רוצה להתייעץ..

Evi Virus

New member
אני אוהבת את הקיר שלך. ../images/Emo99.gif

אבל עוד אנשים רוצים להיות יצירתיים כמוך, אסור? P:

הגעתי להחלטה -

אני מציירת את אוונסנס!! תודה שעזרתם לי להגיע להחלטה הזאת! כשאני יסיים אני יעלה תמונות! תודה! 3>

סבבה! אני אשמח :)

אבל שלא תטעה הדברים האלה ממש יקרים וזה לוקח מלאאא זמן עד שמגיעים לתוצאה הסופית...

outro

New member
ציור של בן אדם בגודל אמיתי..

כמה זה יוצא בערך?

פרסי555

New member
אני עשיתי ציור קיר של אוונסנס!!!

סוג של!!! הייתי מצלם ומראה לכם אבל אני לא יודע איך מכניסים תמונות..... וגם כל החדר שלי מלא פוסטרים, של אוונסנס וכאלה...... וגם אני רוצה לצבוע את החדר שלי (רק את התיקרה) בשחור ולעשות כוכבים ולכתוב בענק אוונסנס, אבל ההורים שלי לא מסכימים

פרסי555

New member
אה ועוד משהו חשוב!!!

לדעתי לא היית צריכה לשאול פה - זה כ"כ טיפשי הרי, להכנס לפורם של אוונסנס של אנשים ששרופים על אוונסנס ולשאול אותם אם כדאי לך לעשות, כי הם גם יגידו לך לעשות קעקוע על כל הגב שלך של אוונסנס אם תשאלי (באמת כדאי לך - ממליץ בחום), תנסי אנשים יותר...לא יודע...רגילים (בלי להעליב), אבל אני ממש ממליץ לעשות....גם לי יש כזה....חחחח אוף שמישהו ירה בי, אני מדבר כ"כ הרבה שטויות!! |יורה בי| |מת| בקיצור, לא משנה, תעשי וזהו!

outro

New member
יש בזה משהו..

אבל לא כולם שרופים מאוד על אוונסנס.. יש כאלה שסתם אוהבים את המוזיקה שלהם ולא חולים עליהם בטירוף ולהם זה יכול להיראות אובססיבי..

yotem 16

New member
אממ../images/Emo83.gif

איכשהו נראה לי שהאנשים כאן, עם כל האהבה לאוונסנס, לא היו עושים קעקוע שלהם ולא היו ממליצים על זה.

למעלה