רוצה להתייעץ..

רוצה להתייעץ..

אני רוצה לעשות ציור קיר גדול וממש מושקע, חשבתי לצייר את אוונסנס אבל אז גם חשבתי שזה אובססיבי... כדאי לי לצייר אותם או ציור אחר?

Evi Virus

New member
למה אובססיבי?

מותר לך לאהוב מה שאת רוצה... אם את תאהבי את זה שיהיה לך כזה דבר על הקיר, אז זה כבר טוב. :) תחשבי: אם תראי את זה על הקיר, את תאהבי את זה או שישר תקפצי למחשבה "חבל שעשיתי את זה, זה אובססיבי"? אם תאהבי יותר אם הרעיון של הציור האחר, תעשי ציור אחר. למרות ששל אוו יכול לצאת ממש יפה.
[טיפ: תבקשי מיותם שיבוא לעשות לך את זה!
]

outro

New member
לא נראה לי שזה אובססיבי..

יכול להיות שלאחרים זה יראה אובססיבי אבל זה לא משנה.. אם בא לך לצייר את זה אז תצייר.. אף אחד לא יכול להגיד לך מה לצייר..

Torn Identity

New member
16.47!!!!!!111111 ../images/Emo3.gif

[משעמם לי, כן, אמממ, אני חושב שאלך לראות פרק של גריי עכשיו
]

אני לא רואה סיבה שלא..

תראי, אולי בעוד כמה זמן\שנים יימאס לך מהם\מהציור - תמיד אפשר למחוק אותו, אפילו שחבל, כי זה משהו שציירת והשקעת עליו זמן.. אני לא חושבת שזה אובססיבי בכלל, זה לא עובר שום גבול, את אוהבת את אוונאסנס, לגיטימי שתרצי ציור שלהם על הקיר, זה אותו דבר כמו פוסטר שתולים (רק הרבה יותר יפה
).. בקיצור, אם היה לי את הכישרון, הייתי הולכת על זה.. ומה שלא תעשי, אל תשכחי להעלות תמונות

yotem 16

New member
כדאי../images/Emo83.gif

כאילו, למה לא? [אגב, אני יותם. תודה על הפרסומת XD]. אממ גם לי היו מלא ציורי קיר שפעם אהבתי (היה לי חד-קרן, עיניים גדולות שבוכות, טריקווטרה או איך שלא כותבים את זה- הסמל המוכר מהסדרה "מכושפות" ועוד כל מיני), ובתכלס בסופו של דבר הכל נמאס. זה לא שהפסקתי לאהוב חדי-קרן, אבל אחרי כמה שנים שזה היה תקוע על הקיר החלטתי לצבוע את זה, והיום כבר אין לי אף ציור בחדר ואני רק מצייר לאחרים P: זה לא דבר בלתי הפיך, אם תרצי (ובטוח תרצי בשלב כלשהו
) תוכלי לצבוע את הקיר.

Evi Virus

New member
בבקשה XD

אני מפרסמת רק את מי ששווה את הפרסום
[ואני לא מפרסמת הרבה אנשים, אז קבל את זה כמחמאה P:] אתה באמת מצייר ממש יפה, מה.
*חושבת שליותם יש ציורים מדהימים
*

Evi Virus

New member
הממ, הוא די העלה את זה לפני כמה

שעות P: חפשי את שירשור המוכשרים שלנו ותמצאי ^^

outro

New member
רוצה לצייר לי על הקיר?!

כל כך בא לי!! ואני יודע גם מה..

rotemg10

New member
אני חושבת שזה יהיה ממש יפה!

אז מה אם יש לך אובססיה..? תכלס כולנו אובססיבים לכל מני דברים=] אם זה משפר לך את ההרגשה בפרוייקט באמנו הייתי צריכה לצייר דיוקן של אדם כלשהו ובאותו זמן הייתי משוגעת (עדיין) על מיי כמיקל רומאנס וציירתי את ג'רארד :] אחד הפרוייקטים המוצלחים! חפרתי.. לא נורא תכירו אותי קצת אני אבלה פה כמה זמן=]

תמיד רציתי לצייר את העטיפה

של הדיסק החדש בצבעי שמן, אני ממש טוב בזה, נקווה שימשיכו להיות לי שיעורים כאלה אחרי פסח (עושים מערכת חדשה עם המון תגבורים, כיתה י"א
)

אני ציירתי את העטיפה של הדיסק החדש

אם אתם רוצים אני יכולה לעלות תמונות..

למעלה