמות לא עושה את זה מתוך רוע לדעתי אלא מתוך מחלת נפש וחבל שבמקום אישפוז הוא כאן להטריד את כולנו. כמו שאלמרה אמר גם אני רק עכשיו רואה כמה לא הייתי מודעת. אם פגעתי אפילו בשוגג על זה אני מיתנצלת. אני אוהבת את כתיבתך ונהנית ממנה. דרך הכתיבה שלי מעולם לא הייתה למטרות עקיצה או ירידה על אנשים אם יצא לך להכיר אותי יותר אז תוכלי לדעת זאת. תמשיכי לעשות מה שאת עושה טוב וזה לכתוב לנו.
ענת

שמים1

New member
תודה לך ענת על המילים החמות

סלחי לי אם לא אגיב בשאר המקומות שכתבת אני פשוט תשושה וגמורה מכל הסיפור הזה. אני מאמינה לך שלא ידעת וצר לי אם פגעתי בך גם אני לא ידעתי מה מניע אותך. צר לי שאיש כזה מצא מקומו בינינו וגרם לבלאגן ולהרס. כואב לי על הילדות שנפלו ברשתו , אני מאחלת לך רק טוב מעומק ליבי.

12אניהיא

New member
זה בסדר שלא תגיבי

אני כבר עשיתי את ההחלטות שלי ואני מיתכוונת להעלם מכאן. כל טוב וחיים מאושרים

טוב חברה...../images/Emo12.gif

זה רק מראה עד כמה הנט הזה יכול להרע...
בחיים לא הייתי מאמינה על האיש הזה...טוב הנה הבלתי צפוי קרה בקיצור הפורום הזה אף אחד לא יפגע בו נקודה
אני אשמור עליכן טאקילה ושמיים ובעצם זהו אעשה הגנות עליו
על כל הפורום...לאנשים רעים ומכפישים אין גישה לפה וזהוווווווווו
טוב תביאו חיבוקי
ועוד אחד...

שמים1

New member
ורד אהבה ../images/Emo141.gif

תמיד כאשר אני קוראת אותך אני חושבת עד כמה מתאים לך הניק שלך , ורד של אהבה , תמיכה וחיבוק גדול. תודה לך אישה מתוקה , תודה

optimi10

New member
שמים ../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

תני לי לחבק אותך לא יודע אם לצחוק או לבכות אבל כמישהו שדמעות וחיוכים תמיד מהולים זה בזה מחבק אותך תפסיקי לקחת ללב כל דבר את לא צריכה לקבל מאף אחד ציונים על יושרך את מכירה את עצמך ואנחנו שמכירים אותך מספר שנים מכירים את החינניות שבך ,,, אדם שמשתמש בניק נוסף לניק המקורי לא שווה התייחסות ,, לא שווה להשקיע בו אפילו לא דמעה קטנה אחת ..

שמים1

New member
יודע אופטימי ../images/Emo24.gif

החיבוק החם כאן של כולם מרגיע אותי באמת. תודה לך על מילים מנחמות ותומכות

הAני

New member
מדהים ולא יאמן

לאן כבוד ואגו יכולים לקחת בנאדם. נשמע לי כל כך הזוי, שמים. קראתי ולא האמנתי. קבלי חיבוק
את וכל אחרת שנפגעה

למעלה