רוצה לשתף אתכם

שמים1

New member
רוצה לשתף אתכם

לא יודעת אם שמתם לב , אבל מיזה כמה שבועות מתנהלת ממש מלחמה של אנדי 43 במנהלת הפורום ובי. שבועות רבים הוא מסכסך ומושך מאחרי הקלעים בחוטים , פגע בכותבות עדינות והסית את פסיפלורה נגד כולנו. כעת הוא מאשם אותי שקיבלתי ניק אדום מפני ששיחדתי את טאקילה. בכל הזדמנות הוא מסכיר את הניק האדם שלי , אני מבינה שזה מכאיב לו , למרות שבעבר הוא בעצמו המליץ עלי לקבל ניק אדום. אני חברה בפורום הזה קרוב לשנה , אוהבת את הפורום ממש כמו בית , ואתכם הכותבים אוהבת מאוד , אינני זקוקה לשום צבע כדי להרגיש בבית ולהרגיש טוב לא אתן לאף כותב לערער את אמינותי ואת יושרי. אני רוצה שתדעו שאני פגועה ורותחת , שתדעו שהאיש הנורא הזה אנדי 43 שולח לי מסרים בוטים ומעליבים . וכעת הוא מכפיש את יושרי בגלל ניק אדום , אז אין לי בעייה לוותר על האדום הזה , הרי זה רק צבע , התוכן הוא בי .

טאKילה

New member
שמים..../images/Emo24.gif

אל תתרגשי מהיצור הזה, אני לא מתרגשת,הרי ברור שהוא מחפש כל דרך אפשרית להכפיש. עוד בדייה ממעלליו של האיש. את אדומה כי את ראוייה להיות אדומה. נו עוד השמצה של אדם שפל! גם רחמים אין לי על יצור כזה. כל מקבלי המסרים הם התשובה הנכונה, מי האיש.

בוקר טוב טאKי יקירה../images/Emo24.gif

שיהייה לך יום נפלא ותודה לך על המקום המקסים הזה שלנו חיבוק ממני ליאור

קרוואלה

New member
יש מכות ולא קראו לי........./images/Emo4.gif

מיכוון שידוע לכול מי שמכיר אותי שאני לא יודעת לסתום ת'פה .. תרשי לי גם הפעם לא לסתום ולהגיב מ.."הבטן" כמו שאחתוש קוראת לזה.. האמת מקריאה של דברים שנכתבו פה הבנתי שיש איזו מלחמה קטנה .. לפחות עכשו אני יודעת מי נגד מי ... אנדי היה כותב קבוע פה ..ואם כבר הרשת לעצמך לפרסם את המלחמה הקטנה שקיימת בניכם.. מין הראוי לציין גם מה הסיבה לכך.. לא ניראה לי שהצבע הוא הסיבה היחידה למלחמה הזו... מיותר לציין שאת כותבת נפלא ואני אישית מאוד אוהבת לקרוא אותך!!! כול גולם מבין ויודע שלא הצבע עושה אותך ...הרווחת אותו ביושר.. וגם אם לא זה עיניין של טאק להחליט מי יצבע ולמה!! עצוב חבל ומגעיל שדברים כאלה גולשים לפורום!!

שמים1

New member
קרואאלה יקרה בוקר טוב לך

לא הבאנו את הדברים לפורום מפני שחשבתי שזה מה שהוא רוצה , לגרום לריבים ותככים , הוא עושה זאת כבר כמה שבועות , כנסי לפורום 40 וקראי שם כבר תביני הכל. תודה לך על התמיכה , את חמודה , ואני כבר בסדר , לא אתן לו את התענוג לפגוע בי , היה לי את ההלם הראשוני וזה עבר. יום טוב לך

שמיים יקרה ../images/Emo24.gif

את כותבת יקרה את כותבת חשובה בחירתה של המנהלת המדהימה שלנו טאKי לתת לשמך את הצבע האדום הרבה יותר ממגיע לך , הן בגלל כתיבתך המופלאה והנתינה שלך ההשקעה בפורום המדהים , האוהב, המחבק ,התומך הזה. התוכן והצבע הוא את עצמך שמיים התוכן שבך ואת מקרינה מעצמך הרבה גוונים וצבעים וציורים ושירים ואהבה ונתינה וחיוך ושמחה חיבוק ממני שמיים ליאור

שמים1

New member
אני ליאור תודה רבה לך ../images/Emo24.gif

כשמך כן את , מלאה באור.

יערית 1

New member
שמים מתוקה ויקרה../images/Emo24.gif

קראתי דברייך ואני מצטרפת לדעתך ולא מבינה למה ומה האיש הזה רוצה ממך? למה כל הרעות הזו? למה כל הניקים האלה שהוא פותח חדשות לבקרים? למה לא להתייצב כמו גבר בפורום לעיני כל ולומר את אשר על ליבו? בקשר לאדום שלך, הרווחת אותו ביושר על ידי פעילות וכתיבה נאה ועניפה בפורום וכולם פה יודעים שהתוכן הוא בך ולא בצבע כזה או אחר. ועכשיו אני כועסת עלייך!! מה את פגועה ורותחת מאיש כזה? שמעת על התעלמות וחוסר תגובה? זו הדרך הטובה ביותר לטפל באנשים כאלה. בדיוק כפי שטיפלתי בניק המוזר שלו "נשוי בכושר ואושר" שחשב להטריד ולהציק לי...התעלמות...אבל את..עדינה שכמוך יאללה מה את מתרגזת מחלאה שכזו? יש ואנשים מסתתרים מאחורי מסך המחשב כי הם כל כך קטנים במציאות וכנראה שהוא נמנה עם אלה.

בוקר טוב.כאדםשאוהב שלום

כואב לי מה שקורה לאחרונה כאן,מה עוד שאני חדש.דווקא התרשמתי מאנדי בפורום 40 כבחור טוב.כנראה הרבה אנשים יש בהם דמויות שונות. אני מקווה שהליכוד כאן של האנשים יביא את הפורום למסגרת הרגילה. יום טוב.

jud1001

New member
שמיים...מי שמכיר אותך..את ../images/Emo41.gif

כתיבתך את דרך התנהלותך מול אנשים.. יודע ללא שום צל של ספק מי את.... שמיים אין בריחה מהאמת...וכל מי שיאמר וידבר קנאה פורצת מגרונו... כל מה שנותר לי לומר לך שמיים.. אוהבת אותך..

שמים1

New member
תודה לך גו'די ../images/Emo24.gif

אני כבר מבולבלת ממי אמר למי וכמה כמה , כבר לא יודעת כלום מכל הבלאגן שהלך בשבועות האחרונים , כן , הוא בהחלט קינא באדום , אבל אני לא מבינה למה , הרי זה צבעעעעעע מצבע מקנאים? עשה פה שמות האיש הזה , אבל הוא נחשף בכל מקום שהוא הולך כי רוע לא יכול לשרוד הרבה זמן.

שמים1

New member
בוקר טוב אביר ../images/Emo141.gif

כולנו אוהבים שלום , וכולנו מכבדים כאן את כולם , יש לעיתים עשבים שוטים שמנסים לקלקל . הכל יהיה בסדר , המסגרת נעימה ורגילה רק מלבנים קצת את העיניינים .

שמים1

New member
את יודעת יערונת ? ../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

קיבלתי הלם ראשוני עד שהחלטתי לא לתת לאיש הזה את העונג לפגוע בי יותר הוא פגע בהמון אנשים שאני אוהבת , ואני לא אתן לא יותר את העונג הזה. תודה לך על חיבוק חם , את אישה מקסימה ואני אוהבת אותך מאוד.

חחחחחחחח מצחיקה

סליחה שאני מתפוצצת מצחוק פה, אבל האמיני לי, שצריך להיות חולה נפש אמיתי כדי לחשוב ששיחדת את טאקילה כדי לקבל אדום. שמיים מתוקה אמיתית, אל תתרתחי, ההאשמות שלו שיעשעו אותי לגמרי, את כותבת ותיקה, מכובדת, כשרונית, טובת לב, ויקרה. ואדם שכזה צריך לזכות ליחס "הולם" מהנהלת הפורומים, או תפוז, או מה שלא יהיה. אגב, איך מתלוננים? ואני אסיים במילות השיר האלמותי המוקדש לשמיים שלנו: אדום עולההההההההההההההההההההההההההההההההה אדום עולההההההההההההההההההההההההההההההההה אדום עולה עולה עולה אדום עולההההההההההההההההההההההההההההההההה באהבה, מפוזרת

שמים1

New member
מפוזרת האדומה המתולתלת ../images/Emo6.gif

הרגת אותי מצחוק , את מיוחדת ומקסימה , תודה לך על החיבוק החם וההומוריסטי כאן , הייתי זקוקה לזה הבוקר מאוד. חחחח אדום עולהההההה ושיתפוצץ! לגבי תלונה תשאלי את טאק ...אני לא כל כך יודעת היכן.

tvrui10

New member
שמים ,טאקילה..אני חייב לדעת

באופן דחוף.. איך שיחדת ומה נתת.. אני דורש לקבל ניק כחול !! רם צריך לשלם כספים.. אמכור כליה,או אוזן או משהו.. העיקר שיהיה לי ניק כחול... ויפה שעה אחת קודם... רצוי מאוד שהדרישה שלי תתקבל מהר אחרת אני אכנס באימאימאימא של זה שהעלה את הרעיון .

אני ממש בהלם מהסיפור הזה

אנדי החמוד שיהיה מעלה תמונות וממספר על הבאר משקאות המיוחד שלו אנדי ? אני מתקשה להבין את הקטע ובאמת ובתמים הייתי מצפה מאנדי שיבוא ויסביר את פשר הסיפור ! הסולטן למי שלא יודע אדום בפורום אחר ויודע את כח הצבע [שקוף]

שמים1

New member
סולטן היקר

האמן לי שאני המומה עד עמקי נשמתי לאן אנשים לוקחים וירטואליה שאמורה ליהיות מקור לבילוי ולחדווה עבורינו. נשות הפורום כאן קורבן הרבה זמן של האיש החולה הזה , שאינו מעיז לכתוב את דבריו בניק שלו אלא מסתתר אחרי ניקים הזויים. הצבע האדום שלי עשה לו אדום בעיניים כמו שור זועם והוא מציק לי במסרים בוטים ועלובים בדיוק כמוהו. אדם שקיבל כאן במה וכבוד ודרך ארץ , בעט בכולנו בשפלות. איש חולה פשוט חולה.

למעלה