רוצה לשתף אתכם

../images/Emo24.gif

שמים יקרה אין לי מילים פרט ל... את צודקת! האיש נבל שפל וחסר חיים לחלוטין! להגיע לרמה של נסיון כזה עמוק לסכסך בין אנשים להגיע לרמה של פגיעה כה חזקה הרי זה שיא הרישעות! זה הרוע בהתגלמותו... על אנשים כאלו חבל לבזבז אנרגיה בכעס אנשים כאלו צריך פשוט לבעוט הצידה מהחיים,להתעלם ולהמשיך הלאה וכמו שכתבתי לחברת פורום מסויימת כשנפגע בנסיון להכפיש את שמה את זו מי שאת את החום,האכפתיות,השימחה אי אפשר לקחת אותך אנשים כאן מכירים אותך ואת פועלך אנשים כאן אוהבים אותך בזכות מי שאת אף אחד כאן לא ייתן לאיש רע שמונע מתוך כוונת זדון להשיג את מטרתו וגרום לנו לחשוב עליך רעות... תהיי חזקה שמחה ואמיתית כמו שאת.. האיש הזה מחוק טוטאלית עכשיו ואת צריכה להמשיך הלאה..

שמים1

New member
תודה על התמיכה

ומכיוון שאני אמיתית באמת קשה לי כרגע להיפתח אלייך. אני זעקתי את זעקתי גם אלייך ואת תמכת בו .וקשה לי כרגע לשכוח את זה אני כואבת גם את זה.

paloma blanca

New member
../images/Emo2.gifאני בשוק אני בהלם אני המומה

וואללה ... האדם האחרון שהייתי חושדת בו !

שמים -יפה לך אדום.

אולי כולנו נקבל צבעים מגברת מנהלת ונהיה פורום מיוחד. אפשר כחול או ירוק? יאללה שימי פס על הקינאה. מחר אני קונה צבעי טמבור.נו בטח אני צריך לצבוע את הקירות בבית.

אגב, לגבי האושר [כי הצצתי] לאביר

אביר חביב, אני למשל, הופכת להיות מאושרת, כשאני מצליחה לגרום לאנשים אחרים להיות מאושרים. אבל אני מודעת לחלוטין לכך, שזה צד אגואיסטי בי, זה צד שלוחש לי: אם אנשים יהיו מאושרים לידך, סימן שאת נאהבת. וזאת האמת הערומה שלי....... מה שלך?

את יודעת

שאני לא נאהבת שם [
], נכון? אין צורך לפעור להם פצעים ישנים, הם מתגבשים שם היטב יחדיו, וטוב להם. אני נשארת פה. אבל את יודעת שאותך אני אוהבת ומעריכה.

paloma blanca

New member
../images/Emo9.gifמי דיבר ...

על ללכת מכאן?? פה טוב ונחמד ואפשר גם פה וגם שם לא? חוץ מזה את יודעת שיש גם כאן וגם שם הרבה הערכה לכתיבתך נכון ? וחוץ מזה .. את יכולה להגיב רק לי אם את רוצה

אלמרה

New member
רק עתה רואה עד כמה לא הייתי מודע

להתרחשויות שמתחת לשטיח... אולי מוטב שכך כי למדתי מנסיון קודם שבמריבות והתגוששויות בסופו של דבר כולם יוצאים נפסדים. אם הבנתי נכון אנדי הוא האיש ששלח את המסרים בהם דובר וזה מסביר את היעדרותו מהפורום, לי מאוד כואב שאישה כל כך יקרה וטובה כמו שמים1 ומנהלת פורום מדהימה כמו טאKילה נפגעות מהשתלחויות ומסרים בוטים, ולכן אני מרשה לעצמי לקרוא לכל הנוגעים בדבר כולל גם המציצים והשותקים לחדול מהפעילויות החתרניות הבלתי נעימות ולהניח לכל אחד לבחור את הפורומים בהם הוא כותב. אישית, אחרי מספר התנגשויות עם מנהלו הקודם של פורום ארבעים פלוס, החלטתי לנתק איתו מגע באופן מוחלט ומאז לא נכנסתי לקרוא או להציץ ועל פי סיפורי חברים הבנתי שהתרחשו שם שינויים פרסונאליים והתרחשויות נוספות, ידוע לי כי כמה גולשים בפורום שלנו כותבים גם שם, לי אישית זה לא מפריע ולכן אני סבור שלא צריך היה להפריע לאף אחד שהם כותבים אצלנו. לכן שמים1 וטאKילה היקרות, אני מציע פשוט להפסיק להיפגע, כי אף אחד ושום דבר לא ראוי לכבוד הזה, וטוב תעשו אם תמשיכו בעבודת הקודש כאן, תפעילו את מלא המרץ והמשאבים היצירתיים ופורים שלכן בהפעלת פורום מקסים ונהדר זה (ומזה זמן עבורי זה הפורום היחיד בכל ה"תפוז" בו אני כותב וקורא פרט לבלוג שלי אותו אני גם שוקל להעביר בעתיד). שמים1 יקרה: את ראויה ביותר לצבע האדום ועלייך לשאת אותו בגאווה ואני אישית נהנה לקרוא כל מילה שאת כותבת, המשיכי להיות מי שאת, מה שאת ובצבע המתאים לך והולם אותך. טאKילה יקרה: עיזבי את הכל, התעלמי מחורשי המזימות ודורשי הרוע, פעלי כפי שאת פועלת, בשכל רב, היעזרי בהנהלתה, והמשיכי לשגשג כאן בפורום ובאופן אישי, אממממ... כן גם את הצבע שלך אני מאוד אוהב...

ושוב, לא נותר לי אלא לשיר

אדום עולהההההההההההההההההההההההה אדום עולהההההההההההההההההההההההה אדום עולה עולה עולה אדום עולהההההההההההההההההההההההה ועל כולנה, עולה אוטו אדום. שצודק.

אלמרה

New member
את שלא תעיזי להגיד ככה!!!

שום אדום לא עולה!! רק מכבי!!! ומכבי זה צהוב בכלל שתדעי, והערב יש מכבי עולה עולה מאוד וינצחו את היוונים הרשעים שלקחו לנו את השמן מבית המקדש...

רק בגלל זה, רק בגלל התגובה המתלהמת

הז'ותי. אני קוראת פה לטאקילה קבל עם ואוטו: תורידי לו את האדום. רססי אותו בכחול צהוב. גלגלי אותו בזפת רותחת את הנוצות אני אדביק לו. אדום עולהההההההההההההההההההההההההה אדום עולהההההההההההההההההההההההההה אדום עולה עולה עולה אדום עולהההההההההההההההההההההההההה אני מכריזה בזאת רשמית על פתיחת מלחמת העובדים באופים המוכשרים. פוי מכבי תחי הפועל [לא חשוב איזו] במחשבה שנייה, תשאירי אותו אדום, מגיע לו. [לא, זה ממש לא נכתב ברצינות, אבל אין על הפועל, כן?]

אלמרה

New member
אף אחד לא יוכל לטעון שלא הוזהרת....

אני מתרה בך!!! אם אתעצבן, אשלח עליך את כל יציע 11 בהיכל נוקיה... הבן שלי מנהיג שם את כנופיית הפנאטים ולא מומלץ להיות מולם עם משהו אדום, ראי הוזהרת יש להם גם "מחוטל" מיוחד באמצעותו הם מבחינים אפילו בצבע התחתונים!!! את לא תאמיני אבל החברה שלו הולכת איתו למשחקים רק בתנאי שהיא לובשת תחתונים וחזיה צהובים...

אלמרה

New member
טוב כשהמשחק הוא בחו"ל הוא מרשה לה

לצפות איתו במשחק גם ללא תחתונים וחזיה. אבל בפיינל פור - אין מצב שהוא לא נוסע איתם לכל מקום באירופה ושמעון מזרחי? הוא מקבל הוראות מהבן שלי באיזה בית מלון רצוי להתאכסן וכאלה...

פךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

אפשר להזכיר לך ששמעון מזרחי עושה רושם של אחד שמקבל הוראות מכל אחד ולאוו דווקא אחת? אצלנו , לעומת זאת, לא מקבלים הוראות מאף אחד. ולא צריך ללבוש תחתונים גם בארץ

אלמרה

New member
כל עוד זה "פךךךךךךךךךךך" מילא....

אבל אני מזהיר ומתרה בך שלא תעיזי אפילו להתקרב ל: "פפפפחחחחחחחח" למה פעם איזו מלעונה בדמות צנונית מיובשת, חלאתית ומצחינה פנתה אלי בזו הלשון ועיצבנה לי את הדגדגן של העצבים עד שנאלצתי לשלוח אותה עד למוקטעה כמנחה למלך שלה - יאסר. את ממש לא רוצה לדמות לה או להיות מאוסה כמוה, נכון כפרע מפוזרת מהכפר של אריק מלך ישראל? רגע, נ.ב: בואי נא רגע אחד קרוב קרוב לאוזן השומעת של ותלחשי לי שוב מה אמרת אודות ההרגל שלך ללבוש או לא ללבוש תחתונים, לא הבנתי כל כך, את כן או לא לובשת אותם? רק במשחקים של הפועל? ומה קורה במשחק דרבי ועוד נגד מכבי? האאא?

א-ייננע שויין

כולי צמרמורת וחלחלה. אולי פחדים ורעד חיל עובר בי. ועדיין, אני אמשיך: אדום עולהההההההההההההההההההההההההההההההההההה [אגב, פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח]
זהו, הסינוסים שלי נקיים

jozefin3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo4.gifבוקר אור לך שמיים

ובוקר אור לכולםםםםםםםםם געגעתייי כל כך.........ומקווה שיסתדר הכל אמת , לא יודעת במה מדובר כלל.........
ולכן אין לי דיעה בנושא!!
רק לא אוהבת שמכפישים ופוגעים באדם , סתם כך!!!
================== בוקר נהדר לך

למעלה